Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
wuwu
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.11. 03:11:02

van Bommel írta:Ez eredmény nagyon csalóka, nem tükrözi a pályán látottakat, pláne nem az első 25-30 percet. A védelem katasztrofális, ha belül nem a Piqué-Puyol páros van. Szerencsére egy harmatgyenge csapat ellen játszottunk, de ez akkor sem mentség. Az átigazolási topicba is írtam ha Marquez nem képes javulni, mennie kell. Milito nincs játékba, de kétlem, hogy komoly szerepet kaphatna a későbbiekben. Csigával kiegészülve ez nem egy betonvédelem, ha nincs más vásárolni kell, de ésszel! Nagyon bízom abban, hogy Cácerest nem adjuk el, és Marquez feljavul, mert akkor jó kis védőnyolcas lehetne. A támadósor egész jó volt, de félelmetes, hogy Messin és Ibrán kívül max Pedro tud góltrugni. Bojan am jó tolta lehet erőltetni kéne picit Henry helyett, aki akar, megy, de gól ellen be van oltva.
#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o :-$ :-$ :-$ :-$ [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X :-# :-# :-# :-#
Kép
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
van Bommel
Capitá del Barça

2010.01.11. 02:05:41

Ez eredmény nagyon csalóka, nem tükrözi a pályán látottakat, pláne nem az első 25-30 percet. A védelem katasztrofális, ha belül nem a Piqué-Puyol páros van. Szerencsére egy harmatgyenge csapat ellen játszottunk, de ez akkor sem mentség. Az átigazolási topicba is írtam ha Marquez nem képes javulni, mennie kell. Milito nincs játékba, de kétlem, hogy komoly szerepet kaphatna a későbbiekben. Csigával kiegészülve ez nem egy betonvédelem, ha nincs más vásárolni kell, de ésszel! Nagyon bízom abban, hogy Cácerest nem adjuk el, és Marquez feljavul, mert akkor jó kis védőnyolcas lehetne. A támadósor egész jó volt, de félelmetes, hogy Messin és Ibrán kívül max Pedro tud góltrugni. Bojan am jó tolta lehet erőltetni kéne picit Henry helyett, aki akar, megy, de gól ellen be van oltva.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.11. 00:19:27

Rivaldo11 írta:A borzalmas első 25 perctől eltekintve nyugodt meccs volt. A második gól után már nem volt kérdés, ki húzza be a 3 pontot. Azt viszont még a fölényes győzelem ellenére sem szabad feledni, mennyire széteső volt a védekezésünk a találkozó elején. Ennek nem szabad sűrűn ismétlődnie, komolyabb csapatok ellen ezekért a hibákért megfizetünk keményen. Az 5 rúgott gól viszont dícséretes. Akiket ma kiemelnék: Valdes, Puyol, Ini, Messi, Henry, és Bojan.
Teljesen egyetértek veled. Ez a védelem elképesztő volt. Marquezzel nem tudom mi van, de idén -1 embernek számít, még ha ma volt néhány szép megmozdulása, akkor is. Nagyon gyorsan kéne fejlődnie, mert nem jó, hogy csak a Piqué-Puyol védőpáros képes rendesen játszani. Alves is gyengébb minden téren, ez is egy oka a gyengébb védekezésnek. Maxwell szintén volt, hogy elrontotta hátul, még nem életbiztosítás ott hátul, amúgy nagyon jó átlagot produkál.

Xavi ma szörnyű volt. Nem szívesen írok ilyet, de nem volt kb egy értelmes passza sem, lassú és körülményes volt. Iniesta ma nem villogott annyira, de még ő nyújtott elég jó teljesítményt, nem egy szép kiugratása volt, néhány lesen halt el, másikat elvétette a támadó. A cselei meg élményszámba mennek, már csak gólokat kéne lőnie és ő lenne a legjobb. :D Busi ma átlagosat hozott, csak kicsit sok labdát veszít el cselezgetésből. Nem baj, hogy megpróbálja, csak nagyon veszélyes ez az ő posztján. Szerencsére ma nem lett belőle sose komoly baj.

Támadósorból nem hiányzott nekem Ibra, Messi pótolta a gólokat, a kiszolgálást Bojan, Henry meg megint nagyot játszott. :) Messi amúgy sokszor nem tette vissza jól a labdát a kényszerítőben, ezen kéne változtatnia és akkor megint a tavalyi Messit látnánk. Bojan jól helyezkedett, jól játszotta meg a labdákat, jól 1-1-ezett. Sajnos a gól nem jött össze, de ezzel a játékkal bőven tűz közelben maradhat. Henry meg tényleg nagyon akar és elég jó nekünk ezt látni, mivel ma is mozgatta a támadósort rendesen, jó passzai voltak, sőt még a kapura is veszélyes volt, az már csak pech, hogy nem ment be a kapufája. Pedro meg összehozta a szokásos gólját.

Összességében 30 percig aludtunk, aztán lerendeztük a meccset egyből. De az a 15 perc is inkább a védelem bénázása miatt volt szerintem, a sok gól meg az ellenféltől. Nem egy mérvadó meccs, de nagyon jó volt látni egy újabb gálát, meg végre egy nyíltan felálló csapatot a Barca ellen. :)
Norberto 25
Jugador del Barça

2010.01.10. 23:58:35

brcabarcabaarca írta:Azt tudom! :wink: De a bajnoki? Az is a Sevilla ellen?
Igen 17-en.
brcabarcabaarca
Barça C

2010.01.10. 23:47:27

Azt tudom! :wink: De a bajnoki? Az is a Sevilla ellen?
ab1daL
Director del Fútbol

2010.01.10. 23:44:09

brcabarcabaarca írta:Bocs, de kivel lesz a jövő heti meccs? :oops:
Szerda 22:00 Sevilla-Barcelona spanyol kupa nyolcaddöntő visszavágó.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
brcabarcabaarca
Barça C

2010.01.10. 23:40:10

Bocs, de kivel lesz a jövő heti meccs? :oops:
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.10. 23:32:12

Teljesen csalóka a mai eredmény. Sokan ránéznek az eredményre, azt mondják 5-0 de az első fél órában egy Sevilla vagy egy Getafe ellen is már 2-0-ra égnénk. Nagyon rossz benyomást keltett az első félidő zöme, a második már nem mérvadó, mivel 3-0nál a hülye sem gondolta, hogy itt fordul a kocka.

A védelem egyre ijesztőbb, tavaly annyira jó volt, hogy hajmeresztő látni a szenvedő Marquezt, de Maxwell is nagyokat vétett, Puyol volt még úgy ahogy az egyetlen pont.

Bojan bebizonyította ma, hogy Pedron kívül még egy ember van a támadószekcióban aki fél lábbal is lefőzi a franciát, akit már lassan én is egyre idegesebben nézek a csapatban, a hajam égnek áll az esetek 80%-ában tőle, annyira impotens.

Sok a munka továbbra is, kiemelhető: Ini, Bojan, Messi és természetesen a sokat mentő VV is.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
lui1698
Llegenda del Barça

2010.01.10. 23:21:17

Fecooo írta:vki vezet statisztikát? Messi hány gólnál tart mindent egybevéve? (gól/meccs arány)
Idén 25 tétmeccsen 19 gólt szerzett.
0,76os átlag.

99 gólt lőtt eddig Barca mezben. 8)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.10. 23:18:19

mess2009 írta:én mindég azt hangsúlyoztam, hogy az öncélú(eredménytelen) de szép játék nem lehet jó, hát most megkaptam az ellenkezőjét, sok hibával, de hatékony játékkal leptek meg a fiúk.
ami nem tetszett: Busquets, Xavi, Alves különösen gyenge játéka, Marquez is rendre kikapott,ha párharcra került sor, a védelemben csak Valdés, Maxvell és Pulyol nyújtott elfogadhatót.
Henry akarna de csak erőlködést látni,Bojan mutatta meg hogy kellene(neki is)elmenni a balszélen! Messi villanásai élményszámba mentek, nem beszélve a mesterhármasról, Iniestát az a fantasztikus cselsorozat és passz menti, de ő sem volt igazán elemében.
mindent összegezve, hoztunk egy kötelezőt gyenge csapat ellen, ami igazi öröm, hogy végre győzelem!!

ezek ugye csak elírások??? gyorsan javítsd ki, mielőtt leszólnak :D

vki vezet statisztikát? Messi hány gólnál tart mindent egybevéve? (gól/meccs arány)

szerk: köszi Lui! "csak" 19 gól? :lol: eszméletlen...főleg annak tudatában, h látjuk, h középen mennyire rossz látni, ahogy vergődik... Messi IS SIMPLY THE BEST!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.01.10. 23:23:43-kor.
mess2009
Director del Fútbol

2010.01.10. 23:14:30

én mindég azt hangsúlyoztam, hogy az öncélú(eredménytelen) de szép játék nem lehet jó, hát most megkaptam az ellenkezőjét, sok hibával, de hatékony játékkal leptek meg a fiúk.
ami nem tetszett: Busquets, Xavi, Alves különösen gyenge játéka, Marquez is rendre kikapott,ha párharcra került sor, a védelemben csak Valdés, Maxvell és Pulyol nyújtott elfogadhatót.
Henry akarna de csak erőlködést látni,Bojan mutatta meg hogy kellene(neki is)elmenni a balszélen! Messi villanásai élményszámba mentek, nem beszélve a mesterhármasról, Iniestát az a fantasztikus cselsorozat és passz menti, de ő sem volt igazán elemében.
mindent összegezve, hoztunk egy kötelezőt gyenge csapat ellen, ami igazi öröm, hogy végre győzelem!!
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.01.10. 23:03:47

Az elején azért 7 perc alatt 4 gólhelyzetet hagyott ki a Tenerife! Erre azért oda kell figyelni, mert egy jobb vagy szerencsésebb csapat kellemetlen helyzetbe tud hozni minket!
Összességében nem volt rossz meccs, Messinek szerencsére most volt kedve játszani, tetszett Bojan játéka, aki kétszer is a szélen ment el! Ha már középcsatár nem lesz a srácból, akkor Henry helyére "csinálni" kell belőle egy jó balszélsőt! Egyébként a csapat többi tagja is elég jól mozgott és örülök, hogy Henrynek javulgat a formája! Bár a góllövés még nem megyés a forma messze van a tavalyitól, de azért szükségünk van rá, hogy kupákat nyerhessünk!
Így tovább és legalább befiogtuk a Madridot lőtt gólok tekintetében is! :-)
currahee
Jugador d'estrella

2010.01.10. 23:03:35

annak ellenére hogy 5-0ra nyertünk nem volt egy hű de jó meccs...
nem dominált a csapat annyira mint amennyire ezt az eredményjelző mutatja.

az első 30 perc katasztrófa volt aztán valamelyest feljavultunk. Márqueznek meg Busquetsnek voltak szép "ügyeskedéseik"...

néhány része a meccsnek számomra kimaradt (a streamekkel való küzdés miatt...) de jobb játékot várnék egy Tenerife ellen.
persze ez már csak kötözködést jelenthet egyeseknek; a lényeg a 3 pont DE javulnunk kell ha Sevillában tovább akarunk jutni!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.10. 23:02:38

A borzalmas első 25 perctől eltekintve nyugodt meccs volt. A második gól után már nem volt kérdés, ki húzza be a 3 pontot. Azt viszont még a fölényes győzelem ellenére sem szabad feledni, mennyire széteső volt a védekezésünk a találkozó elején. Ennek nem szabad sűrűn ismétlődnie, komolyabb csapatok ellen ezekért a hibákért megfizetünk keményen. Az 5 rúgott gól viszont dícséretes. Akiket ma kiemelnék: Valdes, Puyol, Ini, Messi, Henry, és Bojan.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.10. 23:01:47

semmit nem láttam szinte a meccsből, ezért inkább rátérnék egy statisztikai adatra...
17 bajnoki meccsen 10 gólt kaptunk :D
maradjunk annyiban, h sztem egész jó :P
a 42 lőtt gól az szerényebb, mint tavaly ilyenkor, de még így is a legtöbb a ligában (holtversenyben a Reallal)
Messi statisztikáját vki leírná? asszem már házi gólkirály.
egy fullos csapattal igenis tovább lehet jutni a kupában is! arról nem is beszélve, h egy esetleges demoralizáló verés a hétvégi meccsre is hatással lehet!
Forca Barca mindörökké!
kanty
Llegenda del Barça

2010.01.10. 22:53:19

Közepes játékkal a végére gálázva megvan a 3 pont és ez a legfontosabb.
Az elején álmosan kezdtünk, de a Tenerife kb 30 percig birta és utánna elfáradt.
A helyzetkihasználás ma nagyon jó volt, hiszen az összes nagyobb helyzetünket gólra váltottuk, kivéve talán Henry kapufáját.

Messi ismét zseniális volt, az utolsó gól nagyon szépre sikeredett. Akik még megkell dicsérni az Bojan, nagyon jól osztogatott, sajnálom, h nem szerzett gólt, megérdemelte volna.

Jöhet a két Sevilla ellene csata.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
mess2009
Director del Fútbol

2010.01.10. 21:57:01

hát én még ilyet nem láttam!!
az első 30 percben a Barca alul múlta önmagát, simán kaphattunk volna hármat!
aztán néhány villanás és minden el van intézve!
Bojan nagyon jól mozog, Messi villant hármat (összesen) Iniesta pedig csak egyet, de az milyen volt!!!
mindent összevetve azért még van itt gond bőven, de mit mondhatunk? ha még rúgunk hármat a másodikban is akkor megbocsátok nekik.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.01.10. 20:44:29

kanty írta:Nagy jelentősége nincs, h ki van a keretben. Akármilyen felállásban lép pályára a Barcelona MEGKELL verje ezt a Teneriét és meg is fogja.

Az jelen esetben nem nagyon számit, h milyen játékkal és milyen külömbséggel nyerünk, a lényeg a 3 pont.

NA GYERÜNK!!!!
Teljesen egyetértek! A fő hogy meglegyen a 3 pont, egyrészt mert a Madrid begyűjtötte másrészt meg ugye önbizalom szempontjából sem ártana! Egy esetleges gála csak non plusz ultra lenne :o

A meccset sajnos nem látom :( de az ismétlést valamikor mindenképpen megnézem!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MR. TROMORT777

2010.01.10. 20:30:51

LM10 írta:Kispad: Pinto,Milito,Csiga,Abidal,Thiago,Jonathan,Pedro.

Piqué a keretben sincs.
A sport.es jól benézte, még jó, hogy nem rakták be Ibrát :lol:
Nyerni kell:!:
kanty
Llegenda del Barça

2010.01.10. 20:30:37

Nagy jelentősége nincs, h ki van a keretben. Akármilyen felállásban lép pályára a Barcelona MEGKELL verje ezt a Teneriét és meg is fogja.

Az jelen esetben nem nagyon számit, h milyen játékkal és milyen külömbséggel nyerünk, a lényeg a 3 pont.

NA GYERÜNK!!!!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LM10
Director del Fútbol

2010.01.10. 20:26:10

Kispad: Pinto,Milito,Csiga,Abidal,Thiago,Jonathan,Pedro.

Piqué a keretben sincs.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.01.10. 20:25:51

Ja.. Ezt nem tudtam :D. Mind1 akkor meg pláne hogy jól kell játszani :D
3-an válaszoltak a hibámra. Hmmm. :D
Egyébként a hivatalos hivatalos felállással is győzni kell. De akkor nem 3-0-ra hanem 2-0-ra de mind1 az a lényeg hogy NYERJÜNK!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2010.01.10. 20:27:21-kor.
shevy
Capitá del Barça

2010.01.10. 20:25:36

MessiFan írta:
LM10 írta:A SPORT.ES szerint:

V.V.-ALVES-PUYOL-PIQUÉ-ABIDAL-BUSQUETS-XAVI-INIESTA-MESSI-PEDRO-HENRY.
Ezzel a felállásal kötelező győzni. Lehet hogy nincs Ibra de mondjuk ha úgy alakulna a második félidőben beállhatna. De ne alakuljon így :D
Én egy 3-0-ás győzelmet várok a Barcától már csak azért mert a Tenefire nem 1 olyan csapat amit ezzel a felállásal ne tudnánk legyőzni.
nem állhat be, el van tiltva
MR. TROMORT777

2010.01.10. 20:25:05

MessiFan írta:
Ezzel a felállásal kötelező győzni. Lehet hogy nincs Ibra de mondjuk ha úgy alakulna a második félidőben beállhatna. De ne alakuljon így :D
Én egy 3-0-ás győzelmet várok a Barcától már csak azért mert a Tenefire nem 1 olyan csapat amit ezzel a felállásal ne tudnánk legyőzni.
Ibra el van tiltva :arrow: nem játszhat :wink:
katalunya
Jugador d'estrella

2010.01.10. 20:24:10

MessiFan írta:
LM10 írta:A SPORT.ES szerint:

V.V.-ALVES-PUYOL-PIQUÉ-ABIDAL-BUSQUETS-XAVI-INIESTA-MESSI-PEDRO-HENRY.
Ibra nem eltiltott? :oops: me akk valószínű h nem áll be :)
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
Lezárt