Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nekem is kb. ez a véleményem, Ribéry gyakorlatilag "Messi a másik oldalon", és még nem igazán láttam olyan csapatot, amelyik Ribéryt tartani tudta volna. Drága lenne, de benne biztos nem csalódnánk. Robinho is szerintem jó igazolás lenne azért.MichaaBee írta:Ez a forgatókönyv is tetszik, de még mindig jobban örülnék, ha Robinho maradna a fenekén, Ribéry meg jönne ide. A francia játéka szerintem egy picit jobban illene a Barcába, de Robinho érkezésének sem lennék ellenére.LM10 írta:A SPORT szerint a nyáron a Barca megvásárolja Robinhot, míg a City Ribéryt venné a brazil helyére. Már sokat beszéltünk, h jól jönne-e Robinho vagy nem, de szvsz igen.
A ''butát'' a játékára értem.elbandi írta:[
Már bocs nem kötekedni akarok de Robinho mióta "buta"?
Ezt miből vontad le?
O.
Ha csak ez alapján kellene dönteni akkor a cesc-silva párosra szavaznékSanama írta:Hát ha már egyéni vélemények, akkor szerény személyem akkor örülne leginkább,ha Silva és Cesc érkezne majd.
Télen szerintem egyikük sem jön, Laporta maximum akkor állna rá nagyon Cesc-re,ha valamelyik középpályásünk (bár ne lenne) hosszabb sérülést szenvedne.
De egyébként én is azt tartom valószínűnek,hogy a kampányszövegek így fognak állni:
-Cesc+Robinho
-Cesc+Ribery
-Cesc+Silva
Már bocs nem kötekedni akarok de Robinho mióta "buta"?kanty írta: Robinho is egy kivételes képességekkel rendelkező játékos. Technikás, gyors, de eléggé buta, legalábbis szerintem.
kanty írta:Silva fiatalabb 2 évvel, mint Robinho.danikaa10 írta:J
Őszíntén bevallva én szívesebben látnám a csapatban Silvárt, lehet, hogy Robinho fiatalabb de nekem valahogy a spanyol szimpatikusabb.
Persze egy szavam nem lesz, ha esetleg a brazil jön, de ez még elég messze van.
Titi nyilatkozta, h mered a szerződése végéig. Cserémnek jövőre is jó lesz. Télen senki nem fog jönni, Pep nem fogja engedni, plusz nem is szokzunk akkor ha van választás, ha nincs. Ha Robinho jön elhányom magam,, ellenszenvesebb, mint Thorgelle vagy Drogba, de ugyan az a szint. Cescel lehet kampányolni, szeretném, h jöjjön, de legfejjebb nyáron fog. Nem kellenek ide ekkora igazolások egyszerre kettő főleg nem. Titi még formába jöhet, tavaly ilyenkor el akartam üldözni, de most hagynám.MichaaBee írta:Viszont jövőre lesz az elnökválasztás és kizárt dolognak tartom, hogy ne Fabregasszal kampányoljon a fele társaság.danikaa10 írta:Kétlem, hogy olyan rossz idényt produkálnánk, hogy 2 ilyen játékos is érkezzen méghozzá nem is olcsón.Egyébként ez még annyira nem is szól bele a dolgokba, mivel jövőre Henry nagy valószínűséggel lelép (már csak 1 éve lesz a szerződésből, megnyerte amit akart és már formán kívül van), ezért ha csak Robinho jönne, akkor ugyanolyan szellősen lennénk, mint idén, bölköv, Cesc is jól jöhet. Én amondó vagyok, hogy ha Henry megy, akkor jöjjön mindkettő. (Cesc alap, aztán Robinho vagy ha nem akkor Ribéry)
Silva fiatalabb 2 évvel, mint Robinho.danikaa10 írta:J
Őszíntén bevallva én szívesebben látnám a csapatban Silvárt, lehet, hogy Robinho fiatalabb de nekem valahogy a spanyol szimpatikusabb.
Persze egy szavam nem lesz, ha esetleg a brazil jön, de ez még elég messze van.
Viszont jövőre lesz az elnökválasztás és kizárt dolognak tartom, hogy ne Fabregasszal kampányoljon a fele társaság.danikaa10 írta:Kétlem, hogy olyan rossz idényt produkálnánk, hogy 2 ilyen játékos is érkezzen méghozzá nem is olcsón.
Nem rossz idény kell ahhoz hogy játékosokat vegyünk.danikaa10 írta:Marha jó, hogy egyesek itt ijesztgetik a többieket.bali 15 írta: Én is most olvastam az előbb ahol te......Ini meg amúgy is mindig sérült.
![]()
Hogy témánál legyünk:
Ribery érkezésére semmi esélyt nem látok, elképzelehtő, hogy marad, de még valószínűbb, hogy a Realba megy, főleg a fizu miatt.
Robinho érkezése meg attól is függ, hogy mi lesz Fabregassal legalább is szerintem. Kétlem, hogy olyan rossz idényt produkálnánk, hogy 2 ilyen játékos is érkezzen méghozzá nem is olcsón.
Marha jó, hogy egyesek itt ijesztgetik a többieket.bali 15 írta: Én is most olvastam az előbb ahol te......Ini meg amúgy is mindig sérült.
Én is most olvastam az előbb ahol te......Ini meg amúgy is mindig sérültdanikaa10 írta:Bocsi az OFF-ért, de mondjátok már el mivan Xavival?bali 15 írta: És most mondta valaki hogy Xavi lesérült. Most fog kiderülni hogy sajnos túl sokat költöttünk a védelemre. A csatársorra is sokat költöttünk de az csak egy ember volt.
Eurobarca mért csak Iniestáról írt?
Bocsi az OFF-ért, de mondjátok már el mivan Xavival?bali 15 írta: És most mondta valaki hogy Xavi lesérült. Most fog kiderülni hogy sajnos túl sokat költöttünk a védelemre. A csatársorra is sokat költöttünk de az csak egy ember volt.
Ez a forgatókönyv is tetszik, de még mindig jobban örülnék, ha Robinho maradna a fenekén, Ribéry meg jönne ide. A francia játéka szerintem egy picit jobban illene a Barcába, de Robinho érkezésének sem lennék ellenére.LM10 írta:A SPORT szerint a nyáron a Barca megvásárolja Robinhot, míg a City Ribéryt venné a brazil helyére. Már sokat beszéltünk, h jól jönne-e Robinho vagy nem, de szvsz igen.
LM10 írta:A SPORT szerint a nyáron a Barca megvásárolja Robinhot, míg a City Ribéryt venné a brazil helyére. Már sokat beszéltünk, h jól jönne-e Robinho vagy nem, de szvsz igen.
gygerike írta:J. Dos Santos nálunk van , az ő bátya van a Tottenhamnal G. Dos Santos és megvették igen .