Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze, h nagy érvágás nekik, ha a portugál nem játszhat, dehát más csapatnál ez mikor lenne téma? ha pl a mallorcától próbálkoznának ezzel egy ilyen szitu után, valszeg szóra sem méltatnák őket, bízom benne, h a madridot is hasonlóképpen kezelik majd a szövetségnél.duncan írta:Szánalom a köbön. Nem a fellebbezés,mert a szívük joga,hanem,hogy Messit is belevonják az ügybe. Teszem azt,ezért a Barca vagy Messi ügyvédje,jogi képviselője válaszolhatna és legombolhatna valamennyit madridékról.
Egyébként meg tudom érteni a Madridot. Félnek a Deportól meg az Espanyoltól,hogy majd égnek egyet CR nélkül és még jobban lemaradnak. (Amire azért esély van.) Félni emberi dolog
hajajajaj kicsit erős, mert ha gondolod 100hsz-t keresek neked amibe ez nem valósult meg... különben ez csak zrika, nem kell bokán pisilni ennyitől magunkat.A madridistán szankcionálják a gúnyneveket, barkázást és hasonlókat. Itt nem nagyon. Wink
Hát ez óriási!Bányász írta:A Real Madrid illetékesei elismerték az EFE hírügynökségnek, hogy Cristiano Ronaldo két meccses eltiltását megfellebbezik. Az érvelés azon alapszik, hogy a bíró nem tüntette fel a jegyzőkönyvben a csonttörés tényét, csak az ütést, valamint csatolják Messi január 17-i hasonló tettéről szóló videót.
![]()
![]()
Bányász írta:A Real Madrid illetékesei elismerték az EFE hírügynökségnek, hogy Cristiano Ronaldo két meccses eltiltását megfellebbezik. Az érvelés azon alapszik, hogy a bíró nem tüntette fel a jegyzőkönyvben a csonttörés tényét, csak az ütést, valamint csatolják Messi január 17-i hasonló tettéről szóló videót.
![]()
![]()
Most ezen sírjon vagy nevessen az ember?Ez vicc...szánalom komolyan.Ha helyt adnak a fellebbezésnek az lesz az év vicce...
néha bírom a stílusodLG írta:Engem mondjuk egy kicsit sem zavar a barkázás, meg az sem ha a csapatomat vagy annak játékosait becézgetik, sőt, ha az esetleg még ötletes vagy poénos, akkor kifejezetten tetszik.A madridistán szankcionálják a gúnyneveket, barkázást és hasonlókat. Itt nem nagyon. WinkIgen? Én inkább annak a szellemi szintjét nézném meg, aki ilyeneket szóva tesz. Nekem abból az jön le, h az az ember egy mindenbe belekötő PIROSmindenkinek a szellemi szintjéhez kell mérni azt h hogy hívják a játékosokat és egyből nem lepődnél meg. az h elferdíti valaki a játékos nevét...vicc,komolyan mondom,biztos valami perverzió vagy kisebbségi érzés,esetleg irigység.nemtudom mit akar vele kifejezni. egyébként ha megnézed,madridistán is az értelmesebbje nevén nevezi a játékosokat
komolyan nem hiszem el, ennél nagyobb viccet már rég hallottamkedd, 20:46 - A Real Madrid illetékesei elismerték az EFE hírügynökségnek, hogy Cristiano Ronaldo két meccses eltiltását megfellebbezik. Az érvelés azon alapszik, hogy a bíró nem tüntette fel a jegyzőkönyvben a csonttörés tényét, csak az ütést, valamint csatolják Messi január 17-i hasonló tettéről szóló videót.
Most akartam másolni ezt a hírt ide. Komoly ami ott folyik...Bányász írta:A Real Madrid illetékesei elismerték az EFE hírügynökségnek, hogy Cristiano Ronaldo két meccses eltiltását megfellebbezik. Az érvelés azon alapszik, hogy a bíró nem tüntette fel a jegyzőkönyvben a csonttörés tényét, csak az ütést, valamint csatolják Messi január 17-i hasonló tettéről szóló videót.
![]()
![]()
Most ezen sírjon vagy nevessen az ember?Ez vicc...szánalom komolyan.Ha helyt adnak a fellebbezésnek az lesz az év vicce...
Engem mondjuk egy kicsit sem zavar a barkázás, meg az sem ha a csapatomat vagy annak játékosait becézgetik, sőt, ha az esetleg még ötletes vagy poénos, akkor kifejezetten tetszik.A madridistán szankcionálják a gúnyneveket, barkázást és hasonlókat. Itt nem nagyon. Wink
Igen? Én inkább annak a szellemi szintjét nézném meg, aki ilyeneket szóva tesz. Nekem abból az jön le, h az az ember egy mindenbe belekötő [auto_cenzúra].mindenkinek a szellemi szintjéhez kell mérni azt h hogy hívják a játékosokat és egyből nem lepődnél meg. az h elferdíti valaki a játékos nevét...vicc,komolyan mondom,biztos valami perverzió vagy kisebbségi érzés,esetleg irigység.nemtudom mit akar vele kifejezni. egyébként ha megnézed,madridistán is az értelmesebbje nevén nevezi a játékosokat
Azért ennyire nem kell mártírkodni,kollega!Azt senki sem írta,h minden focista szent és sosem piszkálnak oda a másiknak.Biztos vagyok benne,h ha Zlatan így orrba kormányozná az ellent,akkor venne róla felvétel,és meg is lenne a szankciója.De azért tegyünk már egy kis különbséget az "evezők kirakása" (ami minden playánál alapvető) és a szándékos (,töréssel járó) ütéstől!Senki sem finomkodik az eszközökben,h eltartsa magától a másikat,de azért nem túl gyakori h orrtörés a vége...(Szerencsére CR-nél sem,de most megtörtént és nem túl szerencsés addig Zlatan agresszivítására "mutogatni",amíg ő nem jár el ilyen formában.)Getti írta:
nem hasonlítok senkit senkihez, de gondolom Ibra minden alkalommal szabályosan tartja magától távol az ellenfelet. persze, hogy máshogy?
NAmost akkor mi?Getti írta: Cr egész meccsen tartotta magát, pedig nem kevés rúgást kap, még azután is nyugodt maradt, mikor sérülésből visszatérve az első meccsen kapott egy jókorát a gyógyult bokájára.
Sőt, olyanra is emlékszem, mikor az ellenfél sérült játékosa mellett maradt, míg nem jöttek az orvosok.
Namost akkor?
Sztem én is hitetlenkedve nézném,h nálatok mi megy.Gondolom a két fél harsány ellentétéből következően nem túl sok dolog van,amit ugyanúgy ítélünk meg mi és ti.Getti írta: Hihetetlen számomra sokminden ami itt zajlik, néha mintha egy mániákus klubb hozzászólásait olvasnám.
http://www.pixter.hu/video?id=17731LM10 írta:Am Céer mit csinált hétvégén? Tudna valaki vidit linkelni az incidenséről?
úgy tűnik ebben a világban, már az is szent, aki rendesen leírja a neveketAddig nem nyugszol meg,míg be nem bizonyítod,hogy Ti 'szentebbek' vagytok?
ezt meg csak azért nem értem, mert az internetes "nyelvjárás" teljesen elfogadott. azért mert én nem irok sokszor nagybetüket és nem irok í ó ú ő ű betüket, még tudom használni, csak mivel távol vannak, igy nem használom.No meg a helyesírási szótárat sem ártana forgatni,mielőtt oltani próbálsz.
csip meg harap néha, de nem igazán láttam még rajta, hogy szándékosan sérülést akarna okozni.Öcsém, hát csak azt próbálja, azon kívül h néha gólt akar lőni.
mert időmilliomos mindenki. Illetve mert nem azon megy a vita(?), hogy CR pirosat érdemelt-e, hanem ezzel kapcsolatban felvetődő más témákon.Akkor miért téma még mindig???
A depor CR-rel is nehéz menet, viszont az Espnaolyt nélküle is illik legyőznünk. Eddig 5pontot gyűjtöttek idegenben, legutóbbi 5 meccsükön kikaptak az otthonuktól távol. Bár az is igaz, hogy eléghúzos idegenbeli sorsulásuk volt, de akkor is be kell húzni.Noh Ronaldo köv. két meccset a lelátóról nézheti, Depor,Espanyol egyik sem egyszerű menet
ezmiez????Ronaldo mondta, nem pedig írta:„Sosem próbálom meg átverni a bírókat. Sosem akartam sérülést okozni senkinek. Úgy gondolom, hogy igazságosan kell dönteniük a történtek alapján. Nem akartam ezt. Nem vagyok az a fajta ember, aki másnak sérülést akarna okozni. Nem vagyok rossz ember. Egyszerűen csak tündökölni akarok, miközben focizom. Nagyon ideges leszek, ha hazaérek, mivel kiállítottak és nem játszhatok a következő meccsen.”
Akkor miért téma még mindig???
Ha elolvasnád a hozzászólásokat, láthatnád hogy semmilyen vita nem volt abból, hogy CR esete piros volt vagy nem. Mindenki szerint az volt!