Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Figyelj, Amikor vezették rá a labdát, egyszer sem láttam,hogy túljutottak volna rajta.MR. TROMORT777 írta:Védekezésben itt még nem bizonyított(nem volt rá szükség).Hagyjuk már...
Itt eddig a helyzet magaslatán van, ez a lényeg.
De majd kiderül
Védekezésben itt még nem bizonyított(nem volt rá szükség).Hagyjuk már...
Itt eddig a helyzet magaslatán van, ez a lényeg.
Hagyjuk már...MR. TROMORT777 írta:Haggyjuk annyiban, h láttam pár meccsét, és nem volt mindig a helyzet magaslatán szvsz.
De mondom, itt tiszta lappal indul.
És [auto_cenzúra] volt az Interben? Vagy egy meccsre pont odakapcsoltál?MR. TROMORT777 írta:Láttam Maxwellt játszani az Interbe![]()
De ez már nem számít, a lényeg, h itt az idő, h bizonyítson.
[/quote]MR. TROMORT777 írta:A tegnapi meccsre gondoltam, ahol nem tette ezt. Védőként jobb Abidal, de majd kiderül h ki a jobb."egy védőnek ki kell hoznia a labdát," igen sok példát láttunk erre Abidaltól a közelmúltban. Előrevágta a francba... jaja
A tegnapi meccsre gondoltam, ahol nem tette ezt. Védőként jobb Abidal, de majd kiderül h ki a jobb.[/quote]"egy védőnek ki kell hoznia a labdát," igen sok példát láttunk erre Abidaltól a közelmúltban. Előrevágta a francba... jaja
Sztem meg pont fordítva... Abidal is ugyanugy bizonyitson! Mert sztem már elég rendesen kihulló félben van a posztról, nemhogy ő lenne a favorit oda. Ne viccelj már. Ez a poszt még kérdéses.MR. TROMORT777 írta:Abidallal nagyon elégedett vagyok, remekül teljesített. Egy védőnek nem az a feladata, h kicselezzen 3 embert, egy védőnek ki kell hoznia a labdát, az tény, de nem ugy, h lecselez 3 embert, mert azzal veszélyt is teremthet. Abidal-tól meg nem is lehet elvárni, h ugy felmenjen mint Alves- mert akkor 2 védőnk maradna hátul, így is gáz van sokszor, mert Alves fönn elalszik, és akkor komoly akciók szoktak kibontakozni, ha nem tudjuk egyből visszaszerezni a játékszert. Ha esetleg felmenne Abidal, akkor az is megoldás lenne, mint láthattuk, h Touré megy visszább, de akkor meg középen gyengülünk, tehát nem a legjobb megoldás. Egy El Classicon nem csinálhatnánk meg, h Maxwell és Alves rohamozzon a 2 szélen, mert az nagyon veszélyes lenne.
Maxwell-nek még van mit bizonyítania, egyelőre Abidal a favorit a posztra.
Igen én is úgy érzem, hogy látta Maxwell játékát és rájött, hogy ez az 'ember' simán kifogja szorítani. Látszik, hogy bizonyítani akar, és ami a legjobban tetszett, hogy ha megszerezte a labdát, nem kirúgta izomból a partvonalra, hanem megtartotta és szépen kihozta a labdát.Sanama írta:Tegnap viszont 100%ig elégedett voltam vele.
Szerintem nagyon rég nem játszott ennyire jól, és ennyire támadóan.
Az elején még elég jól segítette is a támadásokat.
Elégedett vagyok vele, jót tett neki Maxwell érkezése, nagyon rég játszott ilyen jól.
A borzasztó szó tényleg kicsit erős, de ("Pedig tényleg jól csinálta a dolgát, ha a bilbao támadott, de minimum 5ször aludt 20 másodpercet passz előtt, és egy védő ilyet nem csinálhat, mert azonnal veszélyes helyzet alakul ki.")Sanama írta:Szerintem is.Borzasztónak nem mondanám,de tény,hogy nem volt jó ma sem.lionelmessi19 írta:Borzasztó volt, komolyan.
Mint aki alszik.
Pedig tényleg jól csinálta a dolgát, ha a bilbao támadott, de minimum 5ször aludt 20 másodpercet passz előtt, és egy védő ilyet nem csinálhat, mert azonnal veszélyes helyzet alakul ki.
Igaz,hogy nem volt akkora hibája, amitől a hajunk égnek állhatott volna,de sokszor lassú volt, nem 1 eladott labdája volt saját térefélen...
Még mindig tartom magam ahhoz,hogy szívesen nézném Maxwell-t, pár meccsen.
Csak ezt max. utoljára a Lyonban láthattuk.BlauGranaGroc írta:Abidal egy nagyon jó védő. Vannak hibái, de összeségében egészen megbízható és egyenletes teljesítményt képes nyújtani a teljes szezonban.
Jah egyenletesenszart! A Lyonban 10szer többet mutatott. Nem ide való. ragadt rá valami mióta ittvan, de ez kevés ide.BlauGranaGroc írta:Abidal egy nagyon jó védő. Vannak hibái, de összeségében egészen megbízható és egyenletes teljesítményt képes nyújtani a teljes szezonban.
Szerintem is.Borzasztónak nem mondanám,de tény,hogy nem volt jó ma sem.lionelmessi19 írta:Borzasztó volt, komolyan.
Mint aki alszik.
Pedig tényleg jól csinálta a dolgát, ha a bilbao támadott, de minimum 5ször aludt 20 másodpercet passz előtt, és egy védő ilyet nem csinálhat, mert azonnal veszélyes helyzet alakul ki.
Alapvetően jól védekezett, de sztem túl sokat hibázott, habár ezzel most nem nagyon tűnt ki a védelemből.kanty írta:Abidal mai teljesitményével meg vagyok elégedve.Soha nincsenek vele szemben magas elvárásaim, de ma szerintem jól teljesitett.
Támadni nem szokott, ma se tette, de a védő feladatait egész jól mególdotta.
Csak igy tovább Eric!!!!