Rivaldo11 írta:A borzalmas első 25 perctől eltekintve nyugodt meccs volt. A második gól után már nem volt kérdés, ki húzza be a 3 pontot. Azt viszont még a fölényes győzelem ellenére sem szabad feledni, mennyire széteső volt a védekezésünk a találkozó elején. Ennek nem szabad sűrűn ismétlődnie, komolyabb csapatok ellen ezekért a hibákért megfizetünk keményen. Az 5 rúgott gól viszont dícséretes. Akiket ma kiemelnék: Valdes, Puyol, Ini, Messi, Henry, és Bojan.
Teljesen egyetértek veled. Ez a védelem elképesztő volt. Marquezzel nem tudom mi van, de idén -1 embernek számít, még ha ma volt néhány szép megmozdulása, akkor is. Nagyon gyorsan kéne fejlődnie, mert nem jó, hogy csak a Piqué-Puyol védőpáros képes rendesen játszani. Alves is gyengébb minden téren, ez is egy oka a gyengébb védekezésnek. Maxwell szintén volt, hogy elrontotta hátul, még nem életbiztosítás ott hátul, amúgy nagyon jó átlagot produkál.
Xavi ma szörnyű volt. Nem szívesen írok ilyet, de nem volt kb egy értelmes passza sem, lassú és körülményes volt. Iniesta ma nem villogott annyira, de még ő nyújtott elég jó teljesítményt, nem egy szép kiugratása volt, néhány lesen halt el, másikat elvétette a támadó. A cselei meg élményszámba mennek, már csak gólokat kéne lőnie és ő lenne a legjobb.

Busi ma átlagosat hozott, csak kicsit sok labdát veszít el cselezgetésből. Nem baj, hogy megpróbálja, csak nagyon veszélyes ez az ő posztján. Szerencsére ma nem lett belőle sose komoly baj.
Támadósorból nem hiányzott nekem Ibra, Messi pótolta a gólokat, a kiszolgálást Bojan, Henry meg megint nagyot játszott.

Messi amúgy sokszor nem tette vissza jól a labdát a kényszerítőben, ezen kéne változtatnia és akkor megint a tavalyi Messit látnánk. Bojan jól helyezkedett, jól játszotta meg a labdákat, jól 1-1-ezett. Sajnos a gól nem jött össze, de ezzel a játékkal bőven tűz közelben maradhat. Henry meg tényleg nagyon akar és elég jó nekünk ezt látni, mivel ma is mozgatta a támadósort rendesen, jó passzai voltak, sőt még a kapura is veszélyes volt, az már csak pech, hogy nem ment be a kapufája. Pedro meg összehozta a szokásos gólját.
Összességében 30 percig aludtunk, aztán lerendeztük a meccset egyből. De az a 15 perc is inkább a védelem bénázása miatt volt szerintem, a sok gól meg az ellenféltől. Nem egy mérvadó meccs, de nagyon jó volt látni egy újabb gálát, meg végre egy nyíltan felálló csapatot a Barca ellen.