Gino911 írta:Ritkán írok, de most megteszem megint.
Kicsit elszállt a ló velünk.
Miért kell nekünk valaki, aki nem "nagy szám"?
Mindenki leírja (tisztelet a kivételnek) Bojant, Pedrót, és a többi NAGYSZERŰ Barcelona játékost.
A Madrid elkezdte azt a politikát, hogy minél nagyobb nevek legyenek a csapatba.
Nem mondom, hogy nincs mit javítani, mert van (mint mindenhol), de számomra ez nem abba nyilvánul meg, hogy milliókat kidobjunk egy nem nagy játékosra (Chygrinsky-re is igaz, mert számomra kicsit sokba került egy "nevenincs" játékos (ne gyertek az UEFA kupával, mert azon kívül nem sok...)).
Rendben van, nem az én pénzem, és nem is az anyagi vonzata miatt nem kell Robinho.
A fiataljaink, amikor kellett, megállták a helyüket.
Idő kell nekik és beépítés...
Az Barca akadémiájáról nem bénák jönnek, hanem LABDARÚGÓK.
Külömbség.
És nem sztárokra van szükség, hanem csapatjátékosokra.
Számomra Robinho nem ilyen.
Béke
Némileg ellent kell, hogy mondjak!

Én nem Robinhora hegyezném ki ezt a kérdést, még nem tudjuk, ki lesz a kiválasztott, de valószínűleg valakit igazolni fogunk a "balszelő" posztra. Jelen pillanatban Henry formán kívül van, ez változhat, de Henry nem lesz fiatalabb, és látjuk a lenge tavaszi széltől is képes megsérülni.

Mindenképpen szükség van egy csatárra, lehetőleg kreatívra, gyorsra és fiatalra, aki méltó a Barca színvonalához.
Ennek a kritériumnak pedig csak olyan felel meg, aki valószínűleg nem lesz olcsó. Hogy Robinho lesz-e, nem tudom, de, ha tényleg akarja Őt Guardiola annak meg lehet az oka. Én nem tartom rossz futballistának a brazilt, bár mostanában nem követtem a játékát, megvan benne a kreatív véna és szerintem alkalmas lenne a feladatra. Ami rossz esetleg megmaradt benne a régi énjéből, azt a közeg pillanatok alatt lekoptatná róla.
Én szívesen látnám Matát is, kellően erősnek, agresszívnek tűnik! De térjünk vissza a fiatalokra. Azt gondolom, a nemzetközi elithez a fiataljaink még nincsenek felnőve. Ez vonatkozik Pedróra, Bojanra és a többi tehetségre is. Nekik időre van szükségük, mert Iniesta se rögtön lett az, aki! Ők nagyon jó futballisták, de a Barcelona minden téren a csúcsra tör és ott minden nagyon kis dolgokon múlik. Ezek a tehetségek kapjanak annyi játékpercet, amennyi csak lehetséges, de a nagy csatákhoz még könnyűek. Egyszer-egyszer kényszerből játéklehetőséghez juthatnak még így is komoly erőpróba alkalmával. (akkor megmutathatják, hogyan viselik a nagy nyomást) Azt gondolom a Barcelona nem engedheti meg magának, hogy hiányposztja legyen, ezt orvosolni fogják télen (valószínűleg) lehet, hogy középpályás poszton is.