MichaaBee írta:LM10 írta:A SPORT szerint a nyáron a Barca megvásárolja Robinhot, míg a City Ribéryt venné a brazil helyére. Már sokat beszéltünk, h jól jönne-e Robinho vagy nem, de szvsz igen.
Ez a forgatókönyv is tetszik, de még mindig jobban örülnék, ha Robinho maradna a fenekén, Ribéry meg jönne ide. A francia játéka szerintem egy picit jobban illene a Barcába, de Robinho érkezésének sem lennék ellenére.
Hát nekem is kb. ez a véleményem, Ribéry gyakorlatilag "Messi a másik oldalon", és még nem igazán láttam olyan csapatot, amelyik Ribéryt tartani tudta volna. Drága lenne, de benne biztos nem csalódnánk. Robinho is szerintem jó igazolás lenne azért.
Viszont nem vagyok elájulva Silvától. Silva ugyebár ballábas, és inkább vonalszélső, mint Henry-poszt. Szeritnem inkább olyan ember kéne, aki szélről becselezi magát, és jobblábas. Szeritnem mindenképp erősítésre szorulunk mind a kp-n, mind a balszélen.
Gond ezzel a csapattal sincs, én mégis egy árnyalattal gyengébbnek érzem, mint a tavalyit, mert Ini eddig sérült volt, Keita pedig nem alternatíva, főleg az előrejátékban. A középpályánk eléggé szűkös, én egy kreatív játékost szívesen elnéznék.
Ezen a poszton szóba jöhetne Fabregas, de olcsóbb megoldás is lehetséges pl. a portugál bajnokságból. Szeritnem ott jó pár eszes és 20 misi alatti középpályás található, akiket padra hozhatnánk. Ott van pl. Veloso vagy Moutinho, de én pl. Raúl Meirelest sem tartom egy rossz játékosnak. Na mindegy nem akarok namedropper lenni.
Elöl pedig látszik, hogy Henry nem igazán találja a helyét, szerintem tavaly is jópár meccsen eltűnt, én kiugró teljesítményt a Bl-ben, illetve az el clasicón láttam tőle, amúgy a bajnokságban gyakran alulteljesített. Idén remélem, hogy felveszi ismét a ritmust, de vele jövőre már nem számolhatunk. A hátsó sorokban szerintem nincs probléma.