Balinho írta:Zsolti írta:a jobbszélső poszt a leggyengéb sztem,ahogy gili játszik!de no problem,majd messi megoldja!

Giuly + Oleguer
Bár remélem Oleguer helyett ott lesz Marquez vagy Edmílson. (bár igazából mindketten jobban játszanak a vkp poszton) Messi viszont messze nem fog annyit játszani mint azt tehetsége alapján megérdemelne, mert előbb van a rangsorban (sajnos) Ludo, Ezquerro és Iniesta is
sztem nincs igazad Messivel kapcsolatban,guily elorebb van de a masik kettot veri szinte minden téren,és ezt rijjkard is latni fogja.
ezq haszontalan igazolas volt de ingyé jott és azért van érzéke hozza de nem tartom klaszisanak,sztem nem teljesen barca szint.
Remélem nem lesz igazam ebben,amugy nayon jo proba lesz ez messinek ugyanis mar vilagsztarként kezelik nem is alaptalanul,idén az lesz a feladata hogy elsoporjon mindenkit a posztjarol,foleg ezqt.
viszont van egy megérzésem hogy bommel adu asz lesz iden.
Nagyon birom a jatekat,a világ legeroseb kozéppályás sorát tudhatjuk magunkénak még a chelseat is lekorozuk ezen a téren.
Henry kéne még ebbe a csapatba és aztmondhatjuk 100%ig kész a csapat ha nincs serules,ha mégis lesz a vedelmunkon fog maximum meglatszani.
na mara ennyit a papolasbol:)