Póker

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
AIniesta8
Barça B

2010.01.01. 19:56:04

MessiFan írta:Nincs kedve valakinek 1 újévi pókermeccset játszani?
Szoba neve: MessiFan játéka
Jelszó:eurobarca
Nekem lenne kedvem, de hol:?:
Mes que un club
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.01.01. 19:50:32

Nincs kedve valakinek 1 újévi pókermeccset játszani?
Szoba neve: MessiFan játéka
Jelszó:eurobarca
Navarro
Barça B
Kapcsolat:

2009.12.30. 11:25:47

S.Agüero írta:
lui1698 írta:Legények kis esti pokert vki :?:
Megyek ha leszünk elegen :!:
én is jönnék
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2009.12.29. 23:29:25

lui1698 írta:Legények kis esti pokert vki :?:
Megyek ha leszünk elegen :!:
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.29. 23:09:23

Legények kis esti pokert vki :?:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
miihii
KHAL

2009.12.29. 21:46:51

Nah,haza is jöttem,már nem igen szomjasan :P
Köszönöm szépen a gratukat!Bocs,h kicsit agresszívebb volt a játékom,de tényleg szorított az idő.És ráadásul bejött,így ehhez ragaszkodni fogok ezután :wink:

Navarro!
Elsősorban a jelentkezők számától függ.Most asszem 31 nevező volt,ezért volt 5 db 5ös asztal,meg egy hatos az elődöntőkben.Ebből az első automatice döntő asztalra kerül,a második (vagy 6 és feletti létszámnál két playa) pedig vígaszágon javíthat.
miihii írta:
Corvy írta:a döntőről elmondhatnátok 1-2 fontossabb infot :)
A legfontosabb infó:
én fogom nyerni 8) Ezt csak úgy tájékoztatásul közlöm :P
Én megmondtam! :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Navarro
Barça B
Kapcsolat:

2009.12.29. 18:37:18

lui1698 írta:Következő verseny mikor kezdődik :?: Már várom. :D
Grat miihii :!:
grat miihii. am elmagyarázná nekem vki h h van a lebonyolítás? nem akarok nagyon visszaolvasni. azt tom h TH-n megy a játék de hányas asztalok vannak? vagy az a jelentkezők számától függ?
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.29. 17:27:29

Következő verseny mikor kezdődik :?: Már várom. :D
Grat miihii :!:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
szajko
Director del Fútbol

2009.12.29. 16:57:20

Grat miihiinek! :wink:

Azért leeshetett volna uccsó leosztásnál a riverre 1 kör. :P

Többieknek is kösz a gémet. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.29. 16:53:34

Miihiinek grt!

két riverbuktát már nem bírtam el ellene :D

1. Miihii - 10p
2. Szajkó - 6p
3. Ozsi - 4p
4. Corvy - 3p
5. VV19 - 2p
6. Robertfcb - 1p
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2009.12.29. 16:52:22

Köszi srácok!
Ez jó volt!
Na,most tépetek 1000el!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.29. 15:46:37

Corvy ezt vedd fel: (!!!) juropoker@hotmail.com

Úgy néz ki 6an leszünk, a pontozás:

1. 10pont
2. 6pont
3. 4pont
4. 3pont
5. 2pont
6. 1pont
Kép
mypeter
Entrenador del Barça

2009.12.29. 14:12:40

csak azért nem jeleztem, mert valóban hibásan eldöntöttem néma gyerekként, hogy ebből aznap már úgysem lehet semmi. Ebben igazad van. De és sem vitázom, nem igazságot keresek, csak rosszul esett, ennyi, ezt próbáltam elmagyarázni.
miihii írta:Veszekedni nem szeretnék,de azért leírok pár sort.
Igazad van,h még volt olyan asztal,amely nem tolta le a selejtezőt,amikor Ozsi beírta,h vígaszág étfőn,döntő kedden.
Igazad van,h nem is nagyon reagált senki érdemben.
De ez egyrészt azért lehetett,mert az utsó asztaltól vígaszra kerülő személye még nem volt ismert,így addig nem akartak egyeztetni konkrétat a felek gondolom.És mivel vasárnap késő estére volt várható a végleges asztalrend,így nyilvánvaló volt,h már csak hétfőn lesz a vígaszág.Esetleg Te is beírhattad volna,h neked mikor lenne jó letolni.NEm biztos,h a legjobb csendben átfutni a topicot és ha délelőtt nincs semmi konkrét,akkor simán lekoccolni,azt majd valami lesz...Főleg,mivel aznap kellett lejátszani a bugit!
Szal ez megelőzhető lett volna,ha esetleg megosztod a terveidet a többiekkel,h beírod,mikor jó neked.Sztem nagyjából korrektek,rugalmasak vagyunk egymással,szal vhogy megoldottuk volna,h LEHETŐLEG mindenkinek jó legyen vmely időpont.Akár még ma is le lehetett volna,ha tudják a többiek ,h mizu veled.De ugye,néma gyereknek...
És tényleg nem veszekedésből írom ezeket,csak azért annyiban mindenképp ludas vagy te is,h egy szót sem szóltál a dolgokhoz,pedig tudhattad a programodat.

Szerk.:
Látom,Bazsa is hasonlóan gondolja :wink:
mypeter
Entrenador del Barça

2009.12.29. 14:07:36

Pü: arról kapok mail értesítést, azt meg a mobilomon meg tudom nézni.

Bányász írta:Én csak annyit tennék hozzá,h hat emberből 5en tudtuk,h mikor lesz vigaszág tehát annyira rosszul mégse csináltuk a dolgokat sztem.

Másrészről pedig tegnap mielőtt elmentél otthonról beírhattad volna,h mi a helyzet Veled mikor érsz rá.De ezt megtehetted volna bármelyik nap.Mivel nem láttam ilyen témájú hszt feltételeztem,h rugalmas vagy és nem gond ha csak 6-7 órával a kezdés előtt tudod meg mikor lesz a játék.

Bevallom őszintén megfordult a fejemben,h írok Neked egy PÜ-t de mire a végére értünk a pokernek elfelejtettem.Viszont nem tudom,h az miért lett volna más elvégre akkor is lemaradtál volna ugyan így a vigaszágról csak más formában értesülsz róla.

Még egyszer a PÜ elmaradása miatt elnézést kérek viszont azt nem érzem,h a játékkal kapcsolatban olyan nagyot hibáztunk volna.
miihii
KHAL

2009.12.29. 13:42:36

Veszekedni nem szeretnék,de azért leírok pár sort.
Igazad van,h még volt olyan asztal,amely nem tolta le a selejtezőt,amikor Ozsi beírta,h vígaszág étfőn,döntő kedden.
Igazad van,h nem is nagyon reagált senki érdemben.
De ez egyrészt azért lehetett,mert az utsó asztaltól vígaszra kerülő személye még nem volt ismert,így addig nem akartak egyeztetni konkrétat a felek gondolom.És mivel vasárnap késő estére volt várható a végleges asztalrend,így nyilvánvaló volt,h már csak hétfőn lesz a vígaszág.Esetleg Te is beírhattad volna,h neked mikor lenne jó letolni.NEm biztos,h a legjobb csendben átfutni a topicot és ha délelőtt nincs semmi konkrét,akkor simán lekoccolni,azt majd valami lesz...Főleg,mivel aznap kellett lejátszani a bugit!
Szal ez megelőzhető lett volna,ha esetleg megosztod a terveidet a többiekkel,h beírod,mikor jó neked.Sztem nagyjából korrektek,rugalmasak vagyunk egymással,szal vhogy megoldottuk volna,h LEHETŐLEG mindenkinek jó legyen vmely időpont.Akár még ma is le lehetett volna,ha tudják a többiek ,h mizu veled.De ugye,néma gyereknek...
És tényleg nem veszekedésből írom ezeket,csak azért annyiban mindenképp ludas vagy te is,h egy szót sem szóltál a dolgokhoz,pedig tudhattad a programodat.

Szerk.:
Látom,Bazsa is hasonlóan gondolja :wink:
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.12.29. 13:37:10

Én csak annyit tennék hozzá,h hat emberből 5en tudtuk,h mikor lesz vigaszág tehát annyira rosszul mégse csináltuk a dolgokat sztem.

Másrészről pedig tegnap mielőtt elmentél otthonról beírhattad volna,h mi a helyzet Veled mikor érsz rá.De ezt megtehetted volna bármelyik nap.Mivel nem láttam ilyen témájú hszt feltételeztem,h rugalmas vagy és nem gond ha csak 6-7 órával a kezdés előtt tudod meg mikor lesz a játék.

Bevallom őszintén megfordult a fejemben,h írok Neked egy PÜ-t de mire a végére értünk a pokernek elfelejtettem.Viszont nem tudom,h az miért lett volna más elvégre akkor is lemaradtál volna ugyan így a vigaszágról csak más formában értesülsz róla.

Még egyszer a PÜ elmaradása miatt elnézést kérek viszont azt nem érzem,h a játékkal kapcsolatban olyan nagyot hibáztunk volna.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
mypeter
Entrenador del Barça

2009.12.29. 13:18:09

Vasárnap Miki írta, hogy döntőt kedden le kellene játszani, vigaszágat pedig hétfőn. Erre reakció hétfő délig nem volt senkitől (se pozitív, se negatív), sőt mlég az egyik azstal n em is játszott, mikor Miki írta. én pedig elmentem egy ma hajnalig tartó élő pókerversenyre. Mivel eddig még nem volt arra példa, hogy egy fél délutánt adnak arra, hogy az ember reagáljon, ma ébredéskor az első dolgom volt megnézni, van-e már vigaszágas hozzászólás. Láttam, hogy lejátszottátok. Miki volt már példa rá, hogy bár nem vagyunk telefonközpontosok, felhívtuk egymást, ha a másik nem volt fórumközelben, és partija lett volna.
Ha nem nyomom ezt a versenyt, akkor nem is lett volna, fél napot nem voltam itthon, és közben lejátszottátok, pü-t nem kaptam senkitől, ennyi csak a bajom. Bocs Szajkó, ha ennyire sértődöttnek tűnt, egyszerűen keveset aludtam, ilyenkor nyilván érzékenyebb az ember. Pláne ha hajnalban 99,7%-osan nyert flop után a buborékban esik ki. (A6 tolt all innt, AA-val calloltam, szivárvány 38K a flop, turn 6, river6....) Az eurobarcás pókereknek mindig imádtam a hangulatát, és tök rossz, hogy ilyen baromság miatt (félreértés ne essék, a helyzetre vonatkoztatom) nem tudok játszani. Miki itt nem kell hogy igazam legyen, vagy kummára ne legyen igazam, nem vitatkoztam senkivel. Nem igazság kérdése. Csak rohadt frusztráló, és nem érzem fairnek. Ennyi.
szajko
Director del Fútbol

2009.12.29. 12:36:53

Tudván tudnivaló volt már 2-3 nappal ezelőtt, hogy hétfőn vigaszág. Már megbocsáss....
És kedden a döntő.

Szerk: ha meg annyira be vagy sértődve mehetsz helyettem a döntőre én nem parázok emiatt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.29. 12:09:11

Ozsi és Bazsa az elején nyilvánvalóvá tette,hogy minden asztalnak egymás közt kell lebeszélje a dolgokat :!: és azt,hogy KEDDEN DÖNTŐ. már a verseny kezdése előtt ezt tudhattad. jah és Ozsi nem telefonközpont,és merészelte azt gondolni,hogy akik bejutottak a vigaszágra, figyelemmel követik, és részt vesznek a SAJÁT versenyük történéseiben,megbeszéléseiben.

ha tudsz jobb módszert a lebonyolításra, csináld te. szerintem NEM NAGY ELVÁRÁS,hogy egy-egy asztal tagjai, meg tudják beszélni egymással,hogy mikor játszák le. ezek szerint AZ.

Elárulhatnád,h tegnap délben mit gondoltál, mikor játszák le a vigaszágat? amikor Kedden DÖNTŐ,ezt te is tudtad. jah és Ozsi nem vigaszágas volt,így a társaidnak kellett volna püzni,meg szólni, vagy ne addj Isten neked beírni egy időpontot,h hé srácok nekem ekkor és akkor jó a vigaszágas party.

ne haragudj Petya,de kummára nincs igazad.

szóval konklúzió: nem 24. hajnalban kell utoljára írni ide, hanem figyelni a történéseket,és ha kialakul a vigaszág mezőnye,akkor egyeztetni, ez Neked,és a többieknek is szól. nehogy már még engem tegyél felelőssé,ez meg nekem esik rosszul,bár hamar túl fogom tenni magam rajta :wink:
Kép
mypeter
Entrenador del Barça

2009.12.29. 10:58:45

Fiúk, nem szoktam dühöngeni, de ez gusztustalan volt. Én nyomom már hónapok óta, hogy legyen meg a verseny. A mi asztalunk játszotta le az elődöntőt előszőr. Tapasztalván, hogy van asztal, ahol az elődöntőt még nem játszották le Karácsony előtt, valamint a több éves gyakorlat tudatában, hogy aznapra nem fixálunk sem döntőt, sem vigaszágat, tegnap merészeltem délben elmenni itthonról, majd ma hajnalban hazajönni. És ti lazán lejátszottátok (illetve szervezők egy szót sem szóltatok ellene) a vigaszágat nélkülem. Ozsi tudja a telefonszámomat, nem hívott, nem kaptam pü-t, csak egy "mypeter egyáltalán nem jelentkezett" hsz található a vigaszág eredményénél. Konklúzió: amennyiben nincs lehetőségem lejátszani a vigaszágat, estleg plusz főként a döntőben játszani (már 10 fős is lehet az asztal a th-n), nekem ehhez a továnbbiakban nem igazán van kedvem. Nem vagyok túlzottan sértődős típus, de ez most valahogy 3 óra alvás után kumma rosszul esett.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.29. 00:39:12

Okés, akkor VÉGLEGES IDŐPONT, KEDD 16.05 DÖNTŐ! 15.50 körül legyetek már msnen.

akinek még nem vok fent msnen,vegye fel azt a címet amit lentebb írtam.
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.12.29. 00:38:18

szóval 2.alternatíva, döntő, 16.05 (csak akkor,ha legalább 5 ember leokézza)

Robi-OK
Ozsi-Ok
VV19-OK
Corvy OK
Miihii OK
Danialves?
Szajko OK
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
gergo9
Director del Fútbol

2009.12.29. 00:38:05

Bocs srácok nem vettem észre hogy elindult az ujabb gém ezért ledobott a kliens..... Szval ha még toltok a következőbenben benne lennék :)
hArpi89
Jugador del Barça

2009.12.29. 00:26:58

ozsimiki írta:
robertfcb írta:Nekem 16:05 től lenne 99,9% ban jó, ha valakinek még jó volna az írja be.
nekem még ez is jó, na szóval ha ez az időpont is jó legalább 5 embernek mint a 15órás, akkor lehet ez, ha viszont ez kevesebbnek lenne megfelelő, akkor marad a 15órás kezdés. így korrekt.

szóval 2.alternatíva, döntő, 16.05 (csak akkor,ha legalább 5 ember leokézza)

Robi-OK
Ozsi-Ok
VV19?
Corvy OK
Miihii OK
Danialves?
Szajko OK
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
szajko
Director del Fútbol

2009.12.28. 23:12:34

DaNiAlVeS8 írta:
szajko írta:Csináltam egy asztalt...

szajko játéka, pw:barca
10-en férnek be gyertek...
most tényleg elindítottad 3 emberrel? :shock: ,,,
Magától indult el, mert ilyen ez a pokerth... :evil:

Csinálok újat egy pillanat...

szajko játéka pw:barca mostmár gyertek mert 10 perc múlva megint elindul...
Lezárt