Gamez - Kedvencek játékok
Perrero nem arra gondolok, hanem amikor B.J. már átment a Black Sun-ra, és ott kell egymás után többször legyőzni, egyszer már sikerült, amikor a pajzsát kellett megtörni egy kör alakú területen, ahol ilyen totemszerű vmik "keringtek" és Veil kutak voltak rajtuk. én ezután tartok, ahol ilyen fogaskerékfélék vannak...
Bioshock-kal játszik valaki?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
van új Wolfenstein?
nah le is szedem, régit bírtam.
nem nagy kunszt volt,rem ez nehezebb.

nem nagy kunszt volt,rem ez nehezebb.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Szerintem meg pont,hogy nevetségesen könnyű normálon a játék,bár én mondjuk játszogatok más fps-ekkel is.Fecooo írta:vmelyikőtök kipróbálta az új Wolfenstein-t? mivel én alig játszom, (pláne fps-sel) nekem nagyon nehéz a játék még normal fokozaton is. vkinek sikerült már kinyírni Hans Grosse-t? 3x kell legyőzni, nekem már az első is gázos volt...most tartok a második összecsapásnál,ahol futkározik össze-vissza és fogalmam sincs melyik fegyver lenne hatékony ellene
Egyébként maga a játék nekem nem tetszik különösebben,kicsit vontatott,illetve ez a szabad játékmenet nekem nem jön be annyira. A fegyvervásárlás is fölösleges szvsz,nem hiányzik,ezek a modern cuccok meg,mint a 'veil',vagy mi,az meg főleg..
Azonkívül az iránytű teljesen 'Cod-os',de annál rosszabb,mert nem térképen van,hanem csak úgy..
Egyedül az időlassítás jön be,mint újítás-szerűség.
A többi szerintem nem kellene.
Átlagos játék,ennél azért többet vártam egy Wolfensteintől.
- senzu
- Entrenador del Barça
arra a részre gondolsz, ahol van 4 "kút", és ha Veil nézetbe váltasz, valami kukachoz hasonlít a forma? mert ha igen, akkor Veil nézetben láthatod, hogy mikor megy feltölteni magát, akkor az aktuális kút felett lévő valami piros lesz, azt kell szétlőni, az összes kút felettFecooo írta:vmelyikőtök kipróbálta az új Wolfenstein-t? mivel én alig játszom, (pláne fps-sel) nekem nagyon nehéz a játék még normal fokozaton is. vkinek sikerült már kinyírni Hans Grosse-t? 3x kell legyőzni, nekem már az első is gázos volt...most tartok a második összecsapásnál,ahol futkározik össze-vissza és fogalmam sincs melyik fegyver lenne hatékony ellene
Én először a Fifával kezdtem, a 07 nagyon bejött, de aztán a 08 ugyanaz volt csak egy kicsit átcsomagolva. Kipróbáltam a pes2008at és nagyon megtesztett (jobb grafika, élethűbb mozgás stb.). Amikor a fifa09 megjelent, azt gondoltam, kihúzom vele a két hetet a pes2009 megjelenéséig, de kb. 2 napig bírtam (gyakorlatilag ez is megegyezett a 07tel). Szóval egyértelmű, melyikkel fogom folytatniLM10 írta:Köszi a Batmanről az infókat![]()
Azért írok "semleges" topicba, h ne legyen OFF. Nagy dilemmám van, h Fifa v PES. Már évek óta a Fifát nyomom, de indén kipróbáltam a PES09-et. A Fifa sokkal látványosabb és sokkal több csapattal rendelkezik, de a PES irányítása sokkal könynedébb, mint a Fifának. Ezért nemtudom, h melyik játékot folytassam. Valszeg a 2 demó jócskán befolyások a döntésemben majd. Ti melyiket és miért ajánlanátok?
Ja és a peshez kétszázmillió peccs van, am ia csapatok hiányát orvosolja
vmelyikőtök kipróbálta az új Wolfenstein-t? mivel én alig játszom, (pláne fps-sel) nekem nagyon nehéz a játék még normal fokozaton is. vkinek sikerült már kinyírni Hans Grosse-t? 3x kell legyőzni, nekem már az első is gázos volt...most tartok a második összecsapásnál,ahol futkározik össze-vissza és fogalmam sincs melyik fegyver lenne hatékony ellene 

- LM10
- Director del Fútbol
Köszi a Batmanről az infókat
Azért írok "semleges" topicba, h ne legyen OFF. Nagy dilemmám van, h Fifa v PES. Már évek óta a Fifát nyomom, de indén kipróbáltam a PES09-et. A Fifa sokkal látványosabb és sokkal több csapattal rendelkezik, de a PES irányítása sokkal könynedébb, mint a Fifának. Ezért nemtudom, h melyik játékot folytassam. Valszeg a 2 demó jócskán befolyások a döntésemben majd. Ti melyiket és miért ajánlanátok?

Augusztus 28-án csak konzolra jön ki. Ill. kevésbé legális verzió X360-ra már elég sok helyen fent van.
PC-re csak szeptember közepén jön ki.

PC-re csak szeptember közepén jön ki.
a pcdome szerint aug. 28-ánLM10 írta:Srácok, a Batman: Arkham Asylum mikor jelenik meg PC-re teljes verzióban? Előre is kösz.
Kilépés: Ctrl+Alt+Del, én ezt használom, amúgy nekem is ugyanezek a problémáim (a profilt kivéve)socio66 írta:Nem tudom,megvan-e valakinek a Burnout Paradise nevű játék.
Lenne egy pár kérdésem,mint pl;
játék közben hogy lehet kilépni..?![]()
hogy lehet megváltoztatni a gombrendszert,hogy pl ne az 'a' legyen a gáz,stb..
létre kell-e hozni az elején valamilyen profilt ahhoz,hogy menthető legyen a játék.
egyébként elsőre jó a gém,szép a grafika,törik a kocsi és dübörög a a gnr paradise city-je,szóval minden rendben,csak nekem elég játszhatatlan egyelőre.
A gamepadot automatikusan felismeri, és arra egy normális kiosztása van (nem nagy beruházás, 2000ft, és autós játékot ugyanolyan jól tudod nyomni vele)
Egy másik problémám is lenne, a Ghost Recon Advanced Warfighter 2 eredeti angol nyelvi fájljai kellenének
Kösz előre is
kösz Perrero.
Neked is köszi,sjd,de amiket Perrero mondott azok jók,próbáld ki Te is őket.
Neked is köszi,sjd,de amiket Perrero mondott azok jók,próbáld ki Te is őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2009.08.19. 19:54:13-kor.
Nem tudom,megvan-e valakinek a Burnout Paradise nevű játék.
játék közben hogy lehet kilépni..?
létre kell-e hozni az elején valamilyen profilt ahhoz,hogy menthető legyen a játék.
egyébként elsőre jó a gém,szép a grafika,törik a kocsi és dübörög a a gnr paradise city-je,szóval minden rendben,csak nekem elég játszhatatlan egyelőre.
játék közben hogy lehet kilépni..?

Közben megtaláltam az X3 - Terran Conflict nevezetű játékot, de ha vki tud jobbat, nyugodtan írjon.
Előre is kösz, kyle

Előre is kösz, kyle
Hi!
Tudna valaki ajánlani újabb űrhajós játékokat, amelyek nem stratégiaiak? Soha nem játszottam hasonlókkal, ezért nem is vagyok nagyon tisztában a kifejezésekkel, de olyat szeretnék, amelyben billentyűzettel, és nem "point & click"-el tudom irányítani űrhajót, és szabadon dönthetem el, hogy hova menjek, mit csináljak stb. Szóval lényegében ilyen "Han Solo" stílusú játékot keresek.
Tudna valaki ajánlani újabb űrhajós játékokat, amelyek nem stratégiaiak? Soha nem játszottam hasonlókkal, ezért nem is vagyok nagyon tisztában a kifejezésekkel, de olyat szeretnék, amelyben billentyűzettel, és nem "point & click"-el tudom irányítani űrhajót, és szabadon dönthetem el, hogy hova menjek, mit csináljak stb. Szóval lényegében ilyen "Han Solo" stílusú játékot keresek.

http://www.isohunt.com
http://www.mininova.org
bár nekem ma meg tegnapelött az isohunt nem működött, de tegnap igen...
http://www.mininova.org
bár nekem ma meg tegnapelött az isohunt nem működött, de tegnap igen...

Your village called. Their idiot is missing.
Ott nem találtam. Azért kérdem itt, talán valaki tud segítenifcbarca0827 írta:Nézd meg a magyaritasok.hu-n...Kishajma írta:A Splinter Cell Double Agent-hez van magyarítás?

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nézd meg a magyaritasok.hu-n...Kishajma írta:A Splinter Cell Double Agent-hez van magyarítás?

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
A Splinter Cell Double Agent-hez van magyarítás? 

Demoja tölthető egy hete, én kipróbáltam. Nekem bejön, régóta nem volt játék, ami hosszabb időre lekötött volna. De a demót végignyomtam már vagy háromszor.