Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha már felvetődött, én megint előállnék azzal, hogy pontosítani kell a szabályzaton. Egyrészről: mi az, hogy nem lehet személyeskedni? Hogy tudok úgy valakivel vitatkozni, bocsánat: eszmét cserélni? Alább is van személyeskedő hsz. A személyeskedés nem feltétlenül negatív dolog, legalábbis, ha jól értelmezem a szót. De ha én értelmezem félre, akkor homályosítson fel valaki, hogy mit jelent.Személyeskedés nem egyszer fordult elő, nála sem.
A profilodban is?Rumig írta: mihii: hol? a böngészőmben engedélyezve van!
Ó, dede, válaszoltam, csak az egy kis időbe tellettSaviola írta: S ennek örömére nem válaszoltál,zsír.![]()
Akkor semmi gond,minden megoldva.
S ennek örömére nem válaszoltál,zsír.Rumig írta: Csupán abban volt a probléma, h nekem írtad, márpedig én nem sűrűn nézem, lévén nem bonyolítok túl nagy priviforgalmat. És ugye a legutóbbi oldalfrissítés óta már nem jelez az ikon.
Ha a felugró ablakokat engedélyezed,akkor jelez,amint megkapodRumig írta:Csupán abban volt a probléma, h nekem írtadSaviola írta:Az lehetséges,hogy a püjeim nem jutnak el a címzettig?Már majdnem 2 napja porosodnak a "Kimenő"-k között és semmi., márpedig én nem sűrűn nézem, lévén nem bonyolítok túl nagy priviforgalmat. És ugye a legutóbbi oldalfrissítés óta már nem jelez az ikon.
Csupán abban volt a probléma, h nekem írtadSaviola írta:Az lehetséges,hogy a püjeim nem jutnak el a címzettig?Már majdnem 2 napja porosodnak a "Kimenő"-k között és semmi.
Tudtommal a privát üzenetek addig vannak a kimenők között amig az illető el nem olvassa őket. Legalábbis eddig én ezt tapasztaltam. Attól ő még megkapta csak nem vette észre, valószinüleg.Az lehetséges,hogy a püjeim nem jutnak el a címzettig?Már majdnem 2 napja porosodnak a "Kimenő"-k között és semmi.
Én csak azt tudom elkéozelni, hogy a címzettnek megtelt a PÜ fiókja, és így nem tud többet kapni.Saviola írta:Az lehetséges,hogy a püjeim nem jutnak el a címzettig?Már majdnem 2 napja porosodnak a "Kimenő"-k között és semmi.
Azért tekintettel lehetnétek legközelebb kicsit mindenki másra is.Addig fenyegetőztetek az ip bannal,h csak Ti ketten mertetek bulizni,mi meg megfélemlítve ücsörögtünk a sarokbanDrigo írta:
Csak próbált humorizálni, így odaírta a nevem, én meg beleszerkesztettem az övét, biztos még "nem volt szomjas" a tali után, ott ugyanis mindenkit ip bannal fenyegettünk, csak ő gyorsabban hazaért, de azért nem hagytam magam, szóval az csak kis móka volt, mint miihii moderátori "kinevezése"