Kicsit elemezzünk:
Első félidőben, még aránylag ok volt a banda. Bár nem pörögtünk 100on, de irányítottunk. Voltak helyzeteink amiket nem sikerült értékesíteni, ez amúgy mostanában sajnos jellemző, hogy elég sok kimarad.
A másodikban tovább folytatódott a langyi adogatás, támadójáték elég semmilyen volt.
Aztán jött a gól ugye, és bumm. Jobban pörögtünk, cserék is jöttek, meg az egyenlítés is. Meg Dmytro is a nyáron. Sajnos. Mostmár egyre inkább úgy tűnik, hogy az utóbbi évek legnagyobb melléfogása volt. Mellette Pepe egy isten. Egy szavunk nem lehet a Madrid felé ezek után.
Bojan sújtalan, kóvájog mint gólyafos a levegőben. Egyáltalán nem érzek nála semmi extrát ami jel lehetne arra, hogy Ő a jövő nagy csatára.
Messi is elég rossz napot fogott ki, bár volt 1-2 jó megindulása, jó meglátása, meg helyzete, de valahogy nem jöttek össze ma a dolgok.
Marquez már egyszerűen nem a régi. Sem a védelemben, sem a középpályán nem tud már olyat alkotni, mint mondjuk alkotott pár éve.
Mikor láttam, hogy Milito, Rafa és Csiga is kezd eléggé féltem.
Hát be is igazolódott a félelmem. Hármójuk közül az argentín fedhető meg legkevésbé. Nálam simán jobb volt mindkét tárásnál.
Iniesta nálam a meccs embere Barca oldalon. Pedro kb. Bojan szinten teljesített. Thiago kellemes meglepetés volt. Az első félidőben voltak szép megoldásai, jó cselei. Igaz a társai kevésszer keresték őt. Viszont egy nagy pozitívum, hogy nem látszott rajta, hogy meg lenne illetődve. Bátran vállalta az 1-1 szitukat, hosszabb keresztlabdákat.
A vereségtől függetlenül, ha összekapjuk magunkat simán nyerhetünk Sevillában. Tavaly is kaptak egy hármast. De ahhoz már egy normális kezdő is kelleni fog.
Visca Barca
szerk.:
Perez Burrull: nem tudom, hogy hordott-e ekkora hulladék játékvezetőt a Föld a hátán, de az biztos, hogy a jelenlegi top bajnokságok leggyengébb bírója.
Ekkora részrehajlástól az ideg szétrángat a meccseken.
És ahogy írtátok már, ha ki is esünk az nem fog aggasztani, eza kupa a legkevésbé fontos nekem. Viszont az ahogyan elbuktuk az első meccset az felháborító.