Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Boixos
Llegenda del Barça

2010.01.26. 21:56:15

duncan írta:Szánalom a köbön. Nem a fellebbezés,mert a szívük joga,hanem,hogy Messit is belevonják az ügybe. Teszem azt,ezért a Barca vagy Messi ügyvédje,jogi képviselője válaszolhatna és legombolhatna valamennyit madridékról.
Egyébként meg tudom érteni a Madridot. Félnek a Deportól meg az Espanyoltól,hogy majd égnek egyet CR nélkül és még jobban lemaradnak. (Amire azért esély van.) Félni emberi dolog :lol:
persze, h nagy érvágás nekik, ha a portugál nem játszhat, dehát más csapatnál ez mikor lenne téma? ha pl a mallorcától próbálkoznának ezzel egy ilyen szitu után, valszeg szóra sem méltatnák őket, bízom benne, h a madridot is hasonlóképpen kezelik majd a szövetségnél.
ez a messi-beépítés a bugiba pedig röhej. miért nem az ötvenes évekből hoznak vkit, h az mit csinált akkoriban...
ezek szerint megint elkezdik erőltetni, h ők egy külön kategóriát képviselnek a spanyol labdarúgásban, ők az egyenlőknél is egyenlőbbek, rájuk más szabályok vonatkoznak.
inkább a pályán kéne ott lenniük a szeren, de úgy látszik, az nem annyira megy nekik.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.26. 21:54:26

még annyit, h amennyiben helyt adnának a fellebbezésnek (a világ szégyene lenne sztem is!), onnantól kezdve nem lehetne olyan döntést hozni, amit ne lehetne megkérdőjelezni.ez pedig a sportra nézve végzetes lenne, hiszen onnantól kezdve minden kiállításra hozhatnának másik meccsről példát. pl h ezen a kínai 5ödosztályú meccsen csincsangot nem állították ki, akkor a mi játékosunkat sem szabad!
duncan
Jugador del Barça

2010.01.26. 21:50:04

Szánalom a köbön. Nem a fellebbezés,mert a szívük joga,hanem,hogy Messit is belevonják az ügybe. Teszem azt,ezért a Barca vagy Messi ügyvédje,jogi képviselője válaszolhatna és legombolhatna valamennyit madridékról.
Egyébként meg tudom érteni a Madridot. Félnek a Deportól meg az Espanyoltól,hogy majd égnek egyet CR nélkül és még jobban lemaradnak. (Amire azért esély van.) Félni emberi dolog :lol:
ab1daL
Director del Fútbol

2010.01.26. 21:48:30

Nem akarok én feszültséget, csak átnéztem a másik oldal fórumára... Hát vannak ott érdekes dolgok. :D Mindenki megnézheti magának hogy ők hogy gondolják ezt a dolgot... Annyit azé elmondok teljesen másképp mint mi.. Mindegy a pályán legyen nagy hangjuk. FORCA BARCA!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.26. 21:48:10

A madridistán szankcionálják a gúnyneveket, barkázást és hasonlókat. Itt nem nagyon. Wink
hajajajaj kicsit erős, mert ha gondolod 100hsz-t keresek neked amibe ez nem valósult meg... különben ez csak zrika, nem kell bokán pisilni ennyitől magunkat.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Boixos
Llegenda del Barça

2010.01.26. 21:47:51

remélem, páros lábbal rúgják ki a madridi barmokat a fellebbezésükkel együtt. ha nem, az a világ szégyene lenne.
ütésért (pláne, ha még sérülést is okoz) mindenkit ki kell zavarni, legyen az messi, szabógéza vagy ez a tündöklő hímringyó.
PUYOL-XAVI-INIESTA
levproff
Director del Fútbol

2010.01.26. 21:43:11

Bányász írta:A Real Madrid illetékesei elismerték az EFE hírügynökségnek, hogy Cristiano Ronaldo két meccses eltiltását megfellebbezik. Az érvelés azon alapszik, hogy a bíró nem tüntette fel a jegyzőkönyvben a csonttörés tényét, csak az ütést, valamint csatolják Messi január 17-i hasonló tettéről szóló videót.

](*,) #-o
Hát ez óriási! =D> =D>
Fernando hsz-ét adom..mint az oviban! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.26. 21:38:08

Bányász írta:A Real Madrid illetékesei elismerték az EFE hírügynökségnek, hogy Cristiano Ronaldo két meccses eltiltását megfellebbezik. Az érvelés azon alapszik, hogy a bíró nem tüntette fel a jegyzőkönyvben a csonttörés tényét, csak az ütést, valamint csatolják Messi január 17-i hasonló tettéről szóló videót.

](*,) #-o

Most ezen sírjon vagy nevessen az ember?Ez vicc...szánalom komolyan.Ha helyt adnak a fellebbezésnek az lesz az év vicce...

erről tudod mi jut eszembe?
tegyük fel, h egy magas rangú ember kinyír vkit, és elítélik. azonban mivel magas rangú (és ebből kifolyólag mocskosul gazdag) el tudja érni, h a világ legjobb ügyvédei dolgozzanak neki, azok meg a fellebbezéshez hozzácsatolnak ezer+1 gyilkosságot, ahol enyhébb ítélet született, ezért meg kell neki kegyelmezni...
undorító, nem tudok mást mondani... még Messit is képesek besározni, csakh felmentessék Mr. "soseakaromátverniabírókat" urat...
bocsánatot kérek előre is, de ez már görénység, a pofátlanság netovábbja...
hány és hány esetben tehette volna meg uezt a Barca, vagy akármelyik másik csapat, nem tették meg! erre odamegy Madridba a megalomániás idióta, elkezdi szórni a pénzt, mint vmi újgazdag ficsúr, és onnantól gyakorlatilag próbálja azt éreztetni a világgal, h ő bármit megtehet, h az ő csapata mindenek felett kell álljon...
elnézést kérek mindenkitől, itt elsősorban nem a Real Madridot, mint csapatot ócsárolom, csak a pofátlan vezérkarát és a házisajtójukat hibáztatom, mert ezzel lavinát indíthatnak el... (ahogy tavaly a költekezéssel, most ezzel a "végsőkigelmegyekazigazamértméghaaljaseszközöketiskellbevetnem" stílusért) :evil: :evil:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.26. 21:36:24

LG írta:
A madridistán szankcionálják a gúnyneveket, barkázást és hasonlókat. Itt nem nagyon. Wink
Engem mondjuk egy kicsit sem zavar a barkázás, meg az sem ha a csapatomat vagy annak játékosait becézgetik, sőt, ha az esetleg még ötletes vagy poénos, akkor kifejezetten tetszik.
mindenkinek a szellemi szintjéhez kell mérni azt h hogy hívják a játékosokat és egyből nem lepődnél meg. az h elferdíti valaki a játékos nevét...vicc,komolyan mondom,biztos valami perverzió vagy kisebbségi érzés,esetleg irigység.nemtudom mit akar vele kifejezni. egyébként ha megnézed,madridistán is az értelmesebbje nevén nevezi a játékosokat
Igen? Én inkább annak a szellemi szintjét nézném meg, aki ilyeneket szóva tesz. Nekem abból az jön le, h az az ember egy mindenbe belekötő PIROS
néha bírom a stílusod :lol: de azért okosan a "kritikákkal" meg a jelzőkkel...ki is pirosoztam inkább...

ez a rövidhír,vagy mi, ez meg K.O., de én megértem ( :lol: ) ez is olyan Uras,mint a szurkolók 100%,meg minden arra fele. ők írták,nem mondták...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gygerike
Entrenador del Barça

2010.01.26. 21:32:02

XD De nagy formák úristen xd. Hát a Madrid mindig megtud nevettetni:D HA meg 1 év múlva Ronaldo rátapos vki lábára akk Ibrát fogják elővenni. L.O.L (Y) :D
Visca El Barca
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.26. 21:29:57

Szerencsétlen barmok. Erről nincs mit szólni tovább. Mint az óvodában komolyan. Szánalmasak. Árulkodnak öcsém, de ha megnézik a két eset csak Madridban hasonlít.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.26. 21:29:33

kedd, 20:46 - A Real Madrid illetékesei elismerték az EFE hírügynökségnek, hogy Cristiano Ronaldo két meccses eltiltását megfellebbezik. Az érvelés azon alapszik, hogy a bíró nem tüntette fel a jegyzőkönyvben a csonttörés tényét, csak az ütést, valamint csatolják Messi január 17-i hasonló tettéről szóló videót.
komolyan nem hiszem el, ennél nagyobb viccet már rég hallottam :lol: Egy bírónak röntgen gép van a zsebébe kéremszépen :lol: Legyen igaz ez a hír, ne csak vmi kacsa és akkor nem Calderon lesz a legnagyobb bohóc... Nem tom mivel lenne enyhítőbb körülmény Messi esete meg, mivel ő se a bíró jegyzőkönyve közbe se utána nem tört csontot, még csak be se törte... de ez a hír haláli :)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
ab1daL
Director del Fútbol

2010.01.26. 21:28:07

](*,) #-o

Most ezen sírjon vagy nevessen az ember?Ez vicc...szánalom komolyan.Ha helyt adnak a fellebbezésnek az lesz az év vicce...
Most akartam másolni ezt a hírt ide. Komoly ami ott folyik... :lol: Remélem még Gago-t is eladják aztán nem marad csereember.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.26. 21:26:49

A Real Madrid illetékesei elismerték az EFE hírügynökségnek, hogy Cristiano Ronaldo két meccses eltiltását megfellebbezik. Az érvelés azon alapszik, hogy a bíró nem tüntette fel a jegyzőkönyvben a csonttörés tényét, csak az ütést, valamint csatolják Messi január 17-i hasonló tettéről szóló videót.

](*,) #-o

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.26. 21:26:23

Engem mondjuk egy kicsit sem zavar a barkázás, meg az sem ha a csapatomat vagy annak játékosait becézgetik, sőt, ha az esetleg még ötletes vagy poénos, akkor kifejezetten tetszik.
mindenkinek a szellemi szintjéhez kell mérni azt h hogy hívják a játékosokat és egyből nem lepődnél meg. az h elferdíti valaki a játékos nevét...vicc,komolyan mondom,biztos valami perverzió vagy kisebbségi érzés,esetleg irigység.nemtudom mit akar vele kifejezni. egyébként ha megnézed,madridistán is az értelmesebbje nevén nevezi a játékosokat
Igen? Én inkább annak a szellemi szintjét nézném meg, aki ilyeneket szóva tesz. Nekem abból az jön le, h az az ember egy mindenbe belekötő [auto_cenzúra].
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.01.26. 20:08:43

Őszintén szerintem szánalmas ami itt megy. A C hűdejóaséróm Ronaldo szabálytalankodott, kiállították, kész. Megkapta a 2 meccses eltiltását, hozzáteszem teljesen jogosan.

Nem nagyon szoktam átmenni a szomszédba, de most megtettem, kiváncsi voltam az ottani véleményekre. Hát a főoldali gyorshírekig jutottam, ott azt mondtam hogy ez már szánalom. A fórumot már meg sem néztem.

De különben nem csak ott megy ez, hanem az egész madridi sajtóban. Először ott az a nevetséges próbálkozás az AStől, hogy megpróbálták belekeverni Leo-t is. Ez már önmagában is hülyeség, teljesen más a 2 eset. Aztán meg olyat írtak, hogy el akarja érni a madrid, h később kelljen letölteni a büntetést, mivel "hibás volt a jegyzőkönyv". Hát most hova sz..jak? A szabálytalanságot és a következményét csak több millió ember láttam a világon, de azért akarják elnapoltatni a szankciókat mert egy darab papír rosszul volt megírva. Ez már nem nevetséges, hanem már szánalmas. A 3. amit néztem, az egy Ramos ellen elkövetett szabálytalanság. Őszintén nem láttam az esetet, de azt írták, hogy csak lefújta a bíró, még sárgát sem adott. Húúúúúúúú, hogy merte ezt a galádságot elkövetni a híreshatalmasnagyonnagyRealMadriddal szemben.

Az a szánalmas az egészeben, hogy az eredmények helyett csak a kifogásokat keresik, és bármit megtesznek annak érdekében, hogy elfeledtessék a szurkolókkal azt, hogy jelen állás szerint hiába dobtak ki 250 millát, így sem lettek jobban mint mi.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
miihii
KHAL

2010.01.26. 19:12:46

Getti írta:
nem hasonlítok senkit senkihez, de gondolom Ibra minden alkalommal szabályosan tartja magától távol az ellenfelet. persze, hogy máshogy?
Azért ennyire nem kell mártírkodni,kollega!Azt senki sem írta,h minden focista szent és sosem piszkálnak oda a másiknak.Biztos vagyok benne,h ha Zlatan így orrba kormányozná az ellent,akkor venne róla felvétel,és meg is lenne a szankciója.De azért tegyünk már egy kis különbséget az "evezők kirakása" (ami minden playánál alapvető) és a szándékos (,töréssel járó) ütéstől!Senki sem finomkodik az eszközökben,h eltartsa magától a másikat,de azért nem túl gyakori h orrtörés a vége...(Szerencsére CR-nél sem,de most megtörtént és nem túl szerencsés addig Zlatan agresszivítására "mutogatni",amíg ő nem jár el ilyen formában.)
Getti írta: Cr egész meccsen tartotta magát, pedig nem kevés rúgást kap, még azután is nyugodt maradt, mikor sérülésből visszatérve az első meccsen kapott egy jókorát a gyógyult bokájára.
Sőt, olyanra is emlékszem, mikor az ellenfél sérült játékosa mellett maradt, míg nem jöttek az orvosok.
Namost akkor?
NAmost akkor mi?
Adjunk neki cukorkát,h nem veri be minden meccsen a másik fél playáinak orrát v mi?
Ennél a szitunál nem "tartotta magát","nem maradt nyugodt",hanem keményen törlesztett.MEg is kapta érte az eltiltását.Ennyi.
Nem ő volt az első és nem is az utolsó,aki hátracsap...
Getti írta: Hihetetlen számomra sokminden ami itt zajlik, néha mintha egy mániákus klubb hozzászólásait olvasnám.
Sztem én is hitetlenkedve nézném,h nálatok mi megy.Gondolom a két fél harsány ellentétéből következően nem túl sok dolog van,amit ugyanúgy ítélünk meg mi és ti.
Megoldás:
Ha nem tetszik a mániákus klub hozzászólása,ne olvasd! :idea:
Én sem megyek át rácsodálkozni,h a blankó szemüvegen keresztül értelmezett BARCÁs dolgok mennyire nem az én számíze szerint vannak kommentálva.

És még vmi.
Azért kavart nagyobb port ez a szitu,mert másnap a szeretett újságotok máris ránk (egész pontosan Messire) mutogatva próbálta elvenni az élét a dolognak.Ez a dolog volt a -madridista kedvenc kifejezéssel élve- szánalmas.És emiatt lett ilyen folyománya a dolognak,ami itt olvasható.Szal nem feltétlenül a mi mániákussságunk miatt lett ez ekkora történet,hanem némi katalizátorként szolgált ez a gyerekes újságcikk.Amire "ugrott" BARCÁs,madridista egyaránt...És ilyenekből mindig csak a baj van :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mihu
Director del Fútbol

2010.01.26. 18:50:13

Ahhoz az ominózus Ronaldo nyilatkozathoz két dolgot fűznék hozzá:

1:

http://www.youtube.com/watch?v=ztFiF-HZPWI

2:

http://www.youtube.com/watch?v=qmTyPd5oqqg
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.01.26. 16:30:46

Hát pont nem! Mivel jönnek érte a pirosak...Ha tudják az ellenfelek, hogy mindig hátracsap CR vagy Messi, akkor az első percben rámásznak hárman és gyorsan kiállítattják őket. A baíró dolga megvádeni a játékosokat, a játékosok dolga meg nyugodtnak maradni, és nem törleszteni. persze elhiszem, hogy ez egyáltalán nem könnyű...Nem is nagyon van olyan játékos, akinek ez mindig sikerül.

Nem értek egyet! A játékosnak kell egy két tekintélytisztelő odalépés!!engem életembe 1szer állítottak ki akkor is a bíró szidásáért!
Pedig ha húznak vissza akkor én is hátracsapkodok fejeseknél kicsapom az evezőket a védő lábáról indulok stb...
ezért nem is ítélem el az ilyet...mer tudom milyen amikor 20dszor húznak vissza meg tapossák a sarkam!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.26. 16:29:19

LM10 írta:Am Céer mit csinált hétvégén? Tudna valaki vidit linkelni az incidenséről?
http://www.pixter.hu/video?id=17731

eltörte a srác orrát, nem véleményezem, már megtették sokan...
zsuni
Capitá del Barça

2010.01.26. 16:27:21

Addig nem nyugszol meg,míg be nem bizonyítod,hogy Ti 'szentebbek' vagytok?
úgy tűnik ebben a világban, már az is szent, aki rendesen leírja a neveket :)
No meg a helyesírási szótárat sem ártana forgatni,mielőtt oltani próbálsz.
ezt meg csak azért nem értem, mert az internetes "nyelvjárás" teljesen elfogadott. azért mert én nem irok sokszor nagybetüket és nem irok í ó ú ő ű betüket, még tudom használni, csak mivel távol vannak, igy nem használom.
magamat csak példaként hoztam fel.
mondjuk a j ly helyett és forditva, cc meg hasonlo társaik már engem is zavarnak, de ez is benne van, sőt tanitják.

Öcsém, hát csak azt próbálja, azon kívül h néha gólt akar lőni.
csip meg harap néha, de nem igazán láttam még rajta, hogy szándékosan sérülést akarna okozni.
olyan ember csak egy van a világon, a jó öreg Marco :lol:
LM10
Director del Fútbol

2010.01.26. 16:21:25

Am Céer mit csinált hétvégén? Tudna valaki vidit linkelni az incidenséről?
CS0ki
Entrenador del Barça

2010.01.26. 16:05:42

Akkor miért téma még mindig???
mert időmilliomos mindenki. Illetve mert nem azon megy a vita(?), hogy CR pirosat érdemelt-e, hanem ezzel kapcsolatban felvetődő más témákon.
Noh Ronaldo köv. két meccset a lelátóról nézheti, Depor,Espanyol egyik sem egyszerű menet
A depor CR-rel is nehéz menet, viszont az Espnaolyt nélküle is illik legyőznünk. Eddig 5pontot gyűjtöttek idegenben, legutóbbi 5 meccsükön kikaptak az otthonuktól távol. Bár az is igaz, hogy eléghúzos idegenbeli sorsulásuk volt, de akkor is be kell húzni.

Viszont a Depor...na, azzal nem tudom mi lesz.
CS0ki

Madridista...

„Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám.”
EDMUND BLACKADDER
Andris
Adminisztrátor

2010.01.26. 16:03:58

herr.toth, jobban járnál ha te is átolvasnád a fórumszabályzatot, mert a végén még tényleg nem látogathatod az oldalt.
Ronaldo mondta, nem pedig írta:Sosem próbálom meg átverni a bírókat. Sosem akartam sérülést okozni senkinek. Úgy gondolom, hogy igazságosan kell dönteniük a történtek alapján. Nem akartam ezt. Nem vagyok az a fajta ember, aki másnak sérülést akarna okozni. Nem vagyok rossz ember. Egyszerűen csak tündökölni akarok, miközben focizom. Nagyon ideges leszek, ha hazaérek, mivel kiállítottak és nem játszhatok a következő meccsen.”
ezmiez????
Öcsém, hát csak azt próbálja, azon kívül h néha gólt akar lőni. El se hiszem. :lol:

ó, emlékszem én még, amikor időnként a hercegnő vesztésre ált itt-ott, például tavaly május végén, és ott bizony nem érdekelte, hogy ki hogy sérül meg, lökött rúgott, mostanában úgylátszik az ütés a menő.
Már azt várom, mikor fog pofozkodni vagy harapni, igazi hölgyhöz méltóan.

Ez az ember idegbeteg. Elmegyógyba kerül, ha megnyerjük a bajnokságot, mert akkor még a madridi sajtó is kikezdi majd őt.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.01.26. 16:13:03-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
handball11
Barça C

2010.01.26. 15:51:47

Ha elolvasnád a hozzászólásokat, láthatnád hogy semmilyen vita nem volt abból, hogy CR esete piros volt vagy nem. Mindenki szerint az volt! :wink:
Akkor miért téma még mindig???
Lezárt