2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez tényleg remek. Viszont ha Keita a kp-n, Pedro meg valamelyik szélen játszana, akkor Iniesta nem férne be bal szélre? Vagy Pedro menne jobbra, és Messi padozna? Vagy Messi a darálóban és Ibra vagy Henry marad ki?lluisllach89 írta:Vagy józan gondolkodású.
Ő 1 rutinos, fantasztikus játékos akinek 1 gólja van idén.
Pedro pedig zsákszámra veri a gólokat, ahogy érzi a kaput, ahogy érkezik, meglepetésember lehet. Ugyanúgy mint Keita. Hiába lövünk kevesebbet mint tavaly, van két ilyen ember aki megtáltosodott.
Én mindkettőt kezdetném.
Gago bviztos nem fog kezdeni, de közben már látom, hogy a keretbe sem került be...Pellegrini Arbeloát Messivel sezmbe tuti nem rakja. Szóval szerintem Marcelo lesz a bal hátvéd és Gago fog kezdeni.
Kaká nem irányító, sosem volt az. Nagy irányítgatást sosem vártam tőle, sokkal inkább Xabinak kell mélységből váltogatni az oladalakat, megadni a ritmust.Kiváncsi leszek még Kaká játékára. Számomra eddig ő egy hatalmas csalódás. Ő kellene a Madridot irányitsa,
Nézz fel, és regisztrálj be a www.sport-video.hu nevű oldalrakurdt írta:Hali!
Igazából nem tudom, hogy ezt ide kellene-e írnom, de nekem sajnos nem lesz módom vasárnap megnézni a meccet![]()
és hétfő reggel pedig elutazom egy hétre, tehát az esetleges ismétlésről is lecsúszok...![]()
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy lesz-e, aki felveszi a meccset(DVD-re). Ha igen, akkor kérném, hogy jellezzen itt, vagy pü-ben, hogy esetleg kölcsön tudná-e azt adni nekem amikor megjöttem (lehetőleg olyan valaki, aki pesti)
Előre is köszönöm!
Vagy józan gondolkodású.maister6000cm3 írta:Azért barátom, Titi mindig bizonyít a nagy meccseken. Ne feledjük el hogy legutóbb két rendkívül fontos gólt lőtt a madridnak. Hülye az az edző aki nem őt rakná a kezdőbe...Tocy írta:Hát, én most lehet h Pedrot kezdetném inkább Henry helyett, persze ez csak akkor probléma h Messi játszik, mert ha nem, akkor Pedro az ő helyén szerepelne. De sztem kelleni fog a gólérzékenysége, és Henry sem tesz igazán többet játékban.......
Azért barátom, Titi mindig bizonyít a nagy meccseken. Ne feledjük el hogy legutóbb két rendkívül fontos gólt lőtt a madridnak. Hülye az az edző aki nem őt rakná a kezdőbe...Tocy írta:Hát, én most lehet h Pedrot kezdetném inkább Henry helyett, persze ez csak akkor probléma h Messi játszik, mert ha nem, akkor Pedro az ő helyén szerepelne. De sztem kelleni fog a gólérzékenysége, és Henry sem tesz igazán többet játékban.......
Hát sztem ebből a szempontból Marcelo ugyanolyan gáz, mert ő csak védekezni nem tud. Ha viszont Ramos játszik a balszélen, akkor azzal két legyet üt egy csapásra, mert Henrynak is akad majd ellenfeleszajko írta:
Pellegrini Arbeloát Messivel sezmbe tuti nem rakja. Szóval szerintem Marcelo lesz a bal hátvéd és Gago fog kezdeni. Vagy talán meghúzza azt Pellegrini amit tavaly Juande Ramos, azaz Ramos lesz a balhátvéd, és így akkor Arbeloa kezdhetne a jobbon.
Pellegrini Arbeloát Messivel sezmbe tuti nem rakja. Szóval szerintem Marcelo lesz a bal hátvéd és Gago fog kezdeni. Vagy talán meghúzza azt Pellegrini amit tavaly Juande Ramos, azaz Ramos lesz a balhátvéd, és így akkor Arbeloa kezdhetne a jobbon.CS0ki írta:
Szerintem ez:
Casillas (c) – Sergio Ramos, Pepe, Garay, Arbeloa – Lass, Xabi Alonso, Marcelo – Kaka – Benzema, Cristiano Ronaldo
Ú, basszus, ezt nagyon elnéztem! Azt hittem, ma van 29-elevproff írta:Szerintem pont holnap.Tehát a Classico napján.MrPiedone írta:Ha valaki esetleg nem tudná, pont ma 110 éves a Barca! Remélem, sikerül ezt a szép kerek évszámot egy győzelemmel ünnepelni! Hajrá, és persze nem utolsó sorban boldog születésnapot FC Barcelona!![]()
Szerintem pont holnap.Tehát a Classico napján.MrPiedone írta:Ha valaki esetleg nem tudná, pont ma 110 éves a Barca! Remélem, sikerül ezt a szép kerek évszámot egy győzelemmel ünnepelni! Hajrá, és persze nem utolsó sorban boldog születésnapot FC Barcelona!![]()
Nem hinném, h Gago kezdene. Sokkal valószinűbb, h a Lass-Xabi páros fog kezdeni. Számomra talány, h Gago még mit keres ebben a Madridban. Sneijder is játszott ennyit, mint az argentin, őt mégis eladták.nagyitomi írta: gagótól az Isten óvjon minden madridistát,ha ő játszik kapunk egy 4est.
Jól kezdte madridi pályáját,de valamiért szétesett fejben és nehezen tud újra játékba lendülni,ezért borzasztó játékot tud produkálni,ha lass mellé keresünk embert akkor csakis xabi és a másik diarra jöhet szóba
Ez talán nem a ponthátrány hanem a hazai pálya súlya, és az esélyesség "terhe" inkább a mi vállunkat nyomja.kanty írta: Az is nyilvánvaló, h rajtunk van a nagyobb nyomás.
Hát erre én is, mert ugyanazt gondolom a produkciójáról, mint Te! Ha igaz, amit valaki írt, hogy Milánóban külön "futóedzője, erőnléti edzője" volt akkor érthető a visszaesés, de én is bízom benne, hogy hozza a szokásos formáját!kanty írta: Kiváncsi leszek még Kaká játékára. Számomra eddig ő egy hatalmas csalódás. Ő kellene a Madridot irányitsa, ő kellene legyen az az ember aki a társakat labdákkal tömi. Ezt idáig még nem nagyon tudta megvalósitani, remélem, h ezen a szokásán a Clasicon sem fog változtatni.![]()
gagótól az Isten óvjon minden madridistát,ha ő játszik kapunk egy 4est.Mikaos írta:CS0ki írta: De azt is el tudom képzelni, hogy két vkp (Gago, Lass) van, akik kisegítenek a szélekre - bár ez a módszer elég rosszul sült el a 6-2-nél... igaz, ott az volt a poén -a taktikai húzás-, hogy Messi bejött középre, pont a két vkp-tok mögé, akik amúgy is el voltak foglalva egy Xavi-Iniesta duóval.
Én sem tudom megállni szó nélkül, nagyon faxa!Replay írta:
Iker:
„Jónak látom a Barcelonát, de szerencsére a visszapillantó tükörben látom őket."
Ha ez lesz, akkor elég izgalmas lesz az Arbeloa-Messi páros, mármint inkább az előbbinekCS0ki írta: Casillas (c) – Sergio Ramos, Pepe, Garay, Arbeloa – Lass, Xabi Alonso, Marcelo – Kaka – Benzema, Cristiano Ronaldo
Éppen ezért, szerintem nem fog sokszor megindulni. Nagy hiba lenne, ha egy ilyenből kapnánk gól, és szerintem nem is fog Yaya megkockáztatni megindulásokat. Szerintem inkább a védekezésre fog koncentrálni a meccsen, és "biztonsági" játékot fog játszani.CS0ki írta: Ugye így több hely lesz Yaya előtt, aki szerintem sokszor fog megindulni, viszont jelentős szabad területet hagyva maga mögött, amit labdavesztésnél Kakáék kihasználhatnak.
Szerintem ez:Mi a valószínűsíthető kezdője a Madridnak ?