Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézd meg nekem lécci hogy a Barcába van e Chygrynskiypalesz77 írta:Egy kis véleménnyilvánítás Xboxos Fifáról:
Nekem hihetetlenül tetszik, hogy 360-as az irányíthatóság! Nagyon nagy élvezet, bár annyira még nem szoktam meg...
Aztán nekem az új cselek is tetszenek. Főleg a megkerülőscsel. Az egyi legalapabb csel, de az eddig kimaradt. De megérte várni rá, nagyon sirály, ahogy Messivel megkerülöm a védőt, aztán egy kis test-test elleni harc után elviszem(persze nem mindig sikerül)
A bíró tényleg jó, a mezek szintén. A játékosok arca nem sokat változott, de Alvesé, Inié és Valdesé nagyon sokat fejlődött. És Messi is jobb a rövid hajjal(Pc-n hosszú a haja? mert nekem rövidnek tűnt, akárhogy is néztem. Kivéve a külön képen, ahol kiírják, hogy ki a meccsembere, mert ő volt 3-szor
ott tényleg hsszú a haja, de a játék alatt rövid!
)
A távoli lövések viszont romlotak szerintemNem lehet távolról gólt lőni. Ha túl sokat nyomom fölé száll, ha keveset ugyan gólveszélyes, de lapos, ezért tuti nem jut át a tömegen
Ezt még kiokoskodom. Viszont a csavart lövések jobbak, Henryval lőttem olyan 25-30-ről belsővel egy gólt
![]()
A szabadrúgás obban bejön, végre lehot odahívni több embert, lehet vele figurázni, és a pályán lehet embertváltani...
Többet nem írok, nem is jut eszembe többmindenA lényeg, hogy már várom a teljes játékot, remélem addigra kicsit alakul még a keret, mert Guddy meg Henrique már nincs itt... És remélem még egy ifit beleírnak: THIAGO ALCANTARÁT!!!! őt nagyon hiányoltam, remélem azért beleteszik a végére
![]()
![]()
![]()
Igen,igen én is így látom. Nem akarom megbántani a koreai,norvég foci rajongókat, de szerintem ezek helyett simán lehetne, a magyar első osztály.MQuC írta:De szerintem is elférne még egy magyar bajnokság is. Sok helyet nem foglalna, és vannak olyan bajnokságok, aminek nicns értelme![]()
Nézd már meg nekem lécci, hogy a Bayernben benn van-e Robbenpalesz77 írta:Egy kis véleménnyilvánítás Xboxos Fifáról:
Nekem hihetetlenül tetszik, hogy 360-as az irányíthatóság! Nagyon nagy élvezet, bár annyira még nem szoktam meg...
Aztán nekem az új cselek is tetszenek. Főleg a megkerülőscsel. Az egyi legalapabb csel, de az eddig kimaradt. De megérte várni rá, nagyon sirály, ahogy Messivel megkerülöm a védőt, aztán egy kis test-test elleni harc után elviszem(persze nem mindig sikerül)
A bíró tényleg jó, a mezek szintén. A játékosok arca nem sokat változott, de Alvesé, Inié és Valdesé nagyon sokat fejlődött. És Messi is jobb a rövid hajjal(Pc-n hosszú a haja? mert nekem rövidnek tűnt, akárhogy is néztem. Kivéve a külön képen, ahol kiírják, hogy ki a meccsembere, mert ő volt 3-szor
ott tényleg hsszú a haja, de a játék alatt rövid!
)
A távoli lövések viszont romlotak szerintemNem lehet távolról gólt lőni. Ha túl sokat nyomom fölé száll, ha keveset ugyan gólveszélyes, de lapos, ezért tuti nem jut át a tömegen
Ezt még kiokoskodom. Viszont a csavart lövések jobbak, Henryval lőttem olyan 25-30-ről belsővel egy gólt
![]()
A szabadrúgás obban bejön, végre lehot odahívni több embert, lehet vele figurázni, és a pályán lehet embertváltani...
Többet nem írok, nem is jut eszembe többmindenA lényeg, hogy már várom a teljes játékot, remélem addigra kicsit alakul még a keret, mert Guddy meg Henrique már nincs itt... És remélem még egy ifit beleírnak: THIAGO ALCANTARÁT!!!! őt nagyon hiányoltam, remélem azért beleteszik a végére
![]()
![]()
![]()
Szerintem nem, de hát a mai tecnikával majdnem minden megoldható.LM10 írta:A magyar Fifa is október 2.-án jön ki?
Hát aki konzolon játszik annak jó. Aki pc-n annak nem annyira. mert a konzolos fifa 10000000000000000000000000x jobb a pc-snéldanikaa10 írta:Először én is feltettem magamnak ezt a kérdést, de azért gondolj bele, mit lehet még változtatni, az utóbbi évekhez képest, a menedzser módon, a magyar kommentátoron és az arc grafikán kívül nem sok minden változott, most akkor mit szereljenek be. Kétlem, hogy az elkövetkezendő 2 - 3 fifába drasztikus változást láthatunk majd.I Love Barça! írta: negatívum:mi változott?
Először én is feltettem magamnak ezt a kérdést, de azért gondolj bele, mit lehet még változtatni, az utóbbi évekhez képest, a menedzser módon, a magyar kommentátoron és az arc grafikán kívül nem sok minden változott, most akkor mit szereljenek be. Kétlem, hogy az elkövetkezendő 2 - 3 fifába drasztikus változást láthatunk majd.I Love Barça! írta: negatívum:mi változott?
Piqué tényleg nagyon béna lett, de Alves viszont nagyon jóra sikeredett, de szegény Iniestának megmaradt az a disznó arc, plusz én jobban örültem volna, ha Messinek már rövid haja lenne, hisz már elég régóta nem az a hosszú haja van.LM10 írta: Játékos külsők. Pl Piqué arca nagyon gyér a játékban.
menj be a demokba hogy nincs e ottpalesz77 írta:valaki leírná a Barca keretét? kíváncsi vagyok melyik ifik kerültek be...(ha azt is leírjátok, hogy hanyasok, az a hab a tortán, de az tényleg nem fontos
)
előre is ksözi.
amúgy én msot próbálkozok xboxra demót szedni. már megvan, csak beröffenteni nem tudomvalami mixed media discet ír ki... valaki tud segíteni?
Nem csak szerinted,valóban borzalom.danikaa10 írta: A fű csak szerintem borzalmas, vagy már említették előttem is?