2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen. Már a Racing ellen letöltötte az eltiltását.xavee6 írta:Bocs, ha már szóba került! Játszhat Ramos az Atletico meccsen kapott egybőlpiros miatt?
Nagy arc?Miről beszélsz ember?Más: Cé 'nyilakozat félesége' megint magáért beszél... Elég nagy az arca. Kíváncsi vagyok milyen lesz a meccs után.
Egy szimpatikus Real fan. (Persze Csokin kívül).The Deadman/Real fan írta:figyelj arra azt tudom mondani hogy a nálunk lévő "kemény mag " tisztán látja a dolgokat és tudja hogy a Barca sokkal esélyesebb és egy X már maximálisan kiszolgálná az elvárásokat , és gondolom hogy nem kell elmondanom hogy a nyáron lett Madrid "hívők" beszélnek győzelemről
Gyönyörű kontra a beszólásraReplay írta:
Iker:
„Jónak látom a Barcelonát, de szerencsére a visszapillantó tükörben látom őket."
Na ez igen hat remelem hogy vegig soprunk rajtuk!Mindent bele hajra Barca!Replay írta:
Iker:
„Jónak látom a Barcelonát, de szerencsére a visszapillantó tükörben látom őket."
Tavaly is beálltak védekezni. Bár én sem tartom elképzelhetőnek, hogy X-re vagy kontrákra játszanak. Ha azt játsszuk amit az Inter ellen, csak Messivel és Ibrával, akkor több gólos győzelemnek örvendhetünk. Ebben biztos vagyok.bali 15 írta:Nemhiszem hogy egy olyan csapat amelyben Ronaldo,Kaká,Benzema szintű játékosok vannak beáll védekezni. A Real egyszerűen nem is képes az ilyen focira. Ahoz olyan Terminátorok kellenének mit a Chelsea.
A Real szerintem igenis focizni fog. És ez lesz a vesztük.
Igen, szerintem is ez a "kulcs" a nyereséghez.socio66 írta: Gólt kell lőni az elején,onnantól könnyebb lesz.
Na igen,de a 2-6 után a Madridnak lesz annyi esze,hogy ne szaladjon bele a késbe megint. Gólt kell lőni az elején,onnantól könnyebb lesz.senkialfonz40 írta: Ha nyílt sisakos meccs lesz, nagy baj nem történhet...
Erre gondoltam.senkialfonz40 írta:Ha nyílt sisakos meccs lesz, nagy baj nem történhet...barca2010 írta: Ez igaz,de az egy teljesen a védekezésre építő Madrid volt,ami azért valljuk be,hogy nem a sajátjuk,mert Ők is,akkor pengetnek,amikor támadni tudnak.Tehát én most egy támadóbb Madridot várok,és ezzel együtt egy jobb meccset,mint a tavalyi barcelonai klasszikus.Remélem kijönnek,mert most megvannak hozzá az embereik,és akkor...
Ha nyílt sisakos meccs lesz, nagy baj nem történhet...barca2010 írta: Ez igaz,de az egy teljesen a védekezésre építő Madrid volt,ami azért valljuk be,hogy nem a sajátjuk,mert Ők is,akkor pengetnek,amikor támadni tudnak.Tehát én most egy támadóbb Madridot várok,és ezzel együtt egy jobb meccset,mint a tavalyi barcelonai klasszikus.Remélem kijönnek,mert most megvannak hozzá az embereik,és akkor...
Ez igaz,de az egy teljesen a védekezésre építő Madrid volt,ami azért valljuk be,hogy nem a sajátjuk,mert Ők is,akkor pengetnek,amikor támadni tudnak.Tehát én most egy támadóbb Madridot várok,és ezzel együtt egy jobb meccset,mint a tavalyi barcelonai klasszikus.Remélem kijönnek,mert most megvannak hozzá az embereik,és akkor...senkialfonz40 írta:Nézd, örülök, hogy nem mindenki "real"szemüveges, de azt el kell ismerni, hogy az előző szezonbeli "klasszikus" (Nou Camp) vért köpős, izzadós győzelmet hozott és többen elmondtunk egy hálaimát Drenthe helyzete után.The Deadman/Real fan írta: figyelj arra azt tudom mondani hogy a nálunk lévő "kemény mag " tisztán látja a dolgokat és tudja hogy a Barca sokkal esélyesebb és egy X már maximálisan kiszolgálná az elvárásokat , és gondolom hogy nem kell elmondanom hogy a nyáron lett Madrid "hívők" beszélnek győzelemről
Nézd, örülök, hogy nem mindenki "real"szemüveges, de azt el kell ismerni, hogy az előző szezonbeli "klasszikus" (Nou Camp) vért köpős, izzadós győzelmet hozott és többen elmondtunk egy hálaimát Drenthe helyzete után.The Deadman/Real fan írta: figyelj arra azt tudom mondani hogy a nálunk lévő "kemény mag " tisztán látja a dolgokat és tudja hogy a Barca sokkal esélyesebb és egy X már maximálisan kiszolgálná az elvárásokat , és gondolom hogy nem kell elmondanom hogy a nyáron lett Madrid "hívők" beszélnek győzelemről