MR. TROMORT777 írta:Abidallal nagyon elégedett vagyok, remekül teljesített. Egy védőnek nem az a feladata, h kicselezzen 3 embert, egy védőnek ki kell hoznia a labdát, az tény, de nem ugy, h lecselez 3 embert, mert azzal veszélyt is teremthet. Abidal-tól meg nem is lehet elvárni, h ugy felmenjen mint Alves- mert akkor 2 védőnk maradna hátul, így is gáz van sokszor, mert Alves fönn elalszik, és akkor komoly akciók szoktak kibontakozni, ha nem tudjuk egyből visszaszerezni a játékszert. Ha esetleg felmenne Abidal, akkor az is megoldás lenne, mint láthattuk, h Touré megy visszább, de akkor meg középen gyengülünk, tehát nem a legjobb megoldás. Egy El Classicon nem csinálhatnánk meg, h Maxwell és Alves rohamozzon a 2 szélen, mert az nagyon veszélyes lenne.
Maxwell-nek még van mit bizonyítania, egyelőre Abidal a favorit a posztra.
Sztem meg pont fordítva... Abidal is ugyanugy bizonyitson! Mert sztem már elég rendesen kihulló félben van a posztról, nemhogy ő lenne a favorit oda. Ne viccelj már. Ez a poszt még kérdéses.
"egy védőnek ki kell hoznia a labdát," igen sok példát láttunk erre Abidaltól a közelmúltban. Előrevágta a francba... jaja
Maxwell ugyanúgy visszaért mindig a támadásokkal, sőt kétszer úgy megelőzte a csatárt és visszafejelte a lasznyit a Bilbao ellen, amikor felívelték a csatárnak, hogy öröm volt nézni. A kontra támadás meg is állt mindkétszer. Több védekezésre való jel nemvolt a meccsen, de ezek amik voltak maximálisan ellátta a védekező feladatát is, az egy az egyről nem is beszélve.
Pep eldönti majd, ki játszik.