Íme egy TÖKÉLETES SZEZON!
BAJNOKSÁG
BAJNOKOK LIGÁJA
KIRÁLY KUPA
SPANYOL SZUPERKUPA
EURÓPAI SZUPERKUPA
VILÁGKUPA
Minden Barcelona szurkoló legyen büszke a csapatára!A BARCA a legnagyobb.
Én 2004 óta szurkolok a csapatnak. Szóval viszonylag rövid idő óta! Sokat még nem értem meg a csapat sikereiből, vereségeiből.Ez a 6 kupa megismételhetetlennek tűnik, de majd meglátjuk!
Visca el Barca!
A mai meccsről is szólnék néhány szót: nem játszottunk jól, de kimondottan rosszul se. Megmondaná valaki h kinek volt az az elmebeteg ötlete, hogy miután egy mexikói csapatot verünk meg, mexikói bírót kapunk? A koreai VB óta nem láttam ilyen szintű csalást

Az első félidőben ki kellett volna állítani az argentinok kapusát és tizit kellett volna kapjunk. A gólt lesről lőtték. Ez látható volt a visszajátszáson. Ibra ellen is volt egy nevetségesen megadott szabadrúgás. Henry is kapott tán egy sárgát színészkedésért miközben látható volt h buktatták(nem vok biztos benne h Henry volt vagy más).
Látványosan csalt a bíró ellenünk! Nem játszottunk jól, ez igaz, de amuikor ilyen szánalmasan ellenünk dolgozik a bírói testület, nekem se lenne valami nagy játéékkedvem! Örülök h végül ez a mexikói nem tudta elrontani többmillió barcelona-szurkoló örömünnepét!