Mi a valószínűsíthető kezdője a Madridnak ?
Szerintem ez:
Casillas (c) – Sergio Ramos, Pepe, Garay, Arbeloa – Lass, Xabi Alonso, Marcelo – Kaka – Benzema, Cristiano Ronaldo
Az eredménytől függően Higu becserélése is elég valószínű. Már ha nem kezd, mert az sincs kizárva, de a fenti 11 a legvalószínűbb. Szerintem az erősebb jobb oldalatokra(Messi+Alves) jut Marcelo is, aki ugye sokszor játszott védőt, így nála a védekezés legalább annyira előtérben lesz, mint a támadás. Lass általában jobb oldalra szokott kihúzódni, így vélhetően Iniesta örzése lesz az elsődleges feladata. Xavi lassabb azért, mint Iniesta, így a szintén nem egy szélvész Xabinak talán sikerül megfognia, persze nem lesz könnyű dolga. Ugye ők jól ismerik egymást a válogatottból, ami ilyen helyzetben talán inkább a védekező játékosnak jelent előnyt.
Ugye így több hely lesz Yaya előtt, aki szerintem sokszor fog megindulni, viszont jelentős szabad területet hagyva maga mögött, amit labdavesztésnél Kakáék kihasználhatnak.
Igazából Albiol hiányzik nálunk, helyette Garay valószínűsíthető. Mondjuk ő nincs hozzászokva ekkora meccsekhez, de eddig amikor játszott, nagyjából jól teljesített.
Másik esetleges hiányzó Guti, aki bár kezdőként nem valószínű, hogy szerepelt volna, becserélése vesztett állás esetén valószínűsíthető lett volna.
Belinkelnék még valamit:
http://goal.com/en/news/1717/editorial/ ... d-goalcoms
Ezek a goal.com szerkeszőinek tippjei a meccsre. Ha jól számoltam 6 barca győzelem, 1 döntetlen és 4 Madrid győzelem a tippek között. Ezt csak azért rakom be, hogy lássátok, nem csak 10 éves madridisták képzelegnek esetleges győzelemről. Bár én csak 20%ot adok a döntetlenre és 10et madrid győzelemre, de azt "határozottan", nem mint valami elképzelhetetlen statisztikai dolgot. Egy foci meccsen bármi megtörténhet, egy olyanon meg pláne, ahol hemzsegnek azon focisták, akik bármikor veszélyt tudnak teremteni az ellenfél kapujánál.