Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem 24 gól elég sok... főleg úgy, hogy ez volt az első idénye itt BarcelonábanSwineherd írta:Ha jó lenne a helyzetkihasználása, akkor nem 24 gólt lőtt volna!
Általában jobb bekket játszik, de szokott belül is lenni!Ordog írta:Ramos az nem bal szélső?? Én úgy tudtam... Sztem elég rizikós lenne középső védőként játszatni. Bár ti tudjátokSwineherd írta:Szerintem Diogo, Ramos/úgy néz ki jön/, Helguera, Roby Carlos...bár én Ramos helyett jobban örülnék másnak...Diogo helyett először még Salgado....Ordog írta:Swineherd. Kik lesznek szted a reál védelmében?
Ramos az nem bal szélső?? Én úgy tudtam... Sztem elég rizikós lenne középső védőként játszatni. Bár ti tudjátokSwineherd írta:Szerintem Diogo, Ramos/úgy néz ki jön/, Helguera, Roby Carlos...bár én Ramos helyett jobban örülnék másnak...Diogo helyett először még Salgado....Ordog írta:Swineherd. Kik lesznek szted a reál védelmében?
1. Az a különbség akkor is megvan, hogy Gutinak a Barca semmit nem ártott, míg Eto'oval kiszúrt alaposan a realHAnonymus írta:Ennek annyira semmi értelme hogy ugyanazokról a témákról vitáztok úgy hetekig hogy senki sem képes meggyőzni a másikat... Gutinak az anyázása meg az Eto'o szólója nem is tudom hanyadszorra kerül már elő...
Szerintem Diogo, Ramos/úgy néz ki jön/, Helguera, Roby Carlos...bár én Ramos helyett jobban örülnék másnak...Diogo helyett először még Salgado....Ordog írta:Swineherd. Kik lesznek szted a reál védelmében?
Én meg arra nem lennék büszke, amit Eto'oval csináltatok, ha azt mondod, hogy az tisztességes volt, akkor neked is fura az értékrended, ezáltal némileg érthető az ellenérzés a madriddal szemben, az való igaz, hogy ezt nem feltétlenül így kellett volna előadnia, de ha jól emlékszem amikor Guti kijelentette, hogy neki madridiként az a vágya, hogy a Barca minél mélyebbre süllyedjen akkor őt ünnepeltétek emiatt !!!Swineherd írta:Lehet, hogy kivágják a nyelvét a BernabéubanBoixos írta:ez nem csak rijkaardnak tetszik, hanem nekem is. ezt nyomatnám a madridi tévé "Vers mindenkinek" adásában.Swineherd írta:...de hát etó jól tud szavalni és ez tetszik rejkárdnak....![]()
Én biztos nem lennék büszke etóra ez miatt...
Lehet, hogy kivágják a nyelvét a BernabéubanBoixos írta:ez nem csak rijkaardnak tetszik, hanem nekem is. ezt nyomatnám a madridi tévé "Vers mindenkinek" adásában.Swineherd írta:...de hát etó jól tud szavalni és ez tetszik rejkárdnak....
ez nem csak rijkaardnak tetszik, hanem nekem is. ezt nyomatnám a madridi tévé "Vers mindenkinek" adásában.Swineherd írta:...de hát etó jól tud szavalni és ez tetszik rejkárdnak....
robbanékonyságban seholSwineherd írta:Így van, majd kiderül! De etó robbanékonyságban sehol sincs, különben én simán Larssont játszatnám, de hát etó jól tud szavalni és ez tetszik rejkárdnak....
Nem kedveled Eto'o-t eu rendben van, még meg is értem miért - savanyú a szőlő, hogy elengedtétek! De ha ezt félreteszed, és némi objektivitást magadra erőltetsz akkor belátod, hogy Eto'o-nál robbanákonyabb csatár alig-alig akad. Elég erről Carlost megkérdezni, amikor minden évben álló helyzetből ver 2 méteren 10-et Robikára !!! Lásd Mallorca, lásd 3-0 első gól Carlosnak eszébe se jutott, hogy Sammy odaérhet, de a 2-4 nél is nagyot vert rá az első gólunknálSwineherd írta:Így van, majd kiderül! De etó robbanékonyságban sehol sincs, különben én simán Larssont játszatnám, de hát etó jól tud szavalni és ez tetszik rejkárdnak....
Hát azért azt nem mondd, h Ronaldo gyorsabb mint Eto'oSwineherd írta:Jött két olyan játékos, aki a cstársorban és a középpályán is bevethető, az egyik 21, a másik 23 éves!
Jött Diogo, aki szintén fiatal...
Ezenkívül az általatok állandóan lekövérezett Ronaldo, aki már nem kövér, simán lefutja az összes védőt és 3 góllal maradt el etótól... A túrán is simán megetette a népet és a bajnokság végén 5 meccsen 8-at vágott, tehát Luxa munkája látszik, formában a játékosok!
Guti remek formát mutat, tudják egymást rotálni Zidane-al, akinek nem kell 90 percet a pályán lennie és meghalnia! Ott van még Baptista is....
Diogo egyébként tud középen is játszani és Ramos is közel a csapathoz. Különben Carlos megkapja még augusztusban a papírt, úgyhogy 3 ember maradt nem EU-s...
Sőőőőőőőt, a csapatban játszik egy bizonyos Ronaldinho, aki még bekemnél is keresettebb és népszerűbb, ráadásul ő nem 70 (zidane) nem 60 (figo) és mégcsak nemis 50 (ronaldo) millába került! Így továbbra is áll a kérdés honnan idén az a 150M Euro honnan volt Zidanera, Figora, Ronaldora? Vagy ha egy átlagos sztárcsapatnak minden évben ennyi bevétele van akkor mért csak a madrid igazol minden évben ennyiért?Barcaforever írta: Nem láttad az új Hummert?Barca címer van az elején.És az új Infinity tetején is barca címer van.Sőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőt Decoval reklámozzák az M5ös BMW-t.Sőőőőőőőőőt Eto'o a vodafone,t-mobile,pannon gsm sőőőőőőt a matáv hivatalos arca is. van Bommel ára már akkor visszajött nekünk mikor még azt se tudtuk h a barcába jön.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sőőőőt