Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
szajko
Director del Fútbol

2009.12.21. 10:43:18

És mivan ha felvolt fázva? Akkor gyakrabban kell általába mint 45 perc. :)
De amúgy ez a nadrágjába is bele csúrgatott. :lol:
Legalább a kapu mögé nyomatta volna ne a pályára.
chonggy
Capitá del Barça

2009.12.21. 09:30:38

socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... us-2010811
Most ezek mik..?
Annyira undorító ez is,meg a lehmann-é is,miért engedik ezt meg?
Jóhogynem' sz.rnak már a pályára,komolyan..
pff

azért az nem kicsi,hogy utána ő fog belevetődni a saját piszkába... :)
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
House
Entrenador del Barça

2009.12.21. 09:21:45

MichaaBee írta:...
45 percet ki lehet bírni, és kész. Ha meg nem megy, kérjen cserét. Piszkítsa a gyepet valahol máshol. :roll:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.21. 09:18:20

barca28 írta:Benfica-Porto 1-0,Saviola góljával :wink:
Porto győzelemre számitottam.....
Azért nem lehet meglepetésnek titulálni ha hazai pályán nyer a Benfica.
A Porto az idei szezonban nem annyira úralja a portugál bajnokságot, mint az elmúlt években. Gyengébbek Lucho és Lisandro nélkül.

A Nyúl góljának én is örülök.
http://www.youtube.com/watch?v=OHT5sAPLVV8
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.21. 08:15:44

Benfica-Porto 1-0,Saviola góljával :wink:
Porto győzelemre számitottam.....
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.12.19. 18:14:39

Hát nekem már simán volt olyan, hogy óra előtt voltam, és közepe felé rám jött :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.19. 18:04:03

Norbi, pont ezt mondom, hogy óra előtt el kell menni, mert nem engednek ki. :) Ez szerintem a meccsre is érvényes lehetne.

LG, lehet hogy a mi sulinkkal van a baj, de gimiben eddig még senkit nem engedtek ki a folyóügyei miatt. :D Amúgy ha nem sörözöl, akkor ki lehet bírni, de még úgyis megoldható, mivel ha óra előtt elmész, akkor vaólszínűleg nem az óra elején jön rád, max a végefelé. 5-10 percet meg ki lehet bírni és nem fogja megrövidíteni senkinek az életét.

Meccsre ez fokozottan igaz, nem nagyon tudok róla, hogy söröznek előtte és hogy akkor közben kellene elintézni. :) Nem mondom, hogy járjon érte sárgalap, de azért ilyennek nem kéne megfordulnia egy profi futballista fejében.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.12.19. 17:48:47

MichaaBee írta:
LG írta:Azért a szükség nagy úr. Próbál meg úgy focizni, h hugyoznod, vagy szrnod kell! Ugye milyen kellemetlen. Pláne egy kapusnak. Hogyan koncentráljon a játékra? Persze nem szép dolog a pályára piszkítani, pénzbüntetés korrekt érte, de ezért ki ne legyen senki állítva.
Erre szokták mondani, hogy el kell intézni meccs előtt. Óráról sem engednek ki, ott is nehéz koncentrálni és az is ugyanúgy 45 perc. :wink:

És ha annyira kell akkor oda sz.a.rtok, pisáltok a székre? :D

LG-nek igaza van, a szükség nagy úr .
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.19. 17:29:48

MichaaBee írta:
LG írta:Azért a szükség nagy úr. Próbál meg úgy focizni, h hugyoznod, vagy szrnod kell! Ugye milyen kellemetlen. Pláne egy kapusnak. Hogyan koncentráljon a játékra? Persze nem szép dolog a pályára piszkítani, pénzbüntetés korrekt érte, de ezért ki ne legyen senki állítva.
Erre szokták mondani, hogy el kell intézni meccs előtt. Óráról sem engednek ki, ott is nehéz koncentrálni és az is ugyanúgy 45 perc. :wink:
Azért amikor besörözök a szünetben, akkor sokszor kell az óra alatt is hugyantanom. El is megyek, el is engednek. Nem egészséges visszatartani, szóval ha nem enged ki vkit a tanára, mondja meg, h én, LG személyesen páholom el érte! Meg az is tegye ezt, akinek a bíró sárgát ad a foci meccsen pisiért.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.19. 17:00:46

H a t t r i c k
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.19. 16:56:34

Rivaldo11 írta:
Most ezek mik..?
pff
:lol: Na igen.
egyébként a 2002-es vb-n az amerikai-német derbin az egyik amcsi játékos-melegítés közben-hasonlóképp oldotta meg problémáját.
Be kellene vezetni, hogy ezért minimum sárga jár. Szrásért meg persze egyből piros. :lol:
Azért a szükség nagy úr. Próbál meg úgy focizni, h hugyoznod, vagy szrnod kell! Ugye milyen kellemetlen. Pláne egy kapusnak. Hogyan koncentráljon a játékra? Persze nem szép dolog a pályára piszkítani, pénzbüntetés korrekt érte, de ezért ki ne legyen senki állítva.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.19. 15:11:55

Most ezek mik..?
pff
:lol: Na igen.
egyébként a 2002-es vb-n az amerikai-német derbin az egyik amcsi játékos-melegítés közben-hasonlóképp oldotta meg problémáját.
Be kellene vezetni, hogy ezért minimum sárga jár. Szrásért meg persze egyből piros. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
socio66

2009.12.19. 15:03:21

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... us-2010811
Most ezek mik..?
pff
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.12.18. 17:30:10

Dani Alves_20 írta:
Kalap1988 írta: Igen emiatt nem fog különválni, de azért a hatásvadász akció kicsit erős kifejezés. Nemzeti érzelmű emberekről van szó, akik tenni akartak valamit,de most még nem sikerült. Ez kb olyan mintha erdélyben, vagy inkább a Székelyföldön lenne ilyen népszavazás, akkor sem hiszem, hogy a kezdeményezők hatásvadászok lennének. Egyszerűen csak szeretik a hazájukat. Ez becsülendő, nem pedig lebecsülendő...
Szerintem, ehhez nincs sok köze a hazaszeretetnek. Én is szeretem a hazámat, mint mindenki.
Erdélyben is lehet ilyesmivel próbálkozni, de meg kell maradni a realitások talaján.
A történelmi szükségszerűségek fontos dolgok, de mindent a helyén kell tudni kezelni. Mindennek megvannak a korlátai és a lehetőségei.
Katalóniában pl. olyan széleskörű az autonómia, mintha egy teljesen önálló államról lenne szó. És ezzel a katalán nemzet döntő többsége tisztában van.
Nem mondtam, hogy nem szereted a hazádat, de azt viszont igen, hogy Katalóniában ezt hazaszeretetből teszik. Lehet, hogy rosszul csinálják és lehet, hogy nem reális,amit tesznek, de legalább tesznek. A magyar óvatosságunk és a mulasztásaink azt eredményezik, hogy még kettős állampolgárság sincs a határontúli magyaroknak, nem hogy autonómia, főleg nem függetlenség. A mulasztás sokszor nagyobb bűn, mint a rossz cselekedet. Ebbe ne menjünk bele mélyebben, mert nem tartozik ide, de tény, hogy mi 60 éve semmit sem tettünk a határon túliakért. Ez bűn és nem csak a vezetőinké,hanem a miénk is,mert hagytuk.
Dani Alves_20

2009.12.18. 11:27:54

Kalap1988 írta: Igen emiatt nem fog különválni, de azért a hatásvadász akció kicsit erős kifejezés. Nemzeti érzelmű emberekről van szó, akik tenni akartak valamit,de most még nem sikerült. Ez kb olyan mintha erdélyben, vagy inkább a Székelyföldön lenne ilyen népszavazás, akkor sem hiszem, hogy a kezdeményezők hatásvadászok lennének. Egyszerűen csak szeretik a hazájukat. Ez becsülendő, nem pedig lebecsülendő...
Szerintem, ehhez nincs sok köze a hazaszeretetnek. Én is szeretem a hazámat, mint mindenki.
Erdélyben is lehet ilyesmivel próbálkozni, de meg kell maradni a realitások talaján.
A történelmi szükségszerűségek fontos dolgok, de mindent a helyén kell tudni kezelni. Mindennek megvannak a korlátai és a lehetőségei.
Katalóniában pl. olyan széleskörű az autonómia, mintha egy teljesen önálló államról lenne szó. És ezzel a katalán nemzet döntő többsége tisztában van.
kurdt
Megmentő :)

2009.12.18. 11:24:26

Az én forgatókönyvem:

A csoport: 1. Franciaország, 2. Dél-Afrika, 3. Mexikó, 4. Uruguay
B csoport: 1. Argentína, 2. Dél-Korea, 3. Nigéria, 4. Görög
C csoport: 1. Anglia, 2. USA, 3. Szlovénia, 4. Algéria
D csoport: 1. Németország, 2. Szerbia, 3. Ghána, 4. Ausztrália
E csoport: 1. Hollandia, 2. Dánia, 3. Kamerun, 4. Japán
F csoport: 1. Olaszország, 2. Szlovákia, 3. Paraguay, 4. Új-Zéland
G csoport: 1. Brazília, 2. Elefántcsontpart, 3. Portugália, 4. Koreai NDK
H csoport: 1. Spanyolország, 2. Svájc, 3. Chile, 4. Honduras

Nyolcaddöntő:
Franciaország - Dél-Korea ; Anglia - Szerbia ; Hollandia - Szlovákia ; Brazília - Svájc ; Argentína - Dél-Afrika ; Német - USA ; Olaszország - Dánia ; Spanyolország - Elefántcsontpart

Negyeddöntő:
Franciaország - Anglia ; Hollandia - Brazília ; Németország - Argentína; Olaszország - Spanyolország

Elődöntő:
Brazília - Franciaország; Németország - Spanyolország

3. helyért:
Franciaország - Németország

Döntő:
Brazília - Spanyolország

de ez nem túl reális
viszont szerintem a Brazilok fognak nyerni, attól független, hogy kit kapnak a döntőben; a brazilok általában akkor nyernek, amikor kevéssbé várnánk ('94, '02); és amikor toronymagas esélyesek ('50, '82, '98, '06), akkor alulmaradnak, esetleg égnek

mindemellett seggemet verném a földhöz, ha a spanyolok megnyernék 8)

Az UEFA csapatom pedig:
Casillas - Dani, Puyol, Piqué, Evra - CR, Xavi, Gourcouff, Iniesta - Messi, Ibra; Edző: Pep
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kurdt 2009.12.18. 11:28:53-kor.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.12.18. 10:30:36

Dani Alves_20 írta:
szajko írta:Lehet hülye kérdés lesz...
Ha katalónia külön válna akkor külön válogatottja is lesz?
Pl amit cruyff kinevezett.
Akkor igen.
De Katalónia nem válik külön, legalábbis nem mostanában.... :wink:
Egy 20%-os részvétel mellett lezajlott, alkotmányellenes népszavazásnak semmiféle jelentősége sincsen. Ez csak pár ember hatásvadász akciója volt.
Igen emiatt nem fog különválni, de azért a hatásvadász akció kicsit erős kifejezés. Nemzeti érzelmű emberekről van szó, akik tenni akartak valamit,de most még nem sikerült. Ez kb olyan mintha erdélyben, vagy inkább a Székelyföldön lenne ilyen népszavazás, akkor sem hiszem, hogy a kezdeményezők hatásvadászok lennének. Egyszerűen csak szeretik a hazájukat. Ez becsülendő, nem pedig lebecsülendő...
Dani Alves_20

2009.12.18. 09:23:21

szajko írta:Lehet hülye kérdés lesz...
Akkor igen.
De Katalónia nem válik külön, legalábbis nem mostanában.... :wink:
Egy 20%-os részvétel mellett lezajlott, alkotmányellenes népszavazásnak semmiféle jelentősége sincsen. Ez csak pár ember hatásvadász akciója volt.
szajko
Director del Fútbol

2009.12.18. 09:18:57

Lehet hülye kérdés lesz...
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.12.17. 22:59:19

sneco7 írta:ezeket az ágakat biztosan jól csináltátok meg,mert én ugy emlékszem,h már a sorsolás után mondták,h Brazi-spanyol döntő nem lehet,mert egy ágon vannak....? :roll:
Odatettem, hogy mi alapján csináltam. :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.17. 22:22:52

fcbarca0827 írta:Volt egy kis időm (:lol:):

A csoport: 1. Francia, 2. Dél-Afrika, 3. Mexikó, 4. Uruguay
B csoport: 1. Argentína, 2. Nigéria, 3. Dél-Korea, 4. Görög
D csoport: 1. Ghána, 2. Német, 3. Szerbia, 4. Ausztrál
E csoport: 1. Hollandia, 2. Kamerun, 3. Dánia, 4. Japán
F csoport: 1. Paraguay, 2. Olasz, 3. Szlovákia, 4. Új-Zéland
H csoport: 1. Spanyol, 2. Svájc, 3. Chile, 4. Honduras

Nyolcaddöntő:
Francia - Nigéria ; Anglia - Német ; Hollandia - Olasz ; Brazília - Svájc ; Argentína - Dél-Afrika ; Ghána - USA ; Paraguay - Kamerun ; Spanyol - Elefántcsontpart

Negyeddöntő:
Francia - Anglia ; Hollandia - Brazília ; Argentína - Ghána ; Kamerun - Spanyol

Elődöntő:
Anglia - Brazília; Ghána - Spanyol

3. helyért:
Brazília - Ghána

Döntő:
Anglia - Spanyol

Ez alapján csináltam, remélem nem toltam el...
Leomessi14 írta:Ghána - Spanyol ------>????

Jogos, ezt szerkesztettem! :wink:
Szerintem totál valószínűtlen, hogy a lúzer fc (inglend) a négyig jusson. az meg pláne, hogy épp ők ütik el a németeket a továbbjutástól.
Rivaldo-A Legnagyobb.
sneco7
Capitá del Barça

2009.12.17. 22:19:29

ezeket az ágakat biztosan jól csináltátok meg,mert én ugy emlékszem,h már a sorsolás után mondták,h Brazi-spanyol döntő nem lehet,mert egy ágon vannak....? :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.17. 22:09:59

fcbarca0827 írta:Volt egy kis időm (:lol:):

A csoport: 1. Francia, 2. Dél-Afrika, 3. Mexikó, 4. Uruguay
B csoport: 1. Argentína, 2. Nigéria, 3. Dél-Korea, 4. Görög
D csoport: 1. Ghána, 2. Német, 3. Szerbia, 4. Ausztrál
E csoport: 1. Hollandia, 2. Kamerun, 3. Dánia, 4. Japán
F csoport: 1. Paraguay, 2. Olasz, 3. Szlovákia, 4. Új-Zéland
H csoport: 1. Spanyol, 2. Svájc, 3. Chile, 4. Honduras

Nyolcaddöntő:
Francia - Nigéria ; Anglia - Német ; Hollandia - Olasz ; Brazília - Svájc ; Argentína - Dél-Afrika ; Ghána - USA ; Paraguay - Kamerun ; Spanyol - Elefántcsontpart

Negyeddöntő:
Francia - Anglia ; Hollandia - Brazília ; Argentína - Ghána ; Kamerun - Spanyol

Elődöntő:
Anglia - Brazília; Ghána - Spanyol

3. helyért:
Brazília - Ghána

Döntő:
Anglia - Spanyol

Ez alapján csináltam, remélem nem toltam el...
Leomessi14 írta:Ghána - Spanyol ------>????

Jogos, ezt szerkesztettem! :wink:
nah eszerint legalább ha a Brazil és a Spanyol csapat is csoportelső lesz,akkor max a döntőben találkozhatnak 8) mivel két kedvencemről van szó,így ennek örülök, bár Portugálokat is bírom, így a legjobb 16ban vagy már előbb, egyik kedvencem tuti búcsúzik,de ez van.

Hollandia is remélem nagyon sokáig menetel, régóta szimpatizálok velük is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca_bome
Jugador d'estrella

2009.12.17. 20:05:49

MichaaBee írta:És Xavi kimaradt? :o :)
Amúgy nem lehet sajnos csak posztonként szavazni, tehát nem lehet csak úgy írogatni a neveket. (Különben mindenhova Barcást tettem volna :lol: )

nagyon sok kedvencem kimaradt még, Xavi egyértelműen kezdő bármilyen csapatban, csak nem akartam 100% Barcát írni. :D Ezt csak úgy írtam, hogy nekem mi lenne az egyik álomcsapatom.

Ronaldinho nálam bőven befér az álomcsapatba, mostanság kezd visszatérni a jobbik formája, ha csak töredéke is az igazi tudásának, de CSAK MIATTA meg szoktam nézni a Milan meccseit.

Az utóbbi időben újra élményszámba mennek a labdái. Az új projectje egyik nyilatkozata szerint, hogy minél hamarabb hozzásegítse Pato-t az aranylabdához. :wink:

Megnézném azért mire lenne képes a mai Barcában, szerintem egy ilyen jó morálú csapatban ismét visszatérne a top formájára. :arrow:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.17. 19:56:11

És Xavi kimaradt? :o :)
Amúgy nem lehet sajnos csak posztonként szavazni, tehát nem lehet csak úgy írogatni a neveket. (Különben mindenhova Barcást tettem volna :lol: )
H a t t r i c k
Lezárt