ElBartimaeus írta:Ercsike írta:Sztem mindíg,mindenre ez a válasz
Dehogy,csak vicceltem

Nem akarok balhét

Ugyan, lehet balhé nyugodtan, itt többségben vagyunk!
Amúgy ez a hozzáállás tényleg jó, ha magáról van szó, de teljesen profi szinten inkább a csapatért kéne megtenni mindent, más kérdés hogy van elég nagy átfedés a kettő siker eléréséhez szükséges dolgokban. Nem baj, ha valaki személyesen is akar címeket nyerni, sőt helyén is van, csak ne az legyen a fő cél. Több embernek okozna azzal örömet, ha csapatként nyernének.

"Szeretnék mindent megnyerni a Madriddal."
Szerintem ebben benne van a csapatért küzdés is. Nem tudom mennyi madrid meccset néztek, valószínűleg egyre többet (hogy ellenünk szurkolhassatok

) és nem tudom, hogy miért csak a rossz tulajdonságait veszitek észre. Ha konkrétan a csapatjátékát nézzük, akkor szerintem egyre többször passzol, sőt, talán mostmár túl sokszor is. Vannak szituációk amit egyedül kell megoldani, de rendszeresen gólt akar rúgatni a társaival. Amikor végre megérzi az egyensúlyt, hogy mikor passzoljon, mikor önzőzzön, mikor durrancson kapura, szerintem akkor lesz majd igazán nyerő az ő játéka a csapat számára is.
Akárcask Ibra, ő is elég komoly jellemváltozáson megy keresztül és nem hátrányára.
Az egy dolog, hogy kiemelik sok helyen a negatív pillanatait, hisz rengetegen útálják....és fogják is még sokáig, bármit tegyen is, de ne feledkezzünk meg bizonyos pozitív változásokról sem.
Más.
Láttam a Barca ment gyereklátogatóba. Nem tudom mennyire marketing ez, gondolom részben az, másrészt biztosan nem az az UNICEF miatt, de mindenképp nagyra értékelem az ilyesmit, bármilyen csapatról legyen is szó.