Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... us-2010811
Most ezek mik..?
Annyira undorító ez is,meg a lehmann-é is,miért engedik ezt meg?
Jóhogynem' sz.rnak már a pályára,komolyan..
pff
Azért nem lehet meglepetésnek titulálni ha hazai pályán nyer a Benfica.barca28 írta:Benfica-Porto 1-0,Saviola góljával![]()
Porto győzelemre számitottam.....
MichaaBee írta:Erre szokták mondani, hogy el kell intézni meccs előtt. Óráról sem engednek ki, ott is nehéz koncentrálni és az is ugyanúgy 45 perc.LG írta:Azért a szükség nagy úr. Próbál meg úgy focizni, h hugyoznod, vagy szrnod kell! Ugye milyen kellemetlen. Pláne egy kapusnak. Hogyan koncentráljon a játékra? Persze nem szép dolog a pályára piszkítani, pénzbüntetés korrekt érte, de ezért ki ne legyen senki állítva.![]()
Azért amikor besörözök a szünetben, akkor sokszor kell az óra alatt is hugyantanom. El is megyek, el is engednek. Nem egészséges visszatartani, szóval ha nem enged ki vkit a tanára, mondja meg, h én, LG személyesen páholom el érte! Meg az is tegye ezt, akinek a bíró sárgát ad a foci meccsen pisiért.MichaaBee írta:Erre szokták mondani, hogy el kell intézni meccs előtt. Óráról sem engednek ki, ott is nehéz koncentrálni és az is ugyanúgy 45 perc.LG írta:Azért a szükség nagy úr. Próbál meg úgy focizni, h hugyoznod, vagy szrnod kell! Ugye milyen kellemetlen. Pláne egy kapusnak. Hogyan koncentráljon a játékra? Persze nem szép dolog a pályára piszkítani, pénzbüntetés korrekt érte, de ezért ki ne legyen senki állítva.![]()
Erre szokták mondani, hogy el kell intézni meccs előtt. Óráról sem engednek ki, ott is nehéz koncentrálni és az is ugyanúgy 45 perc.LG írta:Azért a szükség nagy úr. Próbál meg úgy focizni, h hugyoznod, vagy szrnod kell! Ugye milyen kellemetlen. Pláne egy kapusnak. Hogyan koncentráljon a játékra? Persze nem szép dolog a pályára piszkítani, pénzbüntetés korrekt érte, de ezért ki ne legyen senki állítva.
Azért a szükség nagy úr. Próbál meg úgy focizni, h hugyoznod, vagy szrnod kell! Ugye milyen kellemetlen. Pláne egy kapusnak. Hogyan koncentráljon a játékra? Persze nem szép dolog a pályára piszkítani, pénzbüntetés korrekt érte, de ezért ki ne legyen senki állítva.Rivaldo11 írta:socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... us-2010811
Most ezek mik..?
pffNa igen.
egyébként a 2002-es vb-n az amerikai-német derbin az egyik amcsi játékos-melegítés közben-hasonlóképp oldotta meg problémáját.
Be kellene vezetni, hogy ezért minimum sárga jár. Szrásért meg persze egyből piros.
socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... us-2010811
Most ezek mik..?
pff
Nem mondtam, hogy nem szereted a hazádat, de azt viszont igen, hogy Katalóniában ezt hazaszeretetből teszik. Lehet, hogy rosszul csinálják és lehet, hogy nem reális,amit tesznek, de legalább tesznek. A magyar óvatosságunk és a mulasztásaink azt eredményezik, hogy még kettős állampolgárság sincs a határontúli magyaroknak, nem hogy autonómia, főleg nem függetlenség. A mulasztás sokszor nagyobb bűn, mint a rossz cselekedet. Ebbe ne menjünk bele mélyebben, mert nem tartozik ide, de tény, hogy mi 60 éve semmit sem tettünk a határon túliakért. Ez bűn és nem csak a vezetőinké,hanem a miénk is,mert hagytuk.Dani Alves_20 írta:Szerintem, ehhez nincs sok köze a hazaszeretetnek. Én is szeretem a hazámat, mint mindenki.Kalap1988 írta: Igen emiatt nem fog különválni, de azért a hatásvadász akció kicsit erős kifejezés. Nemzeti érzelmű emberekről van szó, akik tenni akartak valamit,de most még nem sikerült. Ez kb olyan mintha erdélyben, vagy inkább a Székelyföldön lenne ilyen népszavazás, akkor sem hiszem, hogy a kezdeményezők hatásvadászok lennének. Egyszerűen csak szeretik a hazájukat. Ez becsülendő, nem pedig lebecsülendő...
Erdélyben is lehet ilyesmivel próbálkozni, de meg kell maradni a realitások talaján.
A történelmi szükségszerűségek fontos dolgok, de mindent a helyén kell tudni kezelni. Mindennek megvannak a korlátai és a lehetőségei.
Katalóniában pl. olyan széleskörű az autonómia, mintha egy teljesen önálló államról lenne szó. És ezzel a katalán nemzet döntő többsége tisztában van.
Szerintem, ehhez nincs sok köze a hazaszeretetnek. Én is szeretem a hazámat, mint mindenki.Kalap1988 írta: Igen emiatt nem fog különválni, de azért a hatásvadász akció kicsit erős kifejezés. Nemzeti érzelmű emberekről van szó, akik tenni akartak valamit,de most még nem sikerült. Ez kb olyan mintha erdélyben, vagy inkább a Székelyföldön lenne ilyen népszavazás, akkor sem hiszem, hogy a kezdeményezők hatásvadászok lennének. Egyszerűen csak szeretik a hazájukat. Ez becsülendő, nem pedig lebecsülendő...
Igen emiatt nem fog különválni, de azért a hatásvadász akció kicsit erős kifejezés. Nemzeti érzelmű emberekről van szó, akik tenni akartak valamit,de most még nem sikerült. Ez kb olyan mintha erdélyben, vagy inkább a Székelyföldön lenne ilyen népszavazás, akkor sem hiszem, hogy a kezdeményezők hatásvadászok lennének. Egyszerűen csak szeretik a hazájukat. Ez becsülendő, nem pedig lebecsülendő...Dani Alves_20 írta:Akkor igen.szajko írta:Lehet hülye kérdés lesz...
Ha katalónia külön válna akkor külön válogatottja is lesz?
Pl amit cruyff kinevezett.
De Katalónia nem válik külön, legalábbis nem mostanában....![]()
Egy 20%-os részvétel mellett lezajlott, alkotmányellenes népszavazásnak semmiféle jelentősége sincsen. Ez csak pár ember hatásvadász akciója volt.
Akkor igen.szajko írta:Lehet hülye kérdés lesz...
Ha katalónia külön válna akkor külön válogatottja is lesz?
Pl amit cruyff kinevezett.
Odatettem, hogy mi alapján csináltam.sneco7 írta:ezeket az ágakat biztosan jól csináltátok meg,mert én ugy emlékszem,h már a sorsolás után mondták,h Brazi-spanyol döntő nem lehet,mert egy ágon vannak....?
Szerintem totál valószínűtlen, hogy a lúzer fc (inglend) a négyig jusson. az meg pláne, hogy épp ők ütik el a németeket a továbbjutástól.fcbarca0827 írta:Volt egy kis időm (:lol:):
A csoport: 1. Francia, 2. Dél-Afrika, 3. Mexikó, 4. Uruguay
B csoport: 1. Argentína, 2. Nigéria, 3. Dél-Korea, 4. Görög
C csoport: 1. Anglia, 2. USA, 3. Szlovénia, 4. Algéria
D csoport: 1. Ghána, 2. Német, 3. Szerbia, 4. Ausztrál
E csoport: 1. Hollandia, 2. Kamerun, 3. Dánia, 4. Japán
F csoport: 1. Paraguay, 2. Olasz, 3. Szlovákia, 4. Új-Zéland
G csoport: 1. Brazília, 2. Elefántcsontpart, 3. Portugália, 4. Koreai NDK
H csoport: 1. Spanyol, 2. Svájc, 3. Chile, 4. Honduras
Nyolcaddöntő:
Francia - Nigéria ; Anglia - Német ; Hollandia - Olasz ; Brazília - Svájc ; Argentína - Dél-Afrika ; Ghána - USA ; Paraguay - Kamerun ; Spanyol - Elefántcsontpart
Negyeddöntő:
Francia - Anglia ; Hollandia - Brazília ; Argentína - Ghána ; Kamerun - Spanyol
Elődöntő:
Anglia - Brazília; Ghána - Spanyol
3. helyért:
Brazília - Ghána
Döntő:
Anglia - Spanyol
Ez alapján csináltam, remélem nem toltam el...
Leomessi14 írta:Ghána - Spanyol ------>????
Jogos, ezt szerkesztettem!
nah eszerint legalább ha a Brazil és a Spanyol csapat is csoportelső lesz,akkor max a döntőben találkozhatnakfcbarca0827 írta:Volt egy kis időm (:lol:):
A csoport: 1. Francia, 2. Dél-Afrika, 3. Mexikó, 4. Uruguay
B csoport: 1. Argentína, 2. Nigéria, 3. Dél-Korea, 4. Görög
C csoport: 1. Anglia, 2. USA, 3. Szlovénia, 4. Algéria
D csoport: 1. Ghána, 2. Német, 3. Szerbia, 4. Ausztrál
E csoport: 1. Hollandia, 2. Kamerun, 3. Dánia, 4. Japán
F csoport: 1. Paraguay, 2. Olasz, 3. Szlovákia, 4. Új-Zéland
G csoport: 1. Brazília, 2. Elefántcsontpart, 3. Portugália, 4. Koreai NDK
H csoport: 1. Spanyol, 2. Svájc, 3. Chile, 4. Honduras
Nyolcaddöntő:
Francia - Nigéria ; Anglia - Német ; Hollandia - Olasz ; Brazília - Svájc ; Argentína - Dél-Afrika ; Ghána - USA ; Paraguay - Kamerun ; Spanyol - Elefántcsontpart
Negyeddöntő:
Francia - Anglia ; Hollandia - Brazília ; Argentína - Ghána ; Kamerun - Spanyol
Elődöntő:
Anglia - Brazília; Ghána - Spanyol
3. helyért:
Brazília - Ghána
Döntő:
Anglia - Spanyol
Ez alapján csináltam, remélem nem toltam el...
Leomessi14 írta:Ghána - Spanyol ------>????
Jogos, ezt szerkesztettem!
MichaaBee írta:És Xavi kimaradt?![]()
![]()
Amúgy nem lehet sajnos csak posztonként szavazni, tehát nem lehet csak úgy írogatni a neveket. (Különben mindenhova Barcást tettem volna)