Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez szerintem teljesen igaz.Pep próbálja megvalósítani,amit Sir Alex az MU-nál.Újítani a győztes csapaton.Ez fontos is,hogy ne legyen kiismerhető a játék,de amíg az eredmények jöttek,addig szerintem nem kellett volna változtatni.mert egyértelműen sok (be nem váló) új elem van a játékunkban.sneco7 írta:Már sokan kielemzték előttem a dolgokat,szóval nem megyek bele hosszan,csak egy dolgot jegyeznék meg. Első félidőben,amíg Messi a jobb szélről indult többnyire szanaszét szedte a védelmet.Aztán a második félidőben valamiért behúzódott középre és onnantól kezdve szinte eltűnt kb 30 percre a pályáról(1-2 villanástól eltekintve) Nem tudom,hogy Ibra beállása miatt kellett-e behúzódnia középre vagy valami másért,de ebben a szezonban világosan látszik,hogy ez a felállás nem fekszik igazán neki,se a csapatnak.Szóval ideje lenne ezt a "húzását" elfelejteni Pepnek,mert ha továbbra is erőlteti,akkor Messit szinte kiveszi a játékunkból.Ráadásul így Xaviéknak sincs elég területük középen a passzolgatásra.Az ellenfél védelme is jobban össze tud tömörülni.Sőt még azt is megkockáztatom,hogy Ibrának is jobb lenne,ha a szélekről támogatnák meg jobban. Várom a rekaciókat!
ez egy kicsit erős, nem gondolod? Megrángatni? Épp, hogy egy apró bokapöccintés volt.Rinku írta:Hát jól felidegesítettem magam a tegnapi meccsen! Ezt a favágó ukránt megérte leigazolni... Hogy a francba lehet így megrángatni valakit? Istenem, ez a Holdról jött? Döbbenet, szégyen, amit csinál...
Ini balszélsőnek? Helyette Dos Santos, nem Thiago? Meg így azért könnyű osztani az észt, ráadásul ekkora nyomorékságot! :rol:messi70 írta: igy kellett volna kezdeni na de ez van majd a sevillai borbrlyoknal hatha lesz egy normalis kezdo cspat Hajra Barca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na igen,de azt még a vak is látja,hogy Alves beadásai valahogy nem az igaziak( vagy a védőbe lövi,vagy rövid és kapásból kifejelik vagy átszáll mindenki felett,vagy a kapu mögött köt ki) A klasszikuson volt egy jó beadása azt be is verte Ibra,de azonkivül semmi és az kevés ahhoz,hogy ez legyen az alapjátékunk.Ezt Pepnek is látnia kellene. 10-ből 1 jó beadás kevés,mert 10 jó beadásból tudunk kb 1 gólt szerezni,akkor 100 beadás kell egy gólhoz,ami kb 10 meccs alatt jönne össze. Áh,ilyenkor nagyon fel tudom húzni magam. ennyire nem kéne Ibra fejjátékára építeni a támadásainkat.Nem azt mondom,néha meg lehet húzni,de most már folyamatosan ezt erőltetjük mikor láthatóan nem megy.Még az hiányozna,ha a balszélsőt is behúzná középre,hogy a baloldalról is nyomjuk a nagy beadásokatnagyatyesz írta: Betolja Msseit középre, hogy ne legyen útban Alves rettenetes beadásai előtt! Ha Ibra pályán van, akkor mindig ez történik!
Betolja Msseit középre, hogy ne legyen útban Alves rettenetes beadásai előtt! Ha Ibra pályán van, akkor mindig ez történik!sneco7 írta:Már sokan kielemzték előttem a dolgokat,szóval nem megyek bele hosszan,csak egy dolgot jegyeznék meg. Első félidőben,amíg Messi a jobb szélről indult többnyire szanaszét szedte a védelmet.Aztán a második félidőben valamiért behúzódott középre és onnantól kezdve szinte eltűnt kb 30 percre a pályáról(1-2 villanástól eltekintve) Nem tudom,hogy Ibra beállása miatt kellett-e behúzódnia középre vagy valami másért,de ebben a szezonban világosan látszik,hogy ez a felállás nem fekszik igazán neki,se a csapatnak.Szóval ideje lenne ezt a "húzását" elfelejteni Pepnek,mert ha továbbra is erőlteti,akkor Messit szinte kiveszi a játékunkból.Ráadásul így Xaviéknak sincs elég területük középen a passzolgatásra.Az ellenfél védelme is jobban össze tud tömörülni.Sőt még azt is megkockáztatom,hogy Ibrának is jobb lenne,ha a szélekről támogatnák meg jobban. Várom a rekaciókat!
Egyet értek.sneco7 írta:Már sokan kielemzték előttem a dolgokat,szóval nem megyek bele hosszan,csak egy dolgot jegyeznék meg. Első félidőben,amíg Messi a jobb szélről indult többnyire szanaszét szedte a védelmet.Aztán a második félidőben valamiért behúzódott középre és onnantól kezdve szinte eltűnt kb 30 percre a pályáról(1-2 villanástól eltekintve) Nem tudom,hogy Ibra beállása miatt kellett-e behúzódnia középre vagy valami másért,de ebben a szezonban világosan látszik,hogy ez a felállás nem fekszik igazán neki,se a csapatnak.Szóval ideje lenne ezt a "húzását" elfelejteni Pepnek,mert ha továbbra is erőlteti,akkor Messit szinte kiveszi a játékunkból.Ráadásul így Xaviéknak sincs elég területük középen a passzolgatásra.Az ellenfél védelme is jobban össze tud tömörülni.Sőt még azt is megkockáztatom,hogy Ibrának is jobb lenne,ha a szélekről támogatnák meg jobban. Várom a rekaciókat!