Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én örülnék Suareznek, jobban mint Robinhonak. Bár nem lehet tudni Suarez itt mire lenne képes mert a holland bajnokság nem valami acélos.Sanama írta:"Two of Barca's goals in terms of signings, Robinho and Luis Suarez, begin to see how their respective clubs, Manchester City and Ajax, open the door to his possible departure"
Elmundo írta.
Hát ha ez igaz,akkor Robinho jönni fog ...
Suarez meg minek?:O
Némileg ellent kell, hogy mondjak!Gino911 írta:Ritkán írok, de most megteszem megint.
Kicsit elszállt a ló velünk.
Miért kell nekünk valaki, aki nem "nagy szám"?
Mindenki leírja (tisztelet a kivételnek) Bojant, Pedrót, és a többi NAGYSZERŰ Barcelona játékost.
A Madrid elkezdte azt a politikát, hogy minél nagyobb nevek legyenek a csapatba.
Nem mondom, hogy nincs mit javítani, mert van (mint mindenhol), de számomra ez nem abba nyilvánul meg, hogy milliókat kidobjunk egy nem nagy játékosra (Chygrinsky-re is igaz, mert számomra kicsit sokba került egy "nevenincs" játékos (ne gyertek az UEFA kupával, mert azon kívül nem sok...)).
Rendben van, nem az én pénzem, és nem is az anyagi vonzata miatt nem kell Robinho.
A fiataljaink, amikor kellett, megállták a helyüket.
Idő kell nekik és beépítés...
Az Barca akadémiájáról nem bénák jönnek, hanem LABDARÚGÓK.
Külömbség.
És nem sztárokra van szükség, hanem csapatjátékosokra.
Számomra Robinho nem ilyen.
Béke
Részben igaz, de nézd meg pl. az Arsenalt. Tele van fiatalokkal és nem sokra mennek.. Az egy dolog, hogy Bojan tehetséges, és több játkra lenne szüksége, viszont ez nem mehet a csapat rovására. Mert ahogy említettem már korábban a bajnokságban egy-egy gyengébb csapat ellen, nem lenne rossz ötlet, de ha a BL-ben is helyt akarunk állni nem elég a fiatalokra támaszkodni.Gino911 írta:Ritkán írok, de most megteszem megint.
Mindenki leírja (tisztelet a kivételnek) Bojant, Pedrót, és a többi NAGYSZERŰ Barcelona játékost.
A Madrid elkezdte azt a politikát, hogy minél nagyobb nevek legyenek a csapatba.
Nem mondom, hogy nincs mit javítani, mert van (mint mindenhol), de számomra ez nem abba nyilvánul meg, hogy milliókat kidobjunk egy nem nagy játékosra (Chygrinsky-re is igaz, mert számomra kicsit sokba került egy "nevenincs" játékos (ne gyertek az UEFA kupával, mert azon kívül nem sok...)).
Rendben van, nem az én pénzem, és nem is az anyagi vonzata miatt nem kell Robinho.
Külömbség.
Béke
Én meg ugy vagyok vel:e ahoz hogy címeket védjünk nem elegek a fiatalok , sok nagyon tehetséges és téll megkell adni nekik a lehetőséget , de igenis kell pár nagyobb név. Én igy vagyok veleElBartimaeus írta:Egyetértek.Gino911 írta:Ritkán írok, de most megteszem megint.
Külömbség.
Béke
Kicsit tényleg kezd elmozdulni abba az irányba a csapat, vagy legalábbis a magyar szurkolótábor, hogy csak bevált, nagy neveket igazoljunk, de akkor meg hol van a nagy Barca-politika? Vannak fiatalok, akiknek idő kell, vannak tehetségek, akikre fel lehet figyelni és vannak már meglévő ("külső") sztárok, amikből néhány elég jól jön a csapatba, de nem belőlük kéne felépíteni a csapatot, mert akkor egészen elmadridosodunk...
Egyetértek.Gino911 írta:Ritkán írok, de most megteszem megint.
Külömbség.
Béke
socio66 írta:Az egy dolog,hogy itt van,de meccset még nem nagyon játszott idénMessiFan írta:De Henry még itt van..![]()
Főleg nem értékelhetőt..
Kell mellé egy ember,ez nem is kérdés,hiszen a jelenlegi Titire nem lehet 60 tétmeccset bízni.
Robinho-val kapcsolatban egyébként azt nem is mondjátok,hogy mekkora pozitívum a Realos múltja. Ugye végülis haraggal vált el tőlük(ki nem..?),ezért hatalmas plusz motiváció lenne neki volt klubja ellen játszani,biztos vagyok benne,hogy 120%-ot adna ki magából ezeken a meccseken.
Támogatom az érkezését,mindenképp.
Az egy dolog,hogy itt van,de meccset még nem nagyon játszott idénMessiFan írta:De Henry még itt van..
Azt én sem mondanám, hogy hála Istennek nem fog játszani, ha ide kerül Robinho, de az nem egy helytálló érv, hogy fontos gólokat lőtt. Igen, nagyon kellett, de talán ennyi pozitívum áll a háta mögött. Egy Barcában ennyi nem elég. Hozzá is kell tenni a csapatjátékhoz, Pedro pedig ebben nem jeleskedik. Lehet azzal jönni, hogy a csapat sem játszott jól, de könyörgöm minden meccsen rosszul játszott a csapat, mert Pedro egy meccsen sem csinált olyat ami érv lenne a kezdő közelében tartására, vagy épp Robinho távol tartására.fcbarca0827 írta:Hála Istennek, hogy játszott az Európai Szuperkupa döntőn és az Almeria ellen...barcafan0911 írta: Ergo, ha lesz egy Robinhonk és egy ép Bojanunk, akkor Pedro nem igazán fog játszani. Hála Istennek.
Hála Istennek, hogy játszott az Európai Szuperkupa döntőn és az Almeria ellen...barcafan0911 írta: Ergo, ha lesz egy Robinhonk és egy ép Bojanunk, akkor Pedro nem igazán fog játszani. Hála Istennek.
Szerintem Pedro arra sem jó hogy bekösse Robinho cipőjét. Ezzel most nem Pedrot akarom gyalázni, csak arra akarok rávilágítani hogy a két játékos között ég és föld a különbség. És abban az esetben ha Robinho érkezne, Pedro előtt lenne a sorban és reményeim szerint Bojan is. Ergo, ha lesz egy Robinhonk és egy ép Bojanunk, akkor Pedro nem igazán fog játszani. Hála Istennek.torrestoni írta:Nem lehet rossz srác Robinho, mosolygós, bulizós, italozós, csajozós, s még egymaga jól is boldogul a labdával, de épp ezen ismérvei miatt szeretném, ha jó messze elkerülné a klub székházát. Abszolút bizalmatlan vagyok vele szemben. Pedrónál pedig nem szabad elsiklani afelett, hogy a jobb oldal nyilvánvalóan jobban feküdne neki, de még középen is sokkal több hasznára lenne a csapatnak, az eddigiek alapján.
A holland bajnokságban én nem veszem komolyan az ilyen mérlegeketCooltiszo írta:Nem hagynám még ki a kalapból Luis Suarezt se. Régóta figyeljük, és az Ajax azt nyilatkozta, hogy télen egy nagyon jó ajánlat esetén megvehető.
Csatár, de nem klasszikus, szerintem illene a balosra. Idén elég impozáns mérlege van: 10 meccs 13 gól a bajnokságban.
Én is elismerem Suarez jelenlegi teljesítményét, sőt már a tavalyi évben is jól teljesített az Ajaxban, de én nem érzem, hogy illene ő a mi játékunkba. Őt én inkább egy angol csapatban tudnám elképzelni, itt spanyolban nagyon elveszne. A szélekre pedig egyértelműen rossz döntésnek tartanám. Nem kell ő ide...Cooltiszo írta:Nem hagynám még ki a kalapból Luis Suarezt se. Régóta figyeljük, és az Ajax azt nyilatkozta, hogy télen egy nagyon jó ajánlat esetén megvehető.
Csatár, de nem klasszikus, szerintem illene a balosra. Idén elég impozáns mérlege van: 10 meccs 13 gól a bajnokságban.
És szerintem olcsóbb is . Az sem elhanyagolható hogy Spanyolországban játszikElBartimaeus írta:Ha el lehet hozni valahogy, akárhogy Matát, akkor őt hozzuk el, könyörgöm! A Valencia egyik, ha nem a legjobb játékosa jelenleg. Jól cselez, gyors, jól lát a pályán és magában rendkívül gólerős, amit a válogatottban is bizonyított már számtalanszor. Azon kívül csapatjátékos, ami nem mondható el a brazilról, tehát én inkább várnék esetleg nyárig, csak hogy meg tudjam szerezni. Ja, és fiatalabb is.