Egy kis véleménnyilvánítás Xboxos Fifáról:
Nekem hihetetlenül tetszik, hogy 360-as az irányíthatóság! Nagyon nagy élvezet, bár annyira még nem szoktam meg...
Aztán nekem az új cselek is tetszenek. Főleg a megkerülőscsel. Az egyi legalapabb csel, de az eddig kimaradt. De megérte várni rá, nagyon sirály, ahogy Messivel megkerülöm a védőt, aztán egy kis test-test elleni harc után elviszem(persze nem mindig sikerül

)
A bíró tényleg jó, a mezek szintén. A játékosok arca nem sokat változott, de Alvesé, Inié és Valdesé nagyon sokat fejlődött. És Messi is jobb a rövid hajjal

(Pc-n hosszú a haja? mert nekem rövidnek tűnt, akárhogy is néztem. Kivéve a külön képen, ahol kiírják, hogy ki a meccsembere, mert ő volt 3-szor

ott tényleg hsszú a haja, de a játék alatt rövid!

)
A távoli lövések viszont romlotak szerintem

Nem lehet távolról gólt lőni. Ha túl sokat nyomom fölé száll, ha keveset ugyan gólveszélyes, de lapos, ezért tuti nem jut át a tömegen

Ezt még kiokoskodom. Viszont a csavart lövések jobbak, Henryval lőttem olyan 25-30-ről belsővel egy gólt
A szabadrúgás obban bejön, végre lehot odahívni több embert, lehet vele figurázni, és a pályán lehet embertváltani...
Többet nem írok, nem is jut eszembe többminden

A lényeg, hogy már várom a teljes játékot, remélem addigra kicsit alakul még a keret, mert Guddy meg Henrique már nincs itt... És remélem még egy ifit beleírnak: THIAGO ALCANTARÁT!!!! őt nagyon hiányoltam, remélem azért beleteszik a végére