Én is leirok pár gondolatot a Clasicoval kapcsolatosan:
Szerintem az mindenki számára nyilvánvaló, h ha mindkét csapat a tőle váható legjobbat hozza akkor a végén a Barcelona fog nyerni. Elfogultság nélkül mondhatom, h egy csúcsformában levő Barcaval jelenleg egyetlen csapat sem veheti fel a versenyt. Az is igaz, h nem könnyű a legmagasabb szintem játszani, főleg egy ilyen preztizsű rangadón.
Az is nyilvánvaló, h rajtunk van a nagyobb nyomás:
hazai pálya
ponthátrány
A csapat mentálisan jó időszakot él meg, sokat jelentett, h az Intert sikerült megverni és az talán még többet, h milyen játékkal.
A derby a középpályán fog eldőlni. A Barcanal az lesz a döntő, h a Xavi-Iniesta páros mennyire tud majd élni. Ha ők hozzák a tőllük elvárt teljesitményt akkor a Realnak semmi esélye sem lesz.
A Realnál a Lass-Xabi Alonso párosnak lesz nagy szerepe, hiszen elsősőrban az ő feladatuk lesz megállitani a két katalán zsenit.
Kiváncsi leszek még Kaká játékára. Számomra eddig ő egy hatalmas csalódás. Ő kellene a Madridot irányitsa, ő kellene legyen az az ember aki a társakat labdákkal tömi. Ezt idáig még nem nagyon tudta megvalósitani, remélem, h ezen a szokásán a Clasicon sem fog változtatni.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.