Getti írta:
nem hasonlítok senkit senkihez, de gondolom Ibra minden alkalommal szabályosan tartja magától távol az ellenfelet. persze, hogy máshogy?
Azért ennyire nem kell mártírkodni,kollega!Azt senki sem írta,h minden focista szent és sosem piszkálnak oda a másiknak.Biztos vagyok benne,h ha Zlatan így orrba kormányozná az ellent,akkor venne róla felvétel,és meg is lenne a szankciója.De azért tegyünk már egy kis különbséget az "evezők kirakása" (ami minden playánál alapvető) és a szándékos (,töréssel járó) ütéstől!Senki sem finomkodik az eszközökben,h eltartsa magától a másikat,de azért nem túl gyakori h orrtörés a vége...(Szerencsére CR-nél sem,de most megtörtént és nem túl szerencsés addig Zlatan agresszivítására "mutogatni",amíg ő nem jár el ilyen formában.)
Getti írta:
Cr egész meccsen tartotta magát, pedig nem kevés rúgást kap, még azután is nyugodt maradt, mikor sérülésből visszatérve az első meccsen kapott egy jókorát a gyógyult bokájára.
Sőt, olyanra is emlékszem, mikor az ellenfél sérült játékosa mellett maradt, míg nem jöttek az orvosok.
Namost akkor?
NAmost akkor mi?
Adjunk neki cukorkát,h nem veri be minden meccsen a másik fél playáinak orrát v mi?
Ennél a szitunál nem "tartotta magát","nem maradt nyugodt",hanem keményen törlesztett.MEg is kapta érte az eltiltását.Ennyi.
Nem ő volt az első és nem is az utolsó,aki hátracsap...
Getti írta:
Hihetetlen számomra sokminden ami itt zajlik, néha mintha egy mániákus klubb hozzászólásait olvasnám.
Sztem én is hitetlenkedve nézném,h nálatok mi megy.Gondolom a két fél harsány ellentétéből következően nem túl sok dolog van,amit ugyanúgy ítélünk meg mi és ti.
Megoldás:
Ha nem tetszik a mániákus klub hozzászólása,ne olvasd!
Én sem megyek át rácsodálkozni,h a blankó szemüvegen keresztül értelmezett BARCÁs dolgok mennyire nem az én számíze szerint vannak kommentálva.
És még vmi.
Azért kavart nagyobb port ez a szitu,mert másnap a szeretett újságotok máris ránk (egész pontosan Messire) mutogatva próbálta elvenni az élét a dolognak.Ez a dolog volt a -madridista kedvenc kifejezéssel élve- szánalmas.És emiatt lett ilyen folyománya a dolognak,ami itt olvasható.Szal nem feltétlenül a mi mániákussságunk miatt lett ez ekkora történet,hanem némi katalizátorként szolgált ez a gyerekes újságcikk.Amire "ugrott" BARCÁs,madridista egyaránt...És ilyenekből mindig csak a baj van