Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcelonafan írta:-----------------Valdás--------------------
-----------(Jorquera, Rubén)------------
-Belletti-----Puyol-----Márquez------Gio
(Damiá, Edmílson, Oleguer, Sylvinho)
----van Bommel------Xavi---------Deco
(Edmílson, Gabri, Márquez, Ezquerro)
------Giuly--------------Ronaldinho------
--------(Maxi, Motta, Messi)-------------
-------------------Eto'o--------------------
---------(Maxi, Larsson, Giuly)----------
Ez lenne egy ideális kezdőcsapat!
szóval: 4-3-2-1
Yeste esélytelen.de ezt már elmondtam 5000X meg ő amugy is középső irányító!olyan mit ronaldinho eredeti posztja!Morminho írta: Hát jah,csak akkor akkor kit teszel a bal oldalraNekem lenne 1 tippem: Yeste... csak hát akkor Deco... nem tudom, majd Rijkaard megoldja
Hát jah,csak akkor akkor kit teszel a bal oldalraStoichkov írta:Larsson középső csatár, Giuly pedig szélső.
Ronaldinho-t kellen betenni középre támadó középpályásnak, ahol anno Rivaldo játszott, és köréépíteni a csapatot, nem így kitenni szélre, hogy "hát ő ott is jó"
Kár elfecsérelni egy ekkora tehetséget.
Jó amit leírtál de a kezdőben szerintem Edmilson helyett Bommel fog játszani mert sokkal jobb nála de Mottát se felejtsd ki aki Rijkard egyik kedvence pedig szerintem nem nagy szám.mrmonster írta:A két belső védő és az előttük lévő szűrő pozíciójára ugye most 4 ember közt vacillál Frank. Vagy lehet hogy 5, mert szerintem Oleguer az egyik kedvence. Na most tavaly ugye Bommel még nem volt, és Edmilson is újnak tekinthető. Tehát ha a rotációt nem vesszük figyelembe (és szerintem a fontos meccseken ugyanazok fognak játszani), akkor 3 helyre van 5 emberünk. Szegény Oleguer szerintem a hunyó, ő kimarad. Puyol betonbiztos, marad 2 helyre 3. Szerintem Marquez lesz a másik védő. Így Bommel/Edmilson rivalizálás lehet. Ha Bommel felmegy középpályára, akkor meg Xavi/Deco maradna ki, amit kizártnak tartok.
Szóval most jó hosszan leírtam azt, amit szerintem nagyjából mindenki tudott eddig is.![]()
![]()
sztem nincs igazad Messivel kapcsolatban,guily elorebb van de a masik kettot veri szinte minden téren,és ezt rijjkard is latni fogja.Balinho írta:Giuly + OleguerZsolti írta:a jobbszélső poszt a leggyengéb sztem,ahogy gili játszik!de no problem,majd messi megoldja!
Bár remélem Oleguer helyett ott lesz Marquez vagy Edmílson. (bár igazából mindketten jobban játszanak a vkp poszton) Messi viszont messze nem fog annyit játszani mint azt tehetsége alapján megérdemelne, mert előbb van a rangsorban (sajnos) Ludo, Ezquerro és Iniesta is
Kösz hogy mondtad.Egyéként semmi bajom a "puposokkal".Boixos írta:a púpos a juve beceneve. majd ha beindult a szezon megtudod a serie a topikban.