Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mégis 6 kupát nyertünk, mind a 6-ot és úgy, hogy messze a legtöbb meccsett kellett játszani ergo a csapat 150%-os teljesítményt kellett, hogy produkáljon néha, és emberfeletti erőbedobásra volt szükség, hogy talpon maradjanak. Egy meccset sem, egy kupát sem kaptak ajándékba, idén jó helyre került minden díj és csak emelgetni tudom a kalapom előttük és örökké hálás leszek, amiért ilyen jó, izgalmas, tartalmas évadot adtak ajándékba...és ezzel a mai kupagyőzelemmel, az egyik legszebb karácsonyi ajándékom teljesült. Aranycsapat a javábólmrmonster írta:A 6 kupától most kicsit elvonatkoztatva: a legkönnyebb lett volna ezt a kupát behúzni, ehhez képest végig szenvedtünk egy olyan csapat ellen, ahol magasan a legjobb játékos a 34 éves csapatkapitány. Nem hittem el, hogy nem tudunk nekik gólt lőni 89 percig... Messi nagyon motiválatlan, gyenge volt a hosszabbításig. De azért megérdemeltük, persze. Az nem lehet, hogy egy Estudiantes-szintű csapat megnyerjen előlünk egy ilyen kupát...
Sajnos csak holnap tudom mert elváltak a szüleim de ez nem ide tartozik. Kezdem felfogni hogy nyertünkKrojf írta:Csókoltatjuk Édesapádat!MessiFan írta:Hát én nem tudok mit mondani már. Egyszerűen még most se tudom elhinni hogy a világ legjobb csapatának szurkolok hála Apámnak
Hurrráá
De ne adjál nagyon nyálasakat Neki, mert akkor mosakodhat ezerrel!![]()
K.
Csókoltatjuk Édesapádat!MessiFan írta:Hát én nem tudok mit mondani már. Egyszerűen még most se tudom elhinni hogy a világ legjobb csapatának szurkolok hála Apámnak
Hurrráá
Attól még jöhetsz!!!El fanático írta:Kár, ezt igazán sajnálom!Krojf írta:Most nagyon csúnyán be kéne rúgnom, de dolgozom sajnos.
K.Pedig most lementem volna a moziba, hogy ünnepeljünk egyet!
Azért a beállása után igencsak megélénkült a kp, szerintem beírhatod 5.-nek.ElBartimaeus írta:
+1:Touré, de ő nem mentett meg konkrétan góltól és nem volt a kapura sem veszélyes.
Kár, ezt igazán sajnálom!Krojf írta:Most nagyon csúnyán be kéne rúgnom, de dolgozom sajnos.
K.
Sajnos az nem igaz, hogy mindenki jó volt, mert pont hogy csak talán 4 ember volt JÓ:nagyjudit89 írta:A fél meccs alatt a szívroham kerülgetett, de Pedro és Messi megmentett..... Persze mindenki nagyon jó volt!
Egy kicsit nagyobb örömfaktort, plíz!!!mrmonster írta:A 6 kupától most kicsit elvonatkoztatva: a legkönnyebb lett volna ezt a kupát behúzni, ehhez képest végig szenvedtünk egy olyan csapat ellen, ahol magasan a legjobb játékos a 34 éves csapatkapitány. Nem hittem el, hogy nem tudunk nekik gólt lőni 89 percig... Messi nagyon motiválatlan, gyenge volt a hosszabbításig. De azért megérdemeltük, persze. Az nem lehet, hogy egy Estudiantes-szintű csapat megnyerjen előlünk egy ilyen kupát...
Pontosítanék! Pedro már nagy játékos!nagyi írta:Ha nem is a meccs embere, de a top3-ban ott volt!!! Nagy játékos lehet még belőle, csak úgy, mint Pedroból.Cooltiszo írta:Jeffren játsszon többet! Nálam ő lett volna a meccs embere...
Ha nem is a meccs embere, de a top3-ban ott volt!!! Nagy játékos lehet még belőle, csak úgy, mint Pedroból.Cooltiszo írta:Jeffren játsszon többet! Nálam ő lett volna a meccs embere...
ez qrvajólevproff írta:Apám 87. percben vigasztalt, hogy egyszer mindennek vége, meg nem nyerhetetnek meg mindent, meg ez csak foci, ne csüggedjek..Nem nyerhetünk meg mindent???DEHOGYNEM!!BARCA!!BARCA!!