Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lui1698 írta:Lehet csináltam egy hülyeséget.
Ugye a menedzseképzőnél volt olyan, hogy hozzak fel ifit.
Én meg azt hittem, hogy ahhoz csinálni kell egy akadémiát is.
Megcsináltam, de senkit nem tudok felhozni, mert mindenki fiatal még hozzá.
Vagy nem is kellett volna csinálni? Lehet ebből hátrányom?
És honnan szerezzek olyan ifit aki elég idős?
pfff ez de sz.rBobberto írta:hali lehet ha támogató vagykleno04 írta:üdv mindenkinek![]()
lenne egy olyan kérdésem hogy mezt azt hol lehet tervezni vagy lehet egyáltalán![]()
Sok szerencsét.lui1698 írta:Köszi srácok a tanácsokat.
Majd írok, ha lesznek eredmények, vagy fejlemények.
Az első meccset 30.-án játszom majd az 1.-vel.
Menedzser képzőt mindenképpen végezd el!lui1698 írta:Na, ebben a pillanatban regeltem én is Hattrickre.
Kíváncsi vagyok rá. Kipróbálom, ártani nem árthat.
ha vki ráér, írhatna pár gondolatot, hogy mi-merre hány méter?
Kövegy FCMichaaBee írta: És egy csapatnevet dobj már majd kérlek.
Én is hasonló gondolatmenet eredményeképp regisztráltam szűk egy éve.lui1698 írta:Na, ebben a pillanatban regeltem én is Hattrickre.
Kíváncsi vagyok rá. Kipróbálom, ártani nem árthat.
ha vki ráér, írhatna pár gondolatot, hogy mi-merre hány méter?
Fc. Catalunyasjay írta:Mi a csapatod neve?Ronaldinho&Barca írta:Én egy csúnya 2:3-as vereségbe futottam bele, bár első félidőben még kiegyenlítettem, de kevés volt.. valami mostanában nem megy, sorozatban 3 x és most egy vereség..Így már csak 5. vagyok a hetedosztályban, nem lesz ez így feljutás már sajna..
Mi a csapatod neve?Ronaldinho&Barca írta:Én egy csúnya 2:3-as vereségbe futottam bele, bár első félidőben még kiegyenlítettem, de kevés volt.. valami mostanában nem megy, sorozatban 3 x és most egy vereség..Így már csak 5. vagyok a hetedosztályban, nem lesz ez így feljutás már sajna..