Shark írta:Azt valaki elárulná, h egy teljesen pártatlannak miért jobb Bari, mint Button

Mert mindenkinél azt látom, h inkább Bari legyen a vb.
mert az törvényszerű, hogy az első helyezettel szemben egy idő után
jönnek az ellenérzések, akár jogos, akár nem.
én is jobban csípem most alonsot, vagy hamit, mint amikor ők voltak elől.
azért nekem lenne egy észrevételem buttonnal és a teljesítményével kapcsolatban, főleg azok után, hogy sok itteni júzer szerint érdemtelenül van az első helyen.
szóval én egyáltalán nem lennék meglepődve, ha valahogy kiderülne (természetesen sosem fog..), hogy a vb konkrétan a két vén barom játszótere. szó szerint. ergo szerintem 2-3 éve irányított a vb kimenetele.
az utóbbi 2évre nem térek ki, mert teljesen hidegen hagyott mindkét győztes, de valahogy mindkét évben a legvégén dőlt el a vb..
a véletlenek, ugye?
az idei év:
az elmúlt szezon végén több csapatnál bizonytalan volt a folytatás, egyrészt az egyhangú vb-k, másrészt a válság miatt.
a két szenilis barom tisztában volt azzal, hogy nagy mozgolódás lesz a csapatoknál, sokan mennek, így sokaknak jönniük kell. kellett egy reklám erre. jött egy újonan alakult kiscsapat, aki (igaz, hogy egy év fejlesztéssel), de konkrétan kb 100milliós költségvetésből épített egy nyerő autót. aztán a vb kezdett unalmas lenni (ami egyébként tényszerű a 7/6 miatt) és hirtelen a nyerő autóból éppen csak pontszerző lett, az addig konstans button fölény, pedig hirtelen változott és az addigi másodhegedűs lett a jobb. mondhatnák sokan, hogy bari akkorra érett be, de a legtapasztaltabb versenyző esetén ez megmosolyogtató lenne.
ráadásul (én kiemelt figyelemmel követem buttont az edzéseken, időmérőkön és a versenyen is) elég érdekes taktikákat kapott button barival szemben, a gumiválasztásai a q3-ban pedig néha egyenesen röhejesek voltak.
szóval idén is tartunk, ahol tavaly és tavalyelőtt, van vissza két futam és teljesen nyílt a bajnokság.
katt
hogy mit nyer ezzel a két fallosz? van jövőre pár új, kisköltségvetésű csapat, így konkrétan lesz.rják, hogy megy-e a toyota és a bmw, és a jegyek is jobban fogynak az utolsó futamokon. az új fia elnök választással kapcsolatban pedig abban is biztos vagyok, hogyha todt
lesz a nyerő, akkor a mózli féle hagyományok lelkes követője lesz
uff