Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.10.11. 19:17:31

MichaaBee írta:
LM10 írta:A SPORT szerint a nyáron a Barca megvásárolja Robinhot, míg a City Ribéryt venné a brazil helyére. Már sokat beszéltünk, h jól jönne-e Robinho vagy nem, de szvsz igen.
Ez a forgatókönyv is tetszik, de még mindig jobban örülnék, ha Robinho maradna a fenekén, Ribéry meg jönne ide. A francia játéka szerintem egy picit jobban illene a Barcába, de Robinho érkezésének sem lennék ellenére.
Hát nekem is kb. ez a véleményem, Ribéry gyakorlatilag "Messi a másik oldalon", és még nem igazán láttam olyan csapatot, amelyik Ribéryt tartani tudta volna. Drága lenne, de benne biztos nem csalódnánk. Robinho is szerintem jó igazolás lenne azért.

Viszont nem vagyok elájulva Silvától. Silva ugyebár ballábas, és inkább vonalszélső, mint Henry-poszt. Szeritnem inkább olyan ember kéne, aki szélről becselezi magát, és jobblábas. Szeritnem mindenképp erősítésre szorulunk mind a kp-n, mind a balszélen.

Gond ezzel a csapattal sincs, én mégis egy árnyalattal gyengébbnek érzem, mint a tavalyit, mert Ini eddig sérült volt, Keita pedig nem alternatíva, főleg az előrejátékban. A középpályánk eléggé szűkös, én egy kreatív játékost szívesen elnéznék.

Ezen a poszton szóba jöhetne Fabregas, de olcsóbb megoldás is lehetséges pl. a portugál bajnokságból. Szeritnem ott jó pár eszes és 20 misi alatti középpályás található, akiket padra hozhatnánk. Ott van pl. Veloso vagy Moutinho, de én pl. Raúl Meirelest sem tartom egy rossz játékosnak. Na mindegy nem akarok namedropper lenni.

Elöl pedig látszik, hogy Henry nem igazán találja a helyét, szerintem tavaly is jópár meccsen eltűnt, én kiugró teljesítményt a Bl-ben, illetve az el clasicón láttam tőle, amúgy a bajnokságban gyakran alulteljesített. Idén remélem, hogy felveszi ismét a ritmust, de vele jövőre már nem számolhatunk. A hátsó sorokban szerintem nincs probléma.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.11. 18:09:47

Robinhoval nekem csak annyi lenne a problémám hogy 1 csapattal szemben se volt hűséges . 1 éve játszik a City-ben , de amikor szóba hozták a Barcával mondta hogy szivesen játszana itt persze ezzel mindenki igy van, de ilyen nyiltan sztem nem sokan nyilatkozzák igy le csak az aki el akkar menni.
De mint játékost elismerem mert jol játszik, ha Pep Ibrát igy átnevelte Robinhoval is megtudná tenni szerintem
Visca El Barca
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.11. 18:03:55

elbandi írta:[
Már bocs nem kötekedni akarok de Robinho mióta "buta"?
Ezt miből vontad le?
O.
A ''butát'' a játékára értem.
Sokat cselez, néha feleslegesen és az önzőség se áll messze tőle.

Amúgy a pályán kivüli viselkedéséből is sok mindent le lehet vonni.
Nekem nincs semmi bajom vele félreértés ne essék, örülnék ha ide jönni, de szerintem benne még van és ha a játék inteligenciája fejlődne akkor sokkal többre lenne képes.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.10.11. 18:03:42

Hát ha Titi elmegy akkor mindenképpen kell valaki a helyére. Ribery az biztos hogy nem. Bár ki tudja. Ibráról is ezt gondoltam...
Silvát már sokkal jobb ötletnek tartom mert játszott már Barcásokkal és a Barca ellen is.
Robinho: Eddig nálam ő a nyerő. Szvsz beleillik a Barcába és nem is olyan "öreg" szóval benne lenne még vagy 4 aktív év.

De majd meglátjuk.... 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2009.10.11. 18:04:02-kor.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.11. 18:01:52

Hát szerintem télen sokkal fontosabb lenne 1 kp, de Cesc télen még ugy se fog eljönni más kp meg nem igen hiszem hogy jönne igy téll Robinhot kell majd erőltetni .
Visca El Barca
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.11. 17:57:49

[quote="elbandi"]
A támadóknál van egy Bojan,Pedro,Jeffren triónk.

Azért ez nem egy veres cserepad. Oké tehetségesek, azt is tudom, hogy Pedro már két meccset is eldöntött, de azért kiváncsi lennék mire menne egy MU vagy egy Inter ellen. :roll:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2009.10.11. 17:57:23

Sanama írta:Hát ha már egyéni vélemények, akkor szerény személyem akkor örülne leginkább,ha Silva és Cesc érkezne majd.

Télen szerintem egyikük sem jön, Laporta maximum akkor állna rá nagyon Cesc-re,ha valamelyik középpályásünk (bár ne lenne) hosszabb sérülést szenvedne.

De egyébként én is azt tartom valószínűnek,hogy a kampányszövegek így fognak állni:
-Cesc+Robinho
-Cesc+Ribery
-Cesc+Silva
Ha csak ez alapján kellene dönteni akkor a cesc-silva párosra szavaznék :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.11. 17:55:24

Hát ha már egyéni vélemények, akkor szerény személyem akkor örülne leginkább,ha Silva és Cesc érkezne majd.

Télen szerintem egyikük sem jön, Laporta maximum akkor állna rá nagyon Cesc-re,ha valamelyik középpályásünk (bár ne lenne) hosszabb sérülést szenvedne.

De egyébként én is azt tartom valószínűnek,hogy a kampányszövegek így fognak állni:
-Cesc+Robinho
-Cesc+Ribery
-Cesc+Silva
elbandi
Capitá del Barça

2009.10.11. 17:52:24

kanty írta: Robinho is egy kivételes képességekkel rendelkező játékos. Technikás, gyors, de eléggé buta, legalábbis szerintem.
Már bocs nem kötekedni akarok de Robinho mióta "buta"?
Ezt miből vontad le?

ON:Én Cesc és Robinho érkezésének örülnék,de ugye télen nem fog mindkettő jönni.
Egyelőre nemtudom hogy melyik játékos érkezése lenne a fontosabb,persze ez idővel kiderül.
A támadóknál van egy Bojan,Pedro,Jeffren triónk.
A középpályásoknál meg van egy jó formában lévő Keita,és még ott
van Busquets.Meg ne feledkezzünk meg az ifikről sem.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.11. 17:40:49

kanty írta:
danikaa10 írta:J

Őszíntén bevallva én szívesebben látnám a csapatban Silvárt, lehet, hogy Robinho fiatalabb de nekem valahogy a spanyol szimpatikusabb.
:roll: Persze egy szavam nem lesz, ha esetleg a brazil jön, de ez még elég messze van. ;)
Silva fiatalabb 2 évvel, mint Robinho.
:shock: Huh ezt nem is gondoltam volna, de kösz, hogy felvilágosítottál végre. ;) Na így végképp Silva a befutó nálam. :D
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.10.11. 17:40:37

Na, én elmondom, hogy mit olvastam(sport.es és goal.com):
Robinhot és Fabregast is le akarjuk igazolni. De:

Robinhot télen szeretnék. Pep nagyon jó játékosnak a Brazilt - meg is értem - és örülne, ha a csapatban tudhatná(hogy ez honnan volt, gőzöm sincs :D ). Szóval Robinhot még az idei szezonban akarja a vezetőség. A játékos is szeretné, és a klubja sem zárkózik el.

Fabregast viszont "csak" a nyáron próbálják meg leigazolni. Ez gondolom a Bl miatt meg a pénz sem utolsó ugye... Szerintük az Arsenal nem mond majd nemet az ajánlatra, ha Cesc is akarja, és elvileg már most nyáron is jött volna - márha igaz az, hogy a végén kérlelte a vezetőséget.

Na, én ennyit tudok az ügyről. Robinho télen, Cesc nyáron. De itt valaki egy okosat mondott. Most jön a VB, új felfedezettek... Bár ha Robinho télen jön, akkor mindegy lesz. Fabregas úgyis kell a vezetőségnek, max az Arsenalnak lesz könnyebb játékost találni(szerintem Gourcuffot kellene/fogják leigazolni Cesc pótlására, de ez csak az én véleményem/megérzésem :D )
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.10.11. 17:34:06

MichaaBee írta:
danikaa10 írta:Kétlem, hogy olyan rossz idényt produkálnánk, hogy 2 ilyen játékos is érkezzen méghozzá nem is olcsón.
Viszont jövőre lesz az elnökválasztás és kizárt dolognak tartom, hogy ne Fabregasszal kampányoljon a fele társaság. :) Egyébként ez még annyira nem is szól bele a dolgokba, mivel jövőre Henry nagy valószínűséggel lelép (már csak 1 éve lesz a szerződésből, megnyerte amit akart és már formán kívül van), ezért ha csak Robinho jönne, akkor ugyanolyan szellősen lennénk, mint idén, bölköv, Cesc is jól jöhet. Én amondó vagyok, hogy ha Henry megy, akkor jöjjön mindkettő. (Cesc alap, aztán Robinho vagy ha nem akkor Ribéry)
Titi nyilatkozta, h mered a szerződése végéig. Cserémnek jövőre is jó lesz. Télen senki nem fog jönni, Pep nem fogja engedni, plusz nem is szokzunk akkor ha van választás, ha nincs. Ha Robinho jön elhányom magam,, ellenszenvesebb, mint Thorgelle vagy Drogba, de ugyan az a szint. Cescel lehet kampányolni, szeretném, h jöjjön, de legfejjebb nyáron fog. Nem kellenek ide ekkora igazolások egyszerre kettő főleg nem. Titi még formába jöhet, tavaly ilyenkor el akartam üldözni, de most hagynám.
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.11. 17:17:48

danikaa10 írta:J

Őszíntén bevallva én szívesebben látnám a csapatban Silvárt, lehet, hogy Robinho fiatalabb de nekem valahogy a spanyol szimpatikusabb.
:roll: Persze egy szavam nem lesz, ha esetleg a brazil jön, de ez még elég messze van. ;)
Silva fiatalabb 2 évvel, mint Robinho.
Szerintem elég nagy esély van mindekttő megszerzésére(Robinho, Fabregas). Egyikük se kedvencem különösebb képpen, de elismerem, h két kiváló játékosról van szó, mindketten képesek a csapatot segiteni.

Fabregas úgy-e Barca nevelés, tehát számára nem lenne gond a beilleszkedéssel és neki már a vérében van a Barca stilusa, játéka.
Robinho is egy kivételes képességekkel rendelkező játékos. Technikás, gyors, de eléggé buta, legalábbis szerintem.

Azért azt se feledjük el, h jövőre vébé. Robbanhat be pár új név is.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.11. 17:11:51

Én olyat is olvastam talán 1-2 hete a SPORT-on hogy télen probáljuk megszerzeni mind a ketőtt. Mert hogy ez lenne Laporta ucsó dobása . Hát elég kicsi a valószinűsége hogy Cesc és Robinho jönnének a télen , de nem mondom hogy nem örülnék neki :D
Visca El Barca
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.11. 17:05:11

Ja mondjuk jogos. Jövőre úgyis bejön egy kis pénz Hlebből, gondolom a klub se akarja marasztalni, és Ő se hiszem, hogy szívesen visszatérne.

Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.10.11. 16:54:08

danikaa10 írta:Kétlem, hogy olyan rossz idényt produkálnánk, hogy 2 ilyen játékos is érkezzen méghozzá nem is olcsón.
Viszont jövőre lesz az elnökválasztás és kizárt dolognak tartom, hogy ne Fabregasszal kampányoljon a fele társaság. :) Egyébként ez még annyira nem is szól bele a dolgokba, mivel jövőre Henry nagy valószínűséggel lelép (már csak 1 éve lesz a szerződésből, megnyerte amit akart és már formán kívül van), ezért ha csak Robinho jönne, akkor ugyanolyan szellősen lennénk, mint idén, bölköv, Cesc is jól jöhet. Én amondó vagyok, hogy ha Henry megy, akkor jöjjön mindkettő. (Cesc alap, aztán Robinho vagy ha nem akkor Ribéry)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.11. 16:53:27

danikaa10 írta:
bali 15 írta: Én is most olvastam az előbb ahol te......Ini meg amúgy is mindig sérült :D .
Marha jó, hogy egyesek itt ijesztgetik a többieket. :lol:

Hogy témánál legyünk:

Ribery érkezésére semmi esélyt nem látok, elképzelehtő, hogy marad, de még valószínűbb, hogy a Realba megy, főleg a fizu miatt.

Robinho érkezése meg attól is függ, hogy mi lesz Fabregassal legalább is szerintem. Kétlem, hogy olyan rossz idényt produkálnánk, hogy 2 ilyen játékos is érkezzen méghozzá nem is olcsón.
Nem rossz idény kell ahhoz hogy játékosokat vegyünk.
Középpálya rövid.
Balszélső nincs.

Szerinted?
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.11. 16:45:18

bali 15 írta: Én is most olvastam az előbb ahol te......Ini meg amúgy is mindig sérült :D .
Marha jó, hogy egyesek itt ijesztgetik a többieket. :lol:

Hogy témánál legyünk:

Ribery érkezésére semmi esélyt nem látok, elképzelehtő, hogy marad, de még valószínűbb, hogy a Realba megy, főleg a fizu miatt.

Robinho érkezése meg attól is függ, hogy mi lesz Fabregassal legalább is szerintem. Kétlem, hogy olyan rossz idényt produkálnánk, hogy 2 ilyen játékos is érkezzen méghozzá nem is olcsón.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.10.11. 16:36:30

danikaa10 írta:
bali 15 írta: És most mondta valaki hogy Xavi lesérült. Most fog kiderülni hogy sajnos túl sokat költöttünk a védelemre. A csatársorra is sokat költöttünk de az csak egy ember volt :D .
Bocsi az OFF-ért, de mondjátok már el mivan Xavival? :? Eurobarca mért csak Iniestáról írt? :roll:
Én is most olvastam az előbb ahol te......Ini meg amúgy is mindig sérült :D .
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.11. 16:34:22

bali 15 írta: És most mondta valaki hogy Xavi lesérült. Most fog kiderülni hogy sajnos túl sokat költöttünk a védelemre. A csatársorra is sokat költöttünk de az csak egy ember volt :D .
Bocsi az OFF-ért, de mondjátok már el mivan Xavival? :? Eurobarca mért csak Iniestáról írt? :roll:
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.10.11. 16:31:08

A Bayern-ben most nagyon megy a szekér. Ribery biztosan nem jön el :D .
Csak Robinho vételére látok esélyt. De az lenne a jó hogyha már télen megtudnánk szerezni és akkor ő még a BL-ben is játszhatna.
És most mondta valaki hogy Xavi lesérült. Most fog kiderülni hogy sajnos túl sokat költöttünk a védelemre. A csatársorra is sokat költöttünk de az csak egy ember volt :D .
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.10.11. 15:54:00

LM10 írta:A SPORT szerint a nyáron a Barca megvásárolja Robinhot, míg a City Ribéryt venné a brazil helyére. Már sokat beszéltünk, h jól jönne-e Robinho vagy nem, de szvsz igen.
Ez a forgatókönyv is tetszik, de még mindig jobban örülnék, ha Robinho maradna a fenekén, Ribéry meg jönne ide. A francia játéka szerintem egy picit jobban illene a Barcába, de Robinho érkezésének sem lennék ellenére.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.11. 15:50:35

Ez mind szép és jó de kérdéses, hogy Ribery akar-e menni egy Citybe, úgy hogy Európa összes nagy csapata hívja. Persze a pénz is fontos, de kituggya. Majd kiderül.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.10.11. 15:38:41

A SPORT szerint a nyáron a Barca megvásárolja Robinhot, míg a City Ribéryt venné a brazil helyére. Már sokat beszéltünk, h jól jönne-e Robinho vagy nem, de szvsz igen.
robi0327
Barça B

2009.09.27. 17:29:57

gygerike írta:J. Dos Santos nálunk van , az ő bátya van a Tottenhamnal G. Dos Santos és megvették igen .

Ohh koszi szepen felvilagositast. :)
Lezárt