Barça a Bajnokok Ligájában
Szia mi is ketten nagyon mennénk viszont ez nagyban jegyár függő edig 35 ezerért volt a legolcsoobb irva de a stutgartiaknak még nem kezték árulni lejjeb kell mennie.Sajnos a barca oldalon keresztül nem találunk olyan hivatalos helyet ahol árulnak idegenbeli jegyet.
Ha esetlleg te tudsz erről valamit kérlek irj.
Illetve aki volt eseleg bl meccsen már és tudja hol érdemes jegyet venni jelezze.
Ha esetlleg te tudsz erről valamit kérlek irj.
Illetve aki volt eseleg bl meccsen már és tudja hol érdemes jegyet venni jelezze.
A legjobb 8 közti sorsolás 2010. március 19-én, 12:00-kor lesz.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Ha jól emlékszem, akkor a visszavágók utáni pénteki napon, délben sorsolják a BL további párosítását, majd 13:00-tól az Európa Liga további párosításai jönnek.Zolika10 írta:mikor sorsolják a további kiesési szakaszokat a BL-be?Szóval ha továbbmennénk a Stuttgarton, akkor kit kaphatnánk?
A nyolcaddöntők utáni sorsolás ha jól tudom az utolsó, ahol azt is kisorsolják, hogy melyik negyeddöntők győztesei játszanak egymással az elődöntőkben.
Az elődöntők győztesei persze ezután már kézenfekvők.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
-
- Entrenador del Barça
A nyolcaddonto utanZolika10 írta:mikor sorsolják a további kiesési szakaszokat a BL-be?Szóval ha továbbmennénk a Stuttgarton, akkor kit kaphatnánk?

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- boixosnois
- Jugador del Barça
Milyen szép lenne megint itt ünnepelni 2010. május 22.-én!!!!
97-ben anno sikerült : http://www.youtube.com/watch?v=0uPWeOcy ... re=related
97-ben anno sikerült : http://www.youtube.com/watch?v=0uPWeOcy ... re=related
mikor sorsolják a további kiesési szakaszokat a BL-be?Szóval ha továbbmennénk a Stuttgarton, akkor kit kaphatnánk?
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Nagyszerű cikk! Hihetetlen, hogy mik vannak!Eazzy írta:Ezt érdemes elolvasni annak, aki nem tudja miért volt a nagy Kaiserslauternezés Ini góljánál a Chelsea ellen:
http://blaugrana.hu/?modul=oldal&tartalom=1066639
Csak amolyan szőrszálhasogatásként említem meg...hogy a Kaiserslautern és Iniesta közötti összefüggés itt sem véges...18 évvel a 'Lauterni utolsó perc et követően Iniesta lövése valószínüleg nem a kapu, hanem a lelátó bal felső sarkába kötött volna ki, ha nem pont egy német...Micahel Ballack áll előtte...pontosabban inkább "hajol meg előtte" (ugyanis kapusokat megszégyenítő vetődő mozdulattal tért ki a labda útjából)...a karrierje elején "Little Kaisernek", azaz Beckenbauer után Kis Császárnak becézett labdarúgó 1997-ben a Kaiserslautern csapatában mutatkozott be a Bundesliga 1-ben.
http://www.youtube.com/watch?v=_5XOnrm0KLA
Bakero gólját követően pedig Pep Guardiola a kispadról, nagykabátban befutva ünnepelte gólszerző társát...Horti Gábor által kommentált jelenetet talán már be sem kell linkelni...csak annyit, Fussál Peeep, Fusááál!

Tervezi esetleg valaki hogy kiutazik Stuttgart ba a meccsre.
Esetleg aki vett már idegenbeli jegyet Barca meccsre jegyet az küldene egy linket hogy hol tette vagy a hivatalos barca oldalon keresztül intézte.
Esetleg aki vett már idegenbeli jegyet Barca meccsre jegyet az küldene egy linket hogy hol tette vagy a hivatalos barca oldalon keresztül intézte.
- levproff
- Director del Fútbol
Nem is csúsztatta meg Bojan és nem is Abidal elé pattan.. 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ha ötször megnézted, nem értem hogy nézhetted Terryt Krkicsnek, Eto'ot meg Abidalnak. No jó, nem akartalak bántani, csak pontosítottam. Ráadásul Abidalt ekkor már rég kiállították,mess2009 írta:hát igen! megnéztem újra Ini gólját őtször, félelmetes, hogy mennyi minden múlott ezen a lövésen!!!!Eazzy írta:Ezt érdemes elolvasni annak, aki nem tudja miért volt a nagy Kaiserslauternezés Ini góljánál a Chelsea ellen:
Dani elfut, bead középre, Bojan fejjel megcsúsztatja, kia balszélre Abidalnak aki től elpattan Essien elé ő pedig egyenesen Messi elé teszi aki befelé mozdul, meglátja Init szabadon és középerősen nyílegyenesen átkűldi neki! a többit tudjuk......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Colos 2009.12.18. 20:04:02-kor.
-
- Entrenador del Barça

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
hát igen! megnéztem újra Ini gólját őtször, félelmetes, hogy mennyi minden múlott ezen a lövésen!!!!Eazzy írta:Ezt érdemes elolvasni annak, aki nem tudja miért volt a nagy Kaiserslauternezés Ini góljánál a Chelsea ellen:
Dani elfut, bead középre, Bojan fejjel megcsúsztatja, kia balszélre Abidalnak aki től elpattan Essien elé ő pedig egyenesen Messi elé teszi aki befelé mozdul, meglátja Init szabadon és középerősen nyílegyenesen átkűldi neki! a többit tudjuk......
-
- Barça C
Kár, hogy nem Zénón, hanem Hérakleitosz szövege volt...Eazzy írta:Ezt érdemes elolvasni annak, aki nem tudja miért volt a nagy Kaiserslauternezés Ini góljánál a Chelsea ellen:

Ezt érdemes elolvasni annak, aki nem tudja miért volt a nagy Kaiserslauternezés Ini góljánál a Chelsea ellen:
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Így lenne 5ösöm a lottón!
Örülök, hogy a Stuttgarttal kerültünk össze. Egyik legkönnyebb, hanem a legkönnyebb ellenfelet kaptuk, a svábok személyében.
S így Hleb is vissza tér a Nou Campba
(ha csak 1 meccs erejéig is).
Sima továbbjutást várok!

Örülök, hogy a Stuttgarttal kerültünk össze. Egyik legkönnyebb, hanem a legkönnyebb ellenfelet kaptuk, a svábok személyében.
S így Hleb is vissza tér a Nou Campba

Sima továbbjutást várok!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
11-esekkel a Bernabeuban a Real ellen... az ÁLOM! MOndjuk sima 2-6 is jó lenneherlius írta:http://sportgeza.hu/futball/2009/12/18/ ... _a_bl-ben/
Vicces fiúk dolgoznak az index-nél, de remélem bejön a jóslatuk:)

Ha bejönne nekik az irományuk...nem aprón lennének gyanúsak

http://sportgeza.hu/futball/2009/12/18/ ... _a_bl-ben/
- Fernando
- Llegenda del Barça
Az az ember maga egy poén... Igaza van Kahnnak. Rég vissza kellett volna vonulnia.spaninho19 írta:Poén lenne ha lehmann dobna egy sárgát a Nou camp-ban
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- spaninho19
- Barça C
- Kapcsolat:
Poén lenne ha lehmann dobna egy sárgát a Nou camp-ban 

- barca28
- Jugador d'estrella
Azt hiszem ez egy sima továbbjutás lesz,a Milannak jobban örültem volna Dinhoo miatt de a Stuttgart miatt se szomorkodok.
Mi vagyunk a világ legjobbjai mindenki ellen győznünk kell akárki az ellenfél nincs kifogás.Magabiztos győzelmet és végree Ibra gólokat várok mind a két meccsen.
Vamos Barca
Mi vagyunk a világ legjobbjai mindenki ellen győznünk kell akárki az ellenfél nincs kifogás.Magabiztos győzelmet és végree Ibra gólokat várok mind a két meccsen.
Vamos Barca

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Most azért sajnálom, hogy Szabics Imit elfútta a szél a Stuttgartból!
Milyen szép lenne most egy magyar játékos a Barca ellen!
Mindenesetre ez kötelező házi feladat az ellenfél legkisebb lebecsülése nélkül.
Ráérünk még rangadózni.
A negyeddöntő, elődöntő, vagy a döntő való erre.
Csak adja az Isten, hogy ne sérüljünk halomra az idény tavaszi, mindent eldöntő szakaszában!
Ha mindenki egészséges, akkor sok kérdés nem lehet.
K.
Milyen szép lenne most egy magyar játékos a Barca ellen!
Mindenesetre ez kötelező házi feladat az ellenfél legkisebb lebecsülése nélkül.
Ráérünk még rangadózni.
A negyeddöntő, elődöntő, vagy a döntő való erre.
Csak adja az Isten, hogy ne sérüljünk halomra az idény tavaszi, mindent eldöntő szakaszában!
Ha mindenki egészséges, akkor sok kérdés nem lehet.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ja igen, szerencsére most váltottam Digire. Amúgy az első meccs kedden lesz (tv2).Mikaos írta:És az a poén, hogy még így sem lehetünk benne biztosak, hogy látni fogjuk vmelyik "normál", elterjedt TV-csatornán - hála a DiginekColos írta:Kicsit sajnáltam, hogy nem "rangadót" játszunk, mert (gondoltam) így biztosan nem közvetíti majd egyik csatorna sem, de aztán észre vettem, hogy csak az Olympiakosz-Bordeaux meccs lesz velünk egy napon, szóval valószínűleg mégis....
És az a poén, hogy még így sem lehetünk benne biztosak, hogy látni fogjuk vmelyik "normál", elterjedt TV-csatornán - hála a DiginekColos írta:Kicsit sajnáltam, hogy nem "rangadót" játszunk, mert (gondoltam) így biztosan nem közvetíti majd egyik csatorna sem, de aztán észre vettem, hogy csak az Olympiakosz-Bordeaux meccs lesz velünk egy napon, szóval valószínűleg mégis....

- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Kicsit sajnáltam, hogy nem "rangadót" játszunk, mert (gondoltam) így biztosan nem közvetíti majd egyik csatorna sem, de aztán észre vettem, hogy csak az Olympiakosz-Bordeaux meccs lesz velünk egy napon, szóval valószínűleg mégis....