Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
mezenga
Jugador del Barça

2009.10.20. 16:17:56

Sanama írta:"Two of Barca's goals in terms of signings, Robinho and Luis Suarez, begin to see how their respective clubs, Manchester City and Ajax, open the door to his possible departure"

Elmundo írta.

Hát ha ez igaz,akkor Robinho jönni fog ...

Suarez meg minek?:O
Én örülnék Suareznek, jobban mint Robinhonak. Bár nem lehet tudni Suarez itt mire lenne képes mert a holland bajnokság nem valami acélos.
De rohadt képzett gyerek és sztem simán tudna baloldalt is játszani.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.20. 16:14:56

"Two of Barca's goals in terms of signings, Robinho and Luis Suarez, begin to see how their respective clubs, Manchester City and Ajax, open the door to his possible departure"

Elmundo írta.

Hát ha ez igaz,akkor Robinho jönni fog ...

Suarez meg minek?:O
Chino
Llegenda del Barça

2009.10.20. 01:34:15

Igen, én is valahogy így gondolom. Az rendben van, hogy be kell építeni a fiatalokat, de az nem úgy megy, hogy egy fiatalt szinte mindig kezdetünk mert van egy hiányposzt. (ha pedig nem kezd akkor a kp "kárára" megy a hiány) Ha van egy minőségi játékos a helyén, akkor lehet a cseréje, hol több-hol kevesebb játéklehetőséggel. Így folyamatosan belerázódhat és felveheti a ritmust. Emiatt látnám itt szívesen Robinhot. Mögötte tudna Pedro annyi lehetőséget kapni amennyivel megfelelő mértékben fejlődhet, mert eddig sajnos nem mutatott sokat és talán pont azért mert nagy terhet raktak rá azzal, hogy sokat játszik, kezdő stb. Bármilyen furcsa is ez nem minden esetben önbizalomnövelő.
Forca Barca!!!!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.19. 20:15:01

Gino911 írta:Ritkán írok, de most megteszem megint.
Kicsit elszállt a ló velünk.
Miért kell nekünk valaki, aki nem "nagy szám"?
Mindenki leírja (tisztelet a kivételnek) Bojant, Pedrót, és a többi NAGYSZERŰ Barcelona játékost.
A Madrid elkezdte azt a politikát, hogy minél nagyobb nevek legyenek a csapatba.
Nem mondom, hogy nincs mit javítani, mert van (mint mindenhol), de számomra ez nem abba nyilvánul meg, hogy milliókat kidobjunk egy nem nagy játékosra (Chygrinsky-re is igaz, mert számomra kicsit sokba került egy "nevenincs" játékos (ne gyertek az UEFA kupával, mert azon kívül nem sok...)).
Rendben van, nem az én pénzem, és nem is az anyagi vonzata miatt nem kell Robinho.
A fiataljaink, amikor kellett, megállták a helyüket.
Idő kell nekik és beépítés...

Az Barca akadémiájáról nem bénák jönnek, hanem LABDARÚGÓK.
Külömbség.

És nem sztárokra van szükség, hanem csapatjátékosokra.
Számomra Robinho nem ilyen.

Béke
Némileg ellent kell, hogy mondjak! :) Én nem Robinhora hegyezném ki ezt a kérdést, még nem tudjuk, ki lesz a kiválasztott, de valószínűleg valakit igazolni fogunk a "balszelő" posztra. Jelen pillanatban Henry formán kívül van, ez változhat, de Henry nem lesz fiatalabb, és látjuk a lenge tavaszi széltől is képes megsérülni. :( Mindenképpen szükség van egy csatárra, lehetőleg kreatívra, gyorsra és fiatalra, aki méltó a Barca színvonalához.
Ennek a kritériumnak pedig csak olyan felel meg, aki valószínűleg nem lesz olcsó. Hogy Robinho lesz-e, nem tudom, de, ha tényleg akarja Őt Guardiola annak meg lehet az oka. Én nem tartom rossz futballistának a brazilt, bár mostanában nem követtem a játékát, megvan benne a kreatív véna és szerintem alkalmas lenne a feladatra. Ami rossz esetleg megmaradt benne a régi énjéből, azt a közeg pillanatok alatt lekoptatná róla. :D
Én szívesen látnám Matát is, kellően erősnek, agresszívnek tűnik! De térjünk vissza a fiatalokra. Azt gondolom, a nemzetközi elithez a fiataljaink még nincsenek felnőve. Ez vonatkozik Pedróra, Bojanra és a többi tehetségre is. Nekik időre van szükségük, mert Iniesta se rögtön lett az, aki! Ők nagyon jó futballisták, de a Barcelona minden téren a csúcsra tör és ott minden nagyon kis dolgokon múlik. Ezek a tehetségek kapjanak annyi játékpercet, amennyi csak lehetséges, de a nagy csatákhoz még könnyűek. Egyszer-egyszer kényszerből játéklehetőséghez juthatnak még így is komoly erőpróba alkalmával. (akkor megmutathatják, hogyan viselik a nagy nyomást) Azt gondolom a Barcelona nem engedheti meg magának, hogy hiányposztja legyen, ezt orvosolni fogják télen (valószínűleg) lehet, hogy középpályás poszton is. :D
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.19. 19:36:58

Mindenki leírja (tisztelet a kivételnek) Bojant, Pedrót, és a többi NAGYSZERŰ Barcelona játékost.
A Madrid elkezdte azt a politikát, hogy minél nagyobb nevek legyenek a csapatba.
Nem mondom, hogy nincs mit javítani, mert van (mint mindenhol), de számomra ez nem abba nyilvánul meg, hogy milliókat kidobjunk egy nem nagy játékosra (Chygrinsky-re is igaz, mert számomra kicsit sokba került egy "nevenincs" játékos (ne gyertek az UEFA kupával, mert azon kívül nem sok...)).
Rendben van, nem az én pénzem, és nem is az anyagi vonzata miatt nem kell Robinho.

Külömbség.

Béke
Részben igaz, de nézd meg pl. az Arsenalt. Tele van fiatalokkal és nem sokra mennek.. Az egy dolog, hogy Bojan tehetséges, és több játkra lenne szüksége, viszont ez nem mehet a csapat rovására. Mert ahogy említettem már korábban a bajnokságban egy-egy gyengébb csapat ellen, nem lenne rossz ötlet, de ha a BL-ben is helyt akarunk állni nem elég a fiatalokra támaszkodni.

Nem minden évben kerül ki egy Xavi, Messi vagy Iniesta.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.10.19. 19:01:31

De néha jól jön 1 ilyen kaliberű játékos. Aki nem arról híres (részben) hogy mennyit keres...
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.19. 18:51:29

ElBartimaeus írta:

Külömbség.

Béke
Egyetértek. :D

Kicsit tényleg kezd elmozdulni abba az irányba a csapat, vagy legalábbis a magyar szurkolótábor, hogy csak bevált, nagy neveket igazoljunk, de akkor meg hol van a nagy Barca-politika? Vannak fiatalok, akiknek idő kell, vannak tehetségek, akikre fel lehet figyelni és vannak már meglévő ("külső") sztárok, amikből néhány elég jól jön a csapatba, de nem belőlük kéne felépíteni a csapatot, mert akkor egészen elmadridosodunk... :)
Én meg ugy vagyok vel:e ahoz hogy címeket védjünk nem elegek a fiatalok , sok nagyon tehetséges és téll megkell adni nekik a lehetőséget , de igenis kell pár nagyobb név. Én igy vagyok vele :D
Visca El Barca
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.19. 18:48:03

Külömbség.

Béke
Egyetértek. :D

Kicsit tényleg kezd elmozdulni abba az irányba a csapat, vagy legalábbis a magyar szurkolótábor, hogy csak bevált, nagy neveket igazoljunk, de akkor meg hol van a nagy Barca-politika? Vannak fiatalok, akiknek idő kell, vannak tehetségek, akikre fel lehet figyelni és vannak már meglévő ("külső") sztárok, amikből néhány elég jól jön a csapatba, de nem belőlük kéne felépíteni a csapatot, mert akkor egészen elmadridosodunk... :)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.19. 18:24:42

A harag az egyenes út a sötét oldal felé.... :twisted: :twisted: :D :D

Hát ha kölcsönbe jönne, az lenne a legjobb szerintem.
Silvát úgysem vennénk meg télen,szóval egy kölcsön Robinho lenne a legjobb szerintem. Kiderülne mire képes, ha jót produkál jöhet nyáron,ha nem még mindig ott lesz Silva,Ribery stb.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.19. 18:22:29

socio66 írta:
MessiFan írta:De Henry még itt van..
Az egy dolog,hogy itt van,de meccset még nem nagyon játszott idén :)
Főleg nem értékelhetőt..
Kell mellé egy ember,ez nem is kérdés,hiszen a jelenlegi Titire nem lehet 60 tétmeccset bízni.
Robinho-val kapcsolatban egyébként azt nem is mondjátok,hogy mekkora pozitívum a Realos múltja. Ugye végülis haraggal vált el tőlük(ki nem..? :lol: ),ezért hatalmas plusz motiváció lenne neki volt klubja ellen játszani,biztos vagyok benne,hogy 120%-ot adna ki magából ezeken a meccseken.
Támogatom az érkezését,mindenképp.

Van benne vmi ,de azért a többi meccsen se ártana a 120% :D
Visca El Barca
Kép
Gino911
Barça C

2009.10.19. 18:21:23

Ritkán írok, de most megteszem megint.

Külömbség.

Béke
socio66

2009.10.19. 18:17:37

MessiFan írta:De Henry még itt van..
Az egy dolog,hogy itt van,de meccset még nem nagyon játszott idén :)
Főleg nem értékelhetőt..
Kell mellé egy ember,ez nem is kérdés,hiszen a jelenlegi Titire nem lehet 60 tétmeccset bízni.
Robinho-val kapcsolatban egyébként azt nem is mondjátok,hogy mekkora pozitívum a Realos múltja. Ugye végülis haraggal vált el tőlük(ki nem..? :lol: ),ezért hatalmas plusz motiváció lenne neki volt klubja ellen játszani,biztos vagyok benne,hogy 120%-ot adna ki magából ezeken a meccseken.
Támogatom az érkezését,mindenképp.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.19. 18:15:42

Én inkább vagyok Robinho párti mint Robinho ellenes , ugy hogy sztem jöjjön csak minnél előbb mert szükség van rá .

Béke :D
Visca El Barca
Kép
pityi
Jugador del Barça

2009.10.19. 18:10:58

Jöjjön csak a brazil ,helye van a csapatban,nagy fogás lenne az biztos. :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.10.19. 18:06:39

Szerintem Robinho jó ötlet lenne. Mert kb azt csinálná mint Ibra. Tizenhatosig becslezné magát beadná vagy megindulna a kapufelé.. Meg amúgy is kell valaki majd Henry helyére. De Henry még itt van.. Szóval még 1-enlőre fölöslegesnek tartom. Mindenesetre majd meglátjuk. :)
Chino
Llegenda del Barça

2009.10.19. 17:46:49

fcbarca0827 írta:
barcafan0911 írta: Ergo, ha lesz egy Robinhonk és egy ép Bojanunk, akkor Pedro nem igazán fog játszani. Hála Istennek. :roll:
Hála Istennek, hogy játszott az Európai Szuperkupa döntőn és az Almeria ellen... :roll:
Azt én sem mondanám, hogy hála Istennek nem fog játszani, ha ide kerül Robinho, de az nem egy helytálló érv, hogy fontos gólokat lőtt. Igen, nagyon kellett, de talán ennyi pozitívum áll a háta mögött. Egy Barcában ennyi nem elég. Hozzá is kell tenni a csapatjátékhoz, Pedro pedig ebben nem jeleskedik. Lehet azzal jönni, hogy a csapat sem játszott jól, de könyörgöm minden meccsen rosszul játszott a csapat, mert Pedro egy meccsen sem csinált olyat ami érv lenne a kezdő közelében tartására, vagy épp Robinho távol tartására.
Robinho egy klasszis játékos, vele egy új páratlan Tridente lehetne. Mert Titi sajnos nem hozza a formáját (és ha ennyi ideje gyatra a játéka, nem hiszem hogy Pál-fordulat állna be) Bojan még nem érett annyire be (tökéletes csere, vagy a rotációhoz nagyon jó), egy viszonylag fiatal jó képességű és klasszis (mert ezt nem lehet elvitatni tőle) játékos, aki ráadásul már bizonyított Spanyolországban, sokkal inkább megfelel, mint Pedro. A bal oldalra nála megfelelőbb playa nem akad a piacon és ez is egy fontos érv. Lehet nevekkel dobálózni, de ha valakiről még egy kacsa sem röppent fel felesleges vitázni rajta.
Forca Barca!!!!
LM10
Director del Fútbol

2009.10.19. 12:50:06

Nemértem miért kell Pedrot fikázni...akkor nem ment neki mikor a csapatnak sem ennyierővel Messit is lehetne. Nem neki kell a hátán vinni a csapatot. Nemhiába bízik benne Pep. Robinho pedig sztem is kellene. Már nem él olyan aktív bulis életet mint anno a Realnál, már a Citynél is "lenyugodott". Én örülnék neki. Robinho-Ibra-Messi 3-as nem lenne gyenge...Bojannal,Henryval és Pedroval kiegészülve :wink:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.10.19. 12:46:22

barcafan0911 írta: Ergo, ha lesz egy Robinhonk és egy ép Bojanunk, akkor Pedro nem igazán fog játszani. Hála Istennek. :roll:
Hála Istennek, hogy játszott az Európai Szuperkupa döntőn és az Almeria ellen... :roll:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.10.19. 12:41:10

torrestoni írta:Nem lehet rossz srác Robinho, mosolygós, bulizós, italozós, csajozós, s még egymaga jól is boldogul a labdával, de épp ezen ismérvei miatt szeretném, ha jó messze elkerülné a klub székházát. Abszolút bizalmatlan vagyok vele szemben. Pedrónál pedig nem szabad elsiklani afelett, hogy a jobb oldal nyilvánvalóan jobban feküdne neki, de még középen is sokkal több hasznára lenne a csapatnak, az eddigiek alapján.
Szerintem Pedro arra sem jó hogy bekösse Robinho cipőjét. Ezzel most nem Pedrot akarom gyalázni, csak arra akarok rávilágítani hogy a két játékos között ég és föld a különbség. És abban az esetben ha Robinho érkezne, Pedro előtt lenne a sorban és reményeim szerint Bojan is. Ergo, ha lesz egy Robinhonk és egy ép Bojanunk, akkor Pedro nem igazán fog játszani. Hála Istennek. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.19. 12:31:53

Nem lehet rossz srác Robinho, mosolygós, bulizós, italozós, csajozós, s még egymaga jól is boldogul a labdával, de épp ezen ismérvei miatt szeretném, ha jó messze elkerülné a klub székházát. Abszolút bizalmatlan vagyok vele szemben. Pedrónál pedig nem szabad elsiklani afelett, hogy a jobb oldal nyilvánvalóan jobban feküdne neki, de még középen is sokkal több hasznára lenne a csapatnak, az eddigiek alapján.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.19. 12:23:56

Örülnék Robinhonak jelen helyzetben (jobb mint Pedro), de Agüeronak, Patonak vagy Riberynek jobban. Oké, tudom hogy konkrétum csak a brazillal kapcsolatban van, mégis úgy érzem, kissé elkapkodjuk ezt a dolgot. Ha télen jön kölcsönbe, fix hogy nyáron meg is vesszük.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.19. 10:49:04

Cooltiszo írta:Nem hagynám még ki a kalapból Luis Suarezt se. Régóta figyeljük, és az Ajax azt nyilatkozta, hogy télen egy nagyon jó ajánlat esetén megvehető.
Csatár, de nem klasszikus, szerintem illene a balosra. Idén elég impozáns mérlege van: 10 meccs 13 gól a bajnokságban.
A holland bajnokságban én nem veszem komolyan az ilyen mérlegeket :roll: Onnan mostanában igazán nagy játékos nem került ki.
Titinho
Director del Fútbol

2009.10.19. 10:37:43

Cooltiszo írta:Nem hagynám még ki a kalapból Luis Suarezt se. Régóta figyeljük, és az Ajax azt nyilatkozta, hogy télen egy nagyon jó ajánlat esetén megvehető.
Csatár, de nem klasszikus, szerintem illene a balosra. Idén elég impozáns mérlege van: 10 meccs 13 gól a bajnokságban.
Én is elismerem Suarez jelenlegi teljesítményét, sőt már a tavalyi évben is jól teljesített az Ajaxban, de én nem érzem, hogy illene ő a mi játékunkba. Őt én inkább egy angol csapatban tudnám elképzelni, itt spanyolban nagyon elveszne. A szélekre pedig egyértelműen rossz döntésnek tartanám. Nem kell ő ide...

A mai SPORT szerint egyébként a Man.City sejkje is beleegyezett, hogy megválik Robinhotól egy jó ajánlat esetén.

Én egyet is értenék ezzel a januári kölcsönszerződéssel, és majd a nyáron történő megvásárlással. Jó lenne ő ide. Gyors, jól cselez, nagyon érzi a kaput. Ilyen játékos kell nekünk, akinek a játéka is hasonlít Henryéra, mert ezekben a tulajdonságokban hasonlít is. :wink: Ha valaki azt a kérdést tenné fel nekem, hogy Ribérynek vagy Robinhonak örülnék-e jobban akkor én azt mondanám, hogy Robinhonak.

Matát én nem tartom akkora ásznak, mint egyesek, én nem szeretném őt Barca mezben látni. Akkor már sokkal inkább David Silva.

De reménykedek benne, hogy ezek a hírek amik már 2-3 hete mennek a spanyol és angol sajtóban nem kamuk és télen tényleg érkezik majd Robinho. Egy 7-es Robinho Barca mez...hmm... :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.19. 10:22:59

ElBartimaeus írta:Ha el lehet hozni valahogy, akárhogy Matát, akkor őt hozzuk el, könyörgöm! A Valencia egyik, ha nem a legjobb játékosa jelenleg. Jól cselez, gyors, jól lát a pályán és magában rendkívül gólerős, amit a válogatottban is bizonyított már számtalanszor. Azon kívül csapatjátékos, ami nem mondható el a brazilról, tehát én inkább várnék esetleg nyárig, csak hogy meg tudjam szerezni. Ja, és fiatalabb is. :)
És szerintem olcsóbb is . Az sem elhanyagolható hogy Spanyolországban játszik :D
Visca El Barca
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.10.19. 01:16:35

Nem hagynám még ki a kalapból Luis Suarezt se. Régóta figyeljük, és az Ajax azt nyilatkozta, hogy télen egy nagyon jó ajánlat esetén megvehető.
Lezárt