Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt akartam beírni, hogy kísértetiesen hasonló helyesírási hibák és stílus, két nicknév - gondoltam, haverok-testvérek, minek írna valaki 2 nicknéven is?!Slither írta:Jó tipp de nem talált.![]()
De király barca-val egyezik az IP-je, szóval így is repül.
Ha ez igaz, akkor jól elbeszélget magával...Hát nem tom..Fecooo írta:ez a Robert-Enke32 szinte biztos, h megegyezik Cáceres14-gyel, egy az egyben uolyan stílusban írogat, uúgy dobálja be a neveket, írja a semmitmondó hsz-eket....ebben az esetben egyébként a dupla-acc miatt bant érdemelne...sztem
Van,h "ledob" az oldal,ilyenkor ujra be kell jelentkezni.sjd írta:Amikor el akarok küldeni egy hozzászólást, azt írja ki, h "Nincs hozzászólás típus kiválasztva"
(ha ezt látjátok akkor most nem)
Mi lehet a probléma?
szerk.: bezártam az oldalt és újra feljöttem, és akkor sikerült, de továbbra is érdekel, mi a baj, mert nem először fordult elő
főleg ha freemail-es vagy citromail-es. azok előszeretettel nem kapják meg az ilyen maileketLM10 írta:
Álítólag kiírja neki h nemjön meg az e-mail.
Esetleg a Spamben v kéretlen leveleknél?LM10 írta:Kiderült h ezt nem írja ki neki h nemjön, de attól nem kapja meg. Szal addig minden rendben h regel, de nemkap e-mailt.gygerike írta:Azt hogy írja ki?
Álítólag kiírja neki h nemjön meg az e-mail.MichaaBee írta:Lehet, hogy én vagyok hülye, de szerintem neki kell aktiválnia.LM10 írta:Üdv! Egy hawerom regelt vagy 4 napja a fórumon és még nem aktiválták a regisztrációját. Szeretné megtudni h mikorr lesz kb? Előre is kösz!Elvileg kap emailben egy aktiváló linket.
Lehet, hogy én vagyok hülye, de szerintem neki kell aktiválnia.LM10 írta:Üdv! Egy hawerom regelt vagy 4 napja a fórumon és még nem aktiválták a regisztrációját. Szeretné megtudni h mikorr lesz kb? Előre is kösz!
amellett,h a segítő szándék értékelendő, benne van a szabályzatban,h ami nem odavaló ne reagáljatok rá (főleg ne folyamatosan), esetleg írjatok egy püt egy modinak, ha annyira sokáig nem tévedne oda egyikünk se (kétlem),hogy már nem bírjátok nézni valakinek a butaságait. vagy ahogy tettétek is,ide írjátok be a panaszaitokat.Fecooo írta: állítom sokaknak azért van a neve mellett strigula(mmint törölt hsz), mert próbáltak hatni Kingára, és szétoffolták a topicot.
Még mindig nem érted.lionelmessi10lio írta:Azért írtam ennyiszer, mert a kritikákat nem éreztem jogosnak. Próbáltam, hátha megváltozik a véleményetek. Az dühitett fel, hogy nem egy játekos nyújtott az ossasuna ellen rosszabb teljesítményt.Bányász írta:Az a baj kedves Kinga,h nem érted meg,h nem azzal van a baj amit írsz hanem azzal,h nem tudod betartani a fórum szabályait.
A duplareg eleve tilos.Te meg már quatroregeltél...egymás után gyártod a hszeket stb stb...hadd ne soroljam.
Csak az a legnagyobb baj,hogy ez mar a 4. nickneved,ami ugye szabalyba utkozik,meg hat ezt az oldalt nem ugy hivjak,hogy EuroMessi,hanem hogy Eurobarca.Ennyit errol.lionelmessi10lio írta:Kösz, amit írtál. Jó lenne, ha leállítanád magad. Szerintem meg te nem érted meg, amit írok. Miért ne érteném meg? Szerintem jobb, ha csendben maradsz. Amit meg a Messi topicban írtam, az a reális, és nem írtam hülyeségeket. Azért lettem, dühös, mert az ossasuna elleni meccsen voltak gyengébb teljesítmények, de mindenki León kérte jóformán számon.Fecooo írta:szegény Kingával komoly gondok vannak...egyszerűen nem érti meg a magyar szavakat...csak Leo így, Leo úgy... ez már komolyan szánalmas...már a 4. névvel van itt...és egyre kevesebb fantázia van a nickneveiben...modik, vélemény?
Ezennel befejeztem.