Kaká nagyon gyenge (bár lehet ez még a sérülése miatt van)..
Higuain meg szép gólt rúgott, nem vitás.
De a Mallorca még találni fog egy gólt

Ezt nem én írtam.kanty írta:A jelelegi Real Madridban senki sem tudja azta a teljesitményt hozni, mint Ronaldo. Még Kaká sem, akitől pedig én jóval többet vártam.Varatrix írta: itt van az igazság , azért nem kell vele szarozni mert a csapatban csak alig vannak hasonló kvalitású játékosok és a többi nem tud érvényesülni egy nehezebb ellenfél ellen , a másik pedig hogy ég a vágytól hogy megmutassa érdemes volt kiadni rá annyi pénzt , ha önző is de a csapat csak hasznot lát belőle hát csinálja
Ronaldoban sok mindent lehet kritizálni, de a futballhoz való hoozzáállását azt nem. Egy vérbeli profi, aki mint mindenki nyerni szeretne és ezért mindent meg is tesz.
Nagyon nagy mértékben függ a jelenlegi Real Madrid tőle.
És ez egy roppant jó hír.kanty írta: Nagyon nagy mértékben függ a jelenlegi Real Madrid tőle.
A jelelegi Real Madridban senki sem tudja azta a teljesitményt hozni, mint Ronaldo. Még Kaká sem, akitől pedig én jóval többet vártam.Varatrix írta: itt van az igazság , azért nem kell vele szarozni mert a csapatban csak alig vannak hasonló kvalitású játékosok és a többi nem tud érvényesülni egy nehezebb ellenfél ellen , a másik pedig hogy ég a vágytól hogy megmutassa érdemes volt kiadni rá annyi pénzt , ha önző is de a csapat csak hasznot lát belőle hát csinálja
Értem én a dolgot, nem vagyok én olyan buta.The Deadman/Real fan írta:itt van az igazság , azért nem kell vele szarozni mert a csapatban csak alig vannak hasonló kvalitású játékosok és a többi nem tud érvényesülni egy nehezebb ellenfél ellen , a másik pedig hogy ég a vágytól hogy megmutassa érdemes volt kiadni rá annyi pénzt , ha önző is de a csapat csak hasznot lát belőle hát csináljaVaratrix írta:
Nézőpont kérdése, mert felfoghatjuk úgy is, hogy akkor van a csapat hasznára, ha egyénileg jól teljesít.
A csapat társai helyett nem játszhat Cr, és ez a Madrid fő gondja.
itt van az igazság , azért nem kell vele szarozni mert a csapatban csak alig vannak hasonló kvalitású játékosok és a többi nem tud érvényesülni egy nehezebb ellenfél ellen , a másik pedig hogy ég a vágytól hogy megmutassa érdemes volt kiadni rá annyi pénzt , ha önző is de a csapat csak hasznot lát belőle hát csináljaVaratrix írta:ElBartimaeus írta:Amúgy ez a hozzáállás tényleg jó, ha magáról van szó, de teljesen profi szinten inkább a csapatért kéne megtenni mindent, más kérdés hogy van elég nagy átfedés a kettő siker eléréséhez szükséges dolgokban. Nem baj, ha valaki személyesen is akar címeket nyerni, sőt helyén is van, csak ne az legyen a fő cél. Több embernek okozna azzal örömet, ha csapatként nyernének.
Nézőpont kérdése, mert felfoghatjuk úgy is, hogy akkor van a csapat hasznára, ha egyénileg jól teljesít.
A csapat társai helyett nem játszhat Cr, és ez a Madrid fő gondja.
Nézőpont kérdése, mert felfoghatjuk úgy is, hogy akkor van a csapat hasznára, ha egyénileg jól teljesít.ElBartimaeus írta:Amúgy ez a hozzáállás tényleg jó, ha magáról van szó, de teljesen profi szinten inkább a csapatért kéne megtenni mindent, más kérdés hogy van elég nagy átfedés a kettő siker eléréséhez szükséges dolgokban. Nem baj, ha valaki személyesen is akar címeket nyerni, sőt helyén is van, csak ne az legyen a fő cél. Több embernek okozna azzal örömet, ha csapatként nyernének.
"Szeretnék mindent megnyerni a Madriddal."ElBartimaeus írta:Ugyan, lehet balhé nyugodtan, itt többségben vagyunk!Ercsike írta:Sztem mindíg,mindenre ez a válasz![]()
Dehogy,csak vicceltemNem akarok balhét
![]()
Amúgy ez a hozzáállás tényleg jó, ha magáról van szó, de teljesen profi szinten inkább a csapatért kéne megtenni mindent, más kérdés hogy van elég nagy átfedés a kettő siker eléréséhez szükséges dolgokban. Nem baj, ha valaki személyesen is akar címeket nyerni, sőt helyén is van, csak ne az legyen a fő cél. Több embernek okozna azzal örömet, ha csapatként nyernének.
Ugyan, lehet balhé nyugodtan, itt többségben vagyunk!Ercsike írta:Sztem mindíg,mindenre ez a válasz![]()
Dehogy,csak vicceltemNem akarok balhét
Na mondjuk ebben van valami...madmushroom írta:
Szögezzük le először, hogy egy szóval sem mondtam, hogy triplázni fogunk. Nem tartom elképzelhetetlennek de tényleg nagyon kevés erre az esély, a tavalyi év egy csoda volt, megismételhetetlen szinte.
Éppen ez az, kedves Pep egyfolytában kísérletezik, teszteli a fiatalokat ilyen fontos meccseken is, kevés lehetőséget kap Iniesta és Xavi is, Ibra is félidőkre jön be. Csodálkozunk, hogy nincsenek a srácok formában. A formába lendüléshez játéklehetőség kell, csodálkozunk ha nem jönnek az eredmények ha nincs is lehetőségük, hogy belerázódjanak a játékba?
A félelmetes középpályánk idén szinte nem is játszott együtt tétmeccsen. És ne mondjuk, hogy nem lenne rá szükség. Badarság ez az egész, -jaj pihentetni kell már most, hogy majd tavasszal bírják a srácok- dolog. Addig fogunk készülni a nagy tavaszi menetelésre amíg már nem is lesz miért készülni!
Ezzel az értékeléssel majdnem teljes egészében egyetértek madridista létemre is. A Xabi Alonso, Kaká, Arbeloa, Albiol 4-esről szóló részt nagyon adom; ellenben Benzemát nem írnám még le a helyetekben, félév után a maga 22 évével (főleg, hogy kezdi összeszedni magát) ---> de tény, hogy a jövőre nézve mi is többet várunk tőle.eltelt már az idény fele, ezért néhány gondolat a nyári igazolásaikról (ennyi idő után sztem már lehet őket véleményezni):
-Benzema: ez az ember túl volt hype-olva...azon kívül, h már két kocsit is összetört, mással nem nagyon hívta fel magára a figyelmet, Higuain sztem klasszisokkal jobb nála...
-Xabi Alonso: Benitez-nél tudta, mi a szerepe a pályán, ehhez mérten stabil teljesítményre volt képes, ha kellett bombázott a kapura is. Pellegrini-nél, mintha nem tudná, mit is vár el tőle, az ebből fakadó bizonytalanság meg is látszik a játékán.
-Kaká: kezdetben jó teljesítményt nyújtott, de nála egyáltalán nem érzem azt, h mindent megtesz a csapatért...(lehet, h mégis igaz, h nem akart fehérbe öltözni? lehet, h csak azért "pózolt", mert profi? nem tartom kizártnak)
-Arbeloa és Albiol: nagyjából azt hozzák, amit várni lehetett tőlük. a védelem sokkal stabilabbá vált általuk.
-Cristiano Ronaldo: a foci világában két embert gyűlölök igazán, mindkettő portugál (a másik egy edző...), de el kell ismernem, h ez az ember ilyen rövid idő alatt is vezérévé tudott válni csapatának. ha olyan változásokon menne keresztül, mint Zlatan, sokkal többen elismernék a vitathatatlan klasszisát. később az öncélú játéka káros is lehet a csapat eredményességére. láttuk a BL-döntőben is, h az első tíz percben úgy játszott, mint aki vért ivott, amikor viszont nem megy neki, akkor hisztizik állandóan... tehát 1-1 rosszabb meccsen durván fogalmazva emberhátrányt jelent, hiszen ha a többiek látják, h ő mit csinál, hajlamosak lehetnek "utánamenni". egy csapat vezérének lenni felelősséggel jár, és ezt még nem tanulta meg... amikor ő kiköpi a tüdejét, a többiek is ezt teszik, amikor nem, akkor a többiek miért tegyék?
a lényeg: az ő leigazolása láthatóan többet jelent a befolyó pénznél is. (mégha Pérez ezt a szempontot nem is vette figyelembe...)
Szögezzük le először, hogy egy szóval sem mondtam, hogy triplázni fogunk. Nem tartom elképzelhetetlennek de tényleg nagyon kevés erre az esély, a tavalyi év egy csoda volt, megismételhetetlen szinte.bali 15 írta:Szerintem az emberek többségét az érdekli inkább hogy: megnyerjük a bajnokságot a REAL MADRID előtt, és szerintem jó eljátszani a gondolattal hogy mi védjük meg először a címünket a BL-ben A BERNABEU-ban.madmushroom írta:Nem értem, hogy vagytok képesek így eldobni a kupát. Nem fontos? Dehogynem, nagyon fontos. Fel kell küldeni igenis egy erős kezdőt mert ezzel az ifivel idegenben semmire sem fogunk menni a Sevilla barlangjában. Nem ilyen meccsen kell pihentetni a kulcsembereket. Kupa nyolcaddöntő, visszavágó, hátrányban és még ifivel álljunk ki? Ha sikerül továbbmenni akkor igazából csak gyengébb ellenfeleink lehetnek. Újabb plusz meccsek a fiataloknak és a kevés játéklehetőséget kapó srácoknak, ami igenis jól jön, de ez a Sevilla elleni visszavágó igenis roppant fontos és nem lehet félvállról, letojom módon kiállni, csak egy erős, mindenre elszánt kezdővel. Aki azt mondja, hogy nem fontos a kupa........
Nehogy azt hidd hogy idén is triplázás lesz, ahoz szerencse is kellett. Idén annak egy kicsit híján vagyunk. Szóval ha kiesnénk a kupából az nagy terhet venne le a fiúk válláról. Újabb plusz meccsek a fiataloknak?
Ebben az idényben és csak kétszer láttam a legerősebb kezdőnket a pályán. Szóval ne mond hogy nem kapnak lehetőséget
Szerintem az emberek többségét az érdekli inkább hogy: megnyerjük a bajnokságot a REAL MADRID előtt, és szerintem jó eljátszani a gondolattal hogy mi védjük meg először a címünket a BL-ben A BERNABEU-ban.madmushroom írta:Nem értem, hogy vagytok képesek így eldobni a kupát. Nem fontos? Dehogynem, nagyon fontos. Fel kell küldeni igenis egy erős kezdőt mert ezzel az ifivel idegenben semmire sem fogunk menni a Sevilla barlangjában. Nem ilyen meccsen kell pihentetni a kulcsembereket. Kupa nyolcaddöntő, visszavágó, hátrányban és még ifivel álljunk ki? Ha sikerül továbbmenni akkor igazából csak gyengébb ellenfeleink lehetnek. Újabb plusz meccsek a fiataloknak és a kevés játéklehetőséget kapó srácoknak, ami igenis jól jön, de ez a Sevilla elleni visszavágó igenis roppant fontos és nem lehet félvállról, letojom módon kiállni, csak egy erős, mindenre elszánt kezdővel. Aki azt mondja, hogy nem fontos a kupa........
Igen ebben van vmi. Ezért én nem is bánnám, ha kiesnénk a kupából. Persze meg lehet próbálni a továbbjutást, de nem a kulcsembereket kell erőltetni. Felküldeni a visszavágón egy fiatalokból és mellőzöttekből álló csapatot, és meg lássuk mire mennek. De Xaviékat nem kéne már ezzel is terhelni. Ne feledjük, tavaly más volt, elég szerencsés sorsolásunk volt a kupába, a B csapattal is menetelni tudtunk, bővebb volt a keret, kevesebb a sérült, nem volt ennyire szoros a bajnokság, és sokkal jobb formában voltunk.CS0ki írta:Dehogy vagyok sportszerű!Csoki: Te most Barca drukker lettél titokban vagy mi miatt szeretnéd azt, hogy döntőzzünk?
Csoki csak szimplán madridista, és sportszerű.Illetve az is vagyok, de most a saját csapatom érdekeit nézem. Márpedig a Madridnak az a jó, ha minél több meccset játszik a Barcelona, a tavaszi nagy hajtásban ne legyen egy nyugodt hetetek! A döntőben már veszíthettek, bár különösebben nem érdekel az sem, ha nyertek, mi már nem vagyunk versenyben a kupában...
Dehogy vagyok sportszerű!Csoki: Te most Barca drukker lettél titokban vagy mi miatt szeretnéd azt, hogy döntőzzünk?
Csoki csak szimplán madridista, és sportszerű.
Óóó, mégis miért?kamaj írta:Csoki: Te most Barca drukker lettél titokban vagy mi miatt szeretnéd azt, hogy döntőzzünk?
Magamból kiindulva azért, h fáradjunk csak el míg ők behúzzák a bajnokságot (ide illik a mórickás szállóige)kamaj írta:Csoki: Te most Barca drukker lettél titokban vagy mi miatt szeretnéd azt, hogy döntőzzünk?