Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem lenne kedvem, de hol:?:MessiFan írta:Nincs kedve valakinek 1 újévi pókermeccset játszani?
Szoba neve: MessiFan játéka
Jelszó:eurobarca
Én megmondtam!miihii írta:A legfontosabb infó:Corvy írta:a döntőről elmondhatnátok 1-2 fontossabb infot
én fogom nyerniEzt csak úgy tájékoztatásul közlöm
![]()
grat miihii. am elmagyarázná nekem vki h h van a lebonyolítás? nem akarok nagyon visszaolvasni. azt tom h TH-n megy a játék de hányas asztalok vannak? vagy az a jelentkezők számától függ?lui1698 írta:Következő verseny mikor kezdődikMár várom.
Grat miihii
miihii írta:Veszekedni nem szeretnék,de azért leírok pár sort.
Igazad van,h még volt olyan asztal,amely nem tolta le a selejtezőt,amikor Ozsi beírta,h vígaszág étfőn,döntő kedden.
Igazad van,h nem is nagyon reagált senki érdemben.
De ez egyrészt azért lehetett,mert az utsó asztaltól vígaszra kerülő személye még nem volt ismert,így addig nem akartak egyeztetni konkrétat a felek gondolom.És mivel vasárnap késő estére volt várható a végleges asztalrend,így nyilvánvaló volt,h már csak hétfőn lesz a vígaszág.Esetleg Te is beírhattad volna,h neked mikor lenne jó letolni.NEm biztos,h a legjobb csendben átfutni a topicot és ha délelőtt nincs semmi konkrét,akkor simán lekoccolni,azt majd valami lesz...Főleg,mivel aznap kellett lejátszani a bugit!
Szal ez megelőzhető lett volna,ha esetleg megosztod a terveidet a többiekkel,h beírod,mikor jó neked.Sztem nagyjából korrektek,rugalmasak vagyunk egymással,szal vhogy megoldottuk volna,h LEHETŐLEG mindenkinek jó legyen vmely időpont.Akár még ma is le lehetett volna,ha tudják a többiek ,h mizu veled.De ugye,néma gyereknek...
És tényleg nem veszekedésből írom ezeket,csak azért annyiban mindenképp ludas vagy te is,h egy szót sem szóltál a dolgokhoz,pedig tudhattad a programodat.
Szerk.:
Látom,Bazsa is hasonlóan gondolja
Bányász írta:Én csak annyit tennék hozzá,h hat emberből 5en tudtuk,h mikor lesz vigaszág tehát annyira rosszul mégse csináltuk a dolgokat sztem.
Másrészről pedig tegnap mielőtt elmentél otthonról beírhattad volna,h mi a helyzet Veled mikor érsz rá.De ezt megtehetted volna bármelyik nap.Mivel nem láttam ilyen témájú hszt feltételeztem,h rugalmas vagy és nem gond ha csak 6-7 órával a kezdés előtt tudod meg mikor lesz a játék.
Bevallom őszintén megfordult a fejemben,h írok Neked egy PÜ-t de mire a végére értünk a pokernek elfelejtettem.Viszont nem tudom,h az miért lett volna más elvégre akkor is lemaradtál volna ugyan így a vigaszágról csak más formában értesülsz róla.
Még egyszer a PÜ elmaradása miatt elnézést kérek viszont azt nem érzem,h a játékkal kapcsolatban olyan nagyot hibáztunk volna.
ozsimiki írta:nekem még ez is jó, na szóval ha ez az időpont is jó legalább 5 embernek mint a 15órás, akkor lehet ez, ha viszont ez kevesebbnek lenne megfelelő, akkor marad a 15órás kezdés. így korrekt.robertfcb írta:Nekem 16:05 től lenne 99,9% ban jó, ha valakinek még jó volna az írja be.
szóval 2.alternatíva, döntő, 16.05 (csak akkor,ha legalább 5 ember leokézza)
Robi-OK
Ozsi-Ok
VV19?
Corvy OK
Miihii OK
Danialves?
Szajko OK
Magától indult el, mert ilyen ez a pokerth...DaNiAlVeS8 írta:most tényleg elindítottad 3 emberrel?szajko írta:Csináltam egy asztalt...
szajko játéka, pw:barca
10-en férnek be gyertek...,,,