Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg pont,hogy nevetségesen könnyű normálon a játék,bár én mondjuk játszogatok más fps-ekkel is.Fecooo írta:vmelyikőtök kipróbálta az új Wolfenstein-t? mivel én alig játszom, (pláne fps-sel) nekem nagyon nehéz a játék még normal fokozaton is. vkinek sikerült már kinyírni Hans Grosse-t? 3x kell legyőzni, nekem már az első is gázos volt...most tartok a második összecsapásnál,ahol futkározik össze-vissza és fogalmam sincs melyik fegyver lenne hatékony ellene
arra a részre gondolsz, ahol van 4 "kút", és ha Veil nézetbe váltasz, valami kukachoz hasonlít a forma? mert ha igen, akkor Veil nézetben láthatod, hogy mikor megy feltölteni magát, akkor az aktuális kút felett lévő valami piros lesz, azt kell szétlőni, az összes kút felettFecooo írta:vmelyikőtök kipróbálta az új Wolfenstein-t? mivel én alig játszom, (pláne fps-sel) nekem nagyon nehéz a játék még normal fokozaton is. vkinek sikerült már kinyírni Hans Grosse-t? 3x kell legyőzni, nekem már az első is gázos volt...most tartok a második összecsapásnál,ahol futkározik össze-vissza és fogalmam sincs melyik fegyver lenne hatékony ellene
Én először a Fifával kezdtem, a 07 nagyon bejött, de aztán a 08 ugyanaz volt csak egy kicsit átcsomagolva. Kipróbáltam a pes2008at és nagyon megtesztett (jobb grafika, élethűbb mozgás stb.). Amikor a fifa09 megjelent, azt gondoltam, kihúzom vele a két hetet a pes2009 megjelenéséig, de kb. 2 napig bírtam (gyakorlatilag ez is megegyezett a 07tel). Szóval egyértelmű, melyikkel fogom folytatniLM10 írta:Köszi a Batmanről az infókat![]()
Azért írok "semleges" topicba, h ne legyen OFF. Nagy dilemmám van, h Fifa v PES. Már évek óta a Fifát nyomom, de indén kipróbáltam a PES09-et. A Fifa sokkal látványosabb és sokkal több csapattal rendelkezik, de a PES irányítása sokkal könynedébb, mint a Fifának. Ezért nemtudom, h melyik játékot folytassam. Valszeg a 2 demó jócskán befolyások a döntésemben majd. Ti melyiket és miért ajánlanátok?
a pcdome szerint aug. 28-ánLM10 írta:Srácok, a Batman: Arkham Asylum mikor jelenik meg PC-re teljes verzióban? Előre is kösz.
Kilépés: Ctrl+Alt+Del, én ezt használom, amúgy nekem is ugyanezek a problémáim (a profilt kivéve)socio66 írta:Nem tudom,megvan-e valakinek a Burnout Paradise nevű játék.
Lenne egy pár kérdésem,mint pl;
játék közben hogy lehet kilépni..?![]()
hogy lehet megváltoztatni a gombrendszert,hogy pl ne az 'a' legyen a gáz,stb..
létre kell-e hozni az elején valamilyen profilt ahhoz,hogy menthető legyen a játék.
egyébként elsőre jó a gém,szép a grafika,törik a kocsi és dübörög a a gnr paradise city-je,szóval minden rendben,csak nekem elég játszhatatlan egyelőre.
Ott nem találtam. Azért kérdem itt, talán valaki tud segítenifcbarca0827 írta:Nézd meg a magyaritasok.hu-n...Kishajma írta:A Splinter Cell Double Agent-hez van magyarítás?
Nézd meg a magyaritasok.hu-n...Kishajma írta:A Splinter Cell Double Agent-hez van magyarítás?