Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is, csak ő ne bízza el magát és elégedjen meg ennyivel, hanem hajtson küzdjön tovább és varázsoljon könnyeket a szemembe ismét a gyönyörtől, mégha már nem is olyan édeset mint amikor itt volt, de akkor is szurkolok nekimiihii írta:Kezdek picit megint belelkesedni tőle.Remélem elkapja végre a fonalat.
A másodikban is rendesen benne voltgeridoss írta:A Milan első góljában 100%ig benne volt Ronnie, amilyen labdát adott Borriellonak!
...
Itt a lényeg. Tényleg unalmas már az, h egyesek hisznek abban, h visszanyeri a régi formáját, vagy akár abban, h 80%-os lesz, és újra és újra ez a lemez pörög. Soha nem lesz olyan már, mint volt.lionel10M írta: Igen, de tudod mikor tartotta meg így a labdát, vagy vert meg védőt? Erre gondolj. Régen pattant le róla úgy védő, mint a real elleni meccsen, vagy hagyott ott védőt a bal oldalon, szintén a real elleni meccsen. Ezek miatt figyeltünk fel rá. Védekezni meg labdát szerezni meg nem fog. Nem az ő esete. Van kedve játszani!!!!
Tökéletesen látod a helyzetet. Még a világcsodájamaradonautódja Messi sem csinál olyat hogy a mellére kapja a labdát és elviszi két védő közt.levproff írta:Nem tudom ti, hogy vagytok vele de nekem ez a "közepes" Dinho is tetszik!
Ne a régi Ronaldinhohoz viszonyítsátok mert olyan már sajnos soha nem lesz!Hanem egy átlagos focistához!És akkor szerintem másabb a helyzet.
De lehet, hogy csak én látom így.
Azt kéne felfogni,hogy itt senki sincs Ronnie ellen,mindenki szurkol neki,hogy összekapja magát,hiszen játsszon akárhol,egy jó formában lévő Ronaldinho-t élmény nézni.vale írta:LG te akkora agy vagy itt hogy az fantasztikus, majd itt mindenki meggyőződik arról hogy neked van igazad... persze. Tartsd meg a negatív megnyilvánulásaidat magadnak , mert ahogy látom másra nem nagyon futja.
Ez igy érdekes, mert ha jól emlékszem, akkor te irtad elöször, hogy szánalmas, mert hisz Rronaldinhoban. (Bár lehet, hogy félreértettem)LG írta:Attól függetlenül, h jogos-e a kritika, nem kéne egyből a másikat támadni.
Bocsi félreírtam.lionel10M írta:
Szerintem meg a Real ellenire. A real ellen jól játszott,és ott megcsinálta ezt a trükköt. Érdemes felfigyerlni rá.
Igen, de tudod mikor tartotta meg így a labdát, vagy vert meg védőt? Erre gondolj. Régen pattant le róla úgy védő, mint a real elleni meccsen, vagy hagyott ott védőt a bal oldalon, szintén a real elleni meccsen. Ezek miatt figyeltünk fel rá. Védekezni meg labdát szerezni meg nem fog. Nem az ő esete. Van kedve játszani!!!!LG írta:Azokat a fórumozókat nagyon nem kedvelem, akik egyszerűen nem tudják elviselni, ha vki a kedvencükről negatív kritikát ír. Attól függetlenül, h jogos-e a kritika, nem kéne egyből a másikat támadni. Inkább ellenérveket kéne felhozni, h miért nem állja meg a helyét a kritika, csak nyilván most pl. Ronaldinho esetében ez igen nehéz, max az elvakultak mondhatják, h volt 1-2 jó passza, bevert pár 11-st, megtartotta a mellén a labdát stb...de ezeket mindig is tudta, akármilyen [auto_cenzúra] formában van, passzolni mindig is fog tudni, meg 11-st lőni is, még olykor 1-2 szabi is be mehet. De a régi Ronaldinho ennél sokkal többet tudott.
Tévedsz..először is meg kell védenem LG-t és Capon-t..mert őket még ha csak a fórumon keresztül is de régóta ismerem hogy tudjam elég valószerűen látják a világot..Annak ellenére hogy nem írok minden nap, mindig elolvasom a forumot..Na de visszatérve a Ronaldinho témára, a nyár végén mikor volt valamilyen Milan meccs, akkor csomóan írták hogy visszatért, és igen, ez az igazi ronnie, meg stb stb..Akkor én azt mondtam hogy szerintem ugyanaz a nulla, csak kedve volt kettőt passzolni...És akkor sokan mindent a fejemhez vágtak, pont úgy mint te Vale ahogy beszéltél LG-ről.FOGJÁTOK FEL, AZ AZ EMBER MÁR CSAK A REKLÁMBA VALÓ, FOCIZNI NEM.ÉS soha nem is lesz már jó focista.vale írta:LG te akkora agy vagy itt hogy az fantasztikus, majd itt mindenki meggyőzödik arról hogy neked van igazad... persze. Tartsd meg a negatív megnyilvánulásaidat magadnak , mert ahogy látom másra nem nagyon futja.
Miért talán nincs igaza?vale írta:LG te akkora agy vagy itt hogy az fantasztikus, majd itt mindenki meggyőzödik arról hogy neked van igazad... persze. Tartsd meg a negatív megnyilvánulásaidat magadnak , mert ahogy látom másra nem nagyon futja.
Én is nézek bár nem olyan gyakran mit ezelőttLG írta:Nézek, és hidd el, nincs javulás. Vannak szép megmozdulásai, de ezeket mindig is tudta. De majd erről meggyőződsz te is, nagyon sok 90 percen keresztül fog még eltűnni a mezőnyben. Innen nincs visszatérés, fellángolások lehetnek, akkor itt az imádói fogják is látni a biztató jeleket, de semmi más.lionel10M írta:LG, Capon: Néztek milan meccset? Jobban játszik, mint régebben. Van kedve focizni.
Nézek, és hidd el, nincs javulás. Vannak szép megmozdulásai, de ezeket mindig is tudta. De majd erről meggyőződsz te is, nagyon sok 90 percen keresztül fog még eltűnni a mezőnyben. Innen nincs visszatérés, fellángolások lehetnek, akkor itt az imádói fogják is látni a biztató jeleket, de semmi más.lionel10M írta:LG, Capon: Néztek milan meccset? Jobban játszik, mint régebben. Van kedve focizni.
Egyet értünk szó se róla, de azért elég erősen fogalmazol és igen gyakran. Bízzanak benne mért lennének szánalmasak?LG írta:Jaj ne már...megint vannak biztató jelek![]()
![]()
Az elmúlt 3,5 évben annyi biztató jel volt, és lám, még mindig ugyanott tart a gyerek. De vannak akik még mindig hisznek benne, szánalom.
Szerintem meg a Real ellenire. A real ellen jól játszott,és ott megcsinálta ezt a trükköt. Érdemes felfigyerlni rá.palesz77 írta:szerintem a Barca-Milanra gondoltnagyi írta:itt csak én érzek egy kis képzavart?bali 15 írta:...A Milan elleni meccsen hihetetlen volt...Még a fénykorból