Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Keitával éppenséggel mi a gondgergo9 írta:Engem ezzel a Keita-Busquets kp kezdővel a világból ki lehetne zavarni.
De ha nem is jön ki Pep Toureval, ezt a meccsek előtt félretehetné és az ő nevét írná rá arra a kib..szott papírjára, amin a kezdő játékosok névsora szerepel. A Barca filozófiájába tudtommal nem fér bele az önérdek, itt elvileg a csapat az első, akkor pedig Toure a vkp és nem a cingárCapon írta:Oka biztos van ennek. Ki tudja lehet nem jönnek ki egymással. Csak nem a sajtó előtt beszélik meg ezt hanem 4szemközt ezért nem tudunk semmit és csak állunk mint .... a lakodalomban. Igazából nem tom mire vélni a dolgot. Nyilván nem ok nélkül csinálja Pep.
Én sem értem...Saviola írta:Guradiola nem normális,hogy nem játszatja Tourét.
Busquets nem tudom mire fel kap enni bizalmat.A bajnokin is kumma nagyot hibázott..áh,nem értem én ezt.
Iniesta megint balon,de minek.Áh,megesz az ideg,komolyan.
Az enyém is!Titinho írta:
Az én tippem estére: Dinamo - Barca : 0-3.
ÁMEN! Kiegyeznék vele!Titinho írta:....
Az én tippem estére: Dinamo - Barca : 0-3.
Így, hogy a Puyol-Piqué tengellyel és az Alves-Abidal szélekkel állunk fel (a legjobb védelmünk jelenleg) így nem hiszem, hogy 2 gólt fogunk kapni.senkialfonz40 írta:Ma, ha kettő nullra kikapunk, és a másik párharcból valaki nyer, akkor is kihullunk, mert az egymás elleni eredmény egál, a gólkülönbség szintén és a Kijev több gólt rúgott, mint Mi. Azért kíváncsi vagyok, a Kijev mennyire fog nekünk esni, mert a kettő null nem elérhetetlen eredmény (számukra, kis szerencsével), de ahhoz támadni kell, az pedig csak jó lehet nekünk!
senkialfonz40 írta:
Csak bele-bele néztem a meccsbe, de Casares jól összehozta a tizit.![]()
Egyébként azok a gólok valami über szerencsétlenek voltak, de tényleg annyira felbillent a pálya, ahogy mondták? (a bajorok javára)
Csak bele-bele néztem a meccsbe, de Casares jól összehozta a tizit.barcakek írta:az biztos mi nem a juve vagyunk:D szégyen ez a juve annyira szarok voltakszajko írta:Remélem holnap verjük a Kijevet és kikapjuk a Bayernt.Úgy kiütnénk őket mint a sz.rt.hihetetlen