Eric Abidal

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.31. 21:16:21

MR. TROMORT777 írta:
Hagyjuk már...
Itt eddig a helyzet magaslatán van, ez a lényeg.
Védekezésben itt még nem bizonyított(nem volt rá szükség).
De majd kiderül
Figyelj, Amikor vezették rá a labdát, egyszer sem láttam,hogy túljutottak volna rajta.
Ez nem elég?

Zozzy 5, Maxwellről van szó, most kicsit Off bocsi. De be is fejeztem. =;
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2009.08.31. 21:16:19

szerintem meg pont, hogy védekezésben bizonyított, csak 1 jó beadása nem nagyon volt még 2 év alatt...

bocsika, nemfigyeltem :oops: de abidal akkor is jól védekezeik [-( :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2009.08.31. 21:22:00-kor.
MR. TROMORT777

2009.08.31. 21:14:08

Hagyjuk már...
Védekezésben itt még nem bizonyított(nem volt rá szükség).
De majd kiderül
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.30. 16:20:29

MR. TROMORT777 írta:Haggyjuk annyiban, h láttam pár meccsét, és nem volt mindig a helyzet magaslatán szvsz.
De mondom, itt tiszta lappal indul.
Hagyjuk már...
MR. TROMORT777

2009.08.30. 16:17:44

Haggyjuk annyiban, h láttam pár meccsét, és nem volt mindig a helyzet magaslatán szvsz.
De mondom, itt tiszta lappal indul.
abraka
Jugador del Barça

2009.08.30. 13:15:12

MR. TROMORT777 írta:Láttam Maxwellt játszani az Interbe :wink:
De ez már nem számít, a lényeg, h itt az idő, h bizonyítson.
És [auto_cenzúra] volt az Interben? Vagy egy meccsre pont odakapcsoltál?
Már megint ökörségeket írkálsz... A védői feladatát ott is ellátta elég jól. A gólokat Materazzi, Samuel, Cordoba népeknél kapták állandóan. Mancini-nél fix kezdő volt és imádták anno az Inter fanok a széleiket. Akkoriban született egy MMwingplay kifejezés is (Maicon-Maxwell).
Más volt Abidal a Lyonban, más Maxwell az Interben. Viszont itt most mindkettőnek bizonyítania kell. Abidalnak a [auto_cenzúra] szenoznja miatt. Maxwell-nek azért mert új. Továbbra is ezt mondom.

Mondjuk lehet elfogultság is beszél belőlem :):):)
MR. TROMORT777

2009.08.29. 23:22:21

Láttam Maxwellt játszani az Interbe :wink:
De ez már nem számít, a lényeg, h itt az idő, h bizonyítson.
abraka
Jugador del Barça

2009.08.29. 22:31:45

MR. TROMORT777 írta:
"egy védőnek ki kell hoznia a labdát," igen sok példát láttunk erre Abidaltól a közelmúltban. Előrevágta a francba... jaja
A tegnapi meccsre gondoltam, ahol nem tette ezt. Védőként jobb Abidal, de majd kiderül h ki a jobb.
[/quote]

Mivel Max védői teljesítményét még nem tudtuk lemérni, továbbra sem értem miért jelented ki egyértelműen, hogy Abidal jobb???!!! :)
MR. TROMORT777

2009.08.29. 22:14:36

"egy védőnek ki kell hoznia a labdát," igen sok példát láttunk erre Abidaltól a közelmúltban. Előrevágta a francba... jaja
A tegnapi meccsre gondoltam, ahol nem tette ezt. Védőként jobb Abidal, de majd kiderül h ki a jobb.[/quote]
Varatrix
Director del Fútbol

2009.08.29. 16:20:54

Tegnap nem tetszett Abidal játéka.
Nem éreztem megbízhatónak.
A szezon elején azt tartom épeszűnek, és valószínűnek, hogy Abidal és Maxwell felváltva játszanak.
Egy pár meccs elteltével pedig eldől ki a jobb, és az kap helyet a "kezdő tizenegyben".
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
abraka
Jugador del Barça

2009.08.29. 16:09:59

MR. TROMORT777 írta:Abidallal nagyon elégedett vagyok, remekül teljesített. Egy védőnek nem az a feladata, h kicselezzen 3 embert, egy védőnek ki kell hoznia a labdát, az tény, de nem ugy, h lecselez 3 embert, mert azzal veszélyt is teremthet. Abidal-tól meg nem is lehet elvárni, h ugy felmenjen mint Alves- mert akkor 2 védőnk maradna hátul, így is gáz van sokszor, mert Alves fönn elalszik, és akkor komoly akciók szoktak kibontakozni, ha nem tudjuk egyből visszaszerezni a játékszert. Ha esetleg felmenne Abidal, akkor az is megoldás lenne, mint láthattuk, h Touré megy visszább, de akkor meg középen gyengülünk, tehát nem a legjobb megoldás. Egy El Classicon nem csinálhatnánk meg, h Maxwell és Alves rohamozzon a 2 szélen, mert az nagyon veszélyes lenne.
Maxwell-nek még van mit bizonyítania, egyelőre Abidal a favorit a posztra.
Sztem meg pont fordítva... Abidal is ugyanugy bizonyitson! Mert sztem már elég rendesen kihulló félben van a posztról, nemhogy ő lenne a favorit oda. Ne viccelj már. Ez a poszt még kérdéses.

Maxwell ugyanúgy visszaért mindig a támadásokkal, sőt kétszer úgy megelőzte a csatárt és visszafejelte a lasznyit a Bilbao ellen, amikor felívelték a csatárnak, hogy öröm volt nézni. A kontra támadás meg is állt mindkétszer. Több védekezésre való jel nemvolt a meccsen, de ezek amik voltak maximálisan ellátta a védekező feladatát is, az egy az egyről nem is beszélve.
Pep eldönti majd, ki játszik.
MR. TROMORT777

2009.08.29. 12:54:45

Abidallal nagyon elégedett vagyok, remekül teljesített. Egy védőnek nem az a feladata, h kicselezzen 3 embert, egy védőnek ki kell hoznia a labdát, az tény, de nem ugy, h lecselez 3 embert, mert azzal veszélyt is teremthet. Abidal-tól meg nem is lehet elvárni, h ugy felmenjen mint Alves- mert akkor 2 védőnk maradna hátul, így is gáz van sokszor, mert Alves fönn elalszik, és akkor komoly akciók szoktak kibontakozni, ha nem tudjuk egyből visszaszerezni a játékszert. Ha esetleg felmenne Abidal, akkor az is megoldás lenne, mint láthattuk, h Touré megy visszább, de akkor meg középen gyengülünk, tehát nem a legjobb megoldás. Egy El Classicon nem csinálhatnánk meg, h Maxwell és Alves rohamozzon a 2 szélen, mert az nagyon veszélyes lenne.
Maxwell-nek még van mit bizonyítania, egyelőre Abidal a favorit a posztra.
abraka
Jugador del Barça

2009.08.29. 11:39:30

Hozta az alap formát tegnap, de még mindig azt mondom, hogy Maxwell-el életszagúbb a bal oldalunk, és kihozza az egyenlőséget a Dani által vezetett jobb oldallal! Főleg azzal a megmozdulással lopta be a szívembe múltkor magát Max, amikor két védővel maga szemben megcsinált, ill. elő mert húzni egy testcselt, kiosztott egy kötényt, aztán úgynevezett "gólpasszt" adott Bojan-nak. Miközben simán hátfafele is passzolhatott volna.
Na ilyen előhúzásokat, plusszokat várok Abidal-tól is.
Mert az, hogy szimplán ellátják a védőmunkájukat lassan kevés ahhoz, hogy ki legyen a kezdőben. Mindkettő jó focista, az alap dolgok mellett viszont kell a plusz, főleg így a kezdőbe kerülésért. Bár a védőmunkájukat az elmúlt két meccsen nem lehetett lemérni igazán egyiknek sem.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.29. 02:11:05

Sanama írta:Tegnap viszont 100%ig elégedett voltam vele.
Szerintem nagyon rég nem játszott ennyire jól, és ennyire támadóan.
Az elején még elég jól segítette is a támadásokat.
Elégedett vagyok vele, jót tett neki Maxwell érkezése, nagyon rég játszott ilyen jól.
Igen én is úgy érzem, hogy látta Maxwell játékát és rájött, hogy ez az 'ember' simán kifogja szorítani. Látszik, hogy bizonyítani akar, és ami a legjobban tetszett, hogy ha megszerezte a labdát, nem kirúgta izomból a partvonalra, hanem megtartotta és szépen kihozta a labdát. :) Csak így tovább Eric.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.29. 02:04:17

Tegnap viszont 100%ig elégedett voltam vele.
Szerintem nagyon rég nem játszott ennyire jól, és ennyire támadóan.
Az elején még elég jól segítette is a támadásokat.
Elégedett vagyok vele, jót tett neki Maxwell érkezése, nagyon rég játszott ilyen jól.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.08.22. 10:44:17

Sanama írta:
lionelmessi19 írta:Borzasztó volt, komolyan.
Mint aki alszik.

Pedig tényleg jól csinálta a dolgát, ha a bilbao támadott, de minimum 5ször aludt 20 másodpercet passz előtt, és egy védő ilyet nem csinálhat, mert azonnal veszélyes helyzet alakul ki.
Szerintem is.Borzasztónak nem mondanám,de tény,hogy nem volt jó ma sem.
Igaz,hogy nem volt akkora hibája, amitől a hajunk égnek állhatott volna,de sokszor lassú volt, nem 1 eladott labdája volt saját térefélen...

Még mindig tartom magam ahhoz,hogy szívesen nézném Maxwell-t, pár meccsen.
A borzasztó szó tényleg kicsit erős, de ("Pedig tényleg jól csinálta a dolgát, ha a bilbao támadott, de minimum 5ször aludt 20 másodpercet passz előtt, és egy védő ilyet nem csinálhat, mert azonnal veszélyes helyzet alakul ki.")
teljesen egyetértek a zárójelben lévőkkel! Azt nem értem, hogy a többiek, nem ugyanazt a meccset nézik, amit mi is? Sajna az is igaz hogy tavaly egyenletes(en [auto_cenzúra]) teljesítményt nyújtott!
Andris
Adminisztrátor

2009.08.17. 01:05:37

BlauGranaGroc írta:Abidal egy nagyon jó védő. Vannak hibái, de összeségében egészen megbízható és egyenletes teljesítményt képes nyújtani a teljes szezonban.
Csak ezt max. utoljára a Lyonban láthattuk. :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.17. 01:05:20

BlauGranaGroc írta:Abidal egy nagyon jó védő. Vannak hibái, de összeségében egészen megbízható és egyenletes teljesítményt képes nyújtani a teljes szezonban.
Jah egyenletesenszart! A Lyonban 10szer többet mutatott. Nem ide való. ragadt rá valami mióta ittvan, de ez kevés ide.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.17. 00:56:36

lionelmessi19 írta:Borzasztó volt, komolyan.
Mint aki alszik.

Pedig tényleg jól csinálta a dolgát, ha a bilbao támadott, de minimum 5ször aludt 20 másodpercet passz előtt, és egy védő ilyet nem csinálhat, mert azonnal veszélyes helyzet alakul ki.
Szerintem is.Borzasztónak nem mondanám,de tény,hogy nem volt jó ma sem.
Igaz,hogy nem volt akkora hibája, amitől a hajunk égnek állhatott volna,de sokszor lassú volt, nem 1 eladott labdája volt saját térefélen...

Még mindig tartom magam ahhoz,hogy szívesen nézném Maxwell-t, pár meccsen.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.08.17. 00:13:54

Abidal egy nagyon jó védő. Vannak hibái, de összeségében egészen megbízható és egyenletes teljesítményt képes nyújtani a teljes szezonban.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.17. 00:08:40

hiába próbáljátok kidumálni, hogy abidal gyenge volt, és maxwell kell a kezdőbe. abidal ma igen is jó volt, és csak akkor ment előre amikor kellett. kevés támadás jött a baloldalról az ellenfél részéről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bojanfan 2009.08.17. 00:14:01-kor.
♥fcbarca.♥
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.08.17. 00:07:54

Nem értem ő irányába ezt a kritikát megint, voltak hibái, de nem tűnt ki a védelemből, tette a dolgát, hasznos volt.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Andris
Adminisztrátor

2009.08.17. 00:04:32

Borzasztó volt, komolyan.
Mint aki alszik.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.17. 00:04:19

Sztem ritka gyenge volt ma is... Eladott labdák, körülményeskedés. Saját kapunál labdát vesztett vagy 3szor is... Remélem a visszavágón láthatjuk mit tud Maxwell élesben!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.17. 00:03:05

kanty írta:Abidal mai teljesitményével meg vagyok elégedve.Soha nincsenek vele szemben magas elvárásaim, de ma szerintem jól teljesitett.

Támadni nem szokott, ma se tette, de a védő feladatait egész jól mególdotta.

Csak igy tovább Eric!!!!
Alapvetően jól védekezett, de sztem túl sokat hibázott, habár ezzel most nem nagyon tűnt ki a védelemből. :? Kellemesen csalódtam benne. Asszem Maxwell jó hatással volt rá :D
Lezárt