Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
gianni
Entrenador del Barça

2010.01.30. 13:24:54

Vito írta:bemutatták az új mekit

elég durva a külső
Amióta a Mclaren ebben a színben tolja mindig is az egyik legszebb,vagy a legszebb aszfalttorpedó volt,ez most sincs másképp.

De azért a Ferrari sem hazudtolta meg magát soha.
Go Alonso!!!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2010.01.30. 13:11:06

Vito írta:bemutatták az új mekit

elég durva a külső
Itt van még több kép is. Sztem nagyon szép lett :D Term. most kicsit elfogult vok Button miatt
LM10
Director del Fútbol

2010.01.29. 13:15:13

Jól néznek ki az új F1-es verdák. Nagyon jó szezon lesz. Ferrari,Meki,Mercedes,Red Bull. Ők küzdenek így előre a VB helyért. Amúgy most, hogy állunk jelenleg, hány csapat lesz, és még hány pilóta hely van szabadon?
Vito
Llegenda del Barça

2010.01.29. 13:12:35

bemutatták az új mekit

elég durva a külső
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.01.28. 21:17:46

Még el se kezdődött a szezon, de már megy a Schumacher oltogatás.. öregem.. nevetséges nagyon. Ennyi erővel Buttont is ki lehetne kezdeni, hogy mekkora makk király...

Amúgy nekem az új ferrari nagyon tetszik, bár az orr kúp eléggé meglepett, mennyire kint van, de jó lesz. :)

Schumit pedig jó újra szerelésben látni, örülök, hogy megmaradt a sisak színe is, kíváncsi vagyok mit fog alkotni, remélem ott folytatja, ahol Brazíliában 2006-ban abbahagyta.. ;)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.28. 21:01:34

az a gond ezzel,h senki se írt olyat,h ezért ne állítsák falhoz :wink: a riporter a sikereit (általánosított ez a gond) a csalással fűzte össze, erre replikázott Schumi,h biztos minden győzelmét,és minden világbajnoki címét azzal érte el...

szóval a kiemelt részt felesleges volt leírni,nem ez volt a téma. Schumacher se azt várja el,h ne érje negatív kritika,csak ne általánosítsanak. én így vettem ki.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gianni
Entrenador del Barça

2010.01.28. 20:19:10

Tetszik az új Ferka(főleg ha győztes autó lesz).
Remélem Alonso vb lesz és jó,izgalmas szezon lesz az idei és,hogy a szabálymódosítások végre jól sülnek el bár van 1-2 rossz ötletük az okosoknak na de majd meglátjuk,hogy sül el.....
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.28. 16:48:55

folytasd csak Vito :D

lehet,h az a lány verte volna simán a csubakkát (a jelzőt olvastam,csak felhasználom :D), ő se bízta a véletlenre,inkább elment :D hogy mire megy majd meglátjuk,de volt esze, olyan helyre ment,ahol nem kap ki nagyon ha megveri a csapattársa, ott nem ciki annyira. de persze felőlem le is győzheti hamit, csak nem hiszem.

jah Schumi a tutira ment mindig, ahogy az általad felsoroltak is, VELE,nélküle nem lett volna sikeres Ferrari,ahogy kellett hozzá R.B. is pl. de nem mesélem el elölről,nézz idény-összefoglalókat,bár te is emlékszel szerintem mindenre.

ha annyira tutira megy,akkor 95 végén aláír a Williamshez és ott még pár címmel a zsebében kivárja míg NO 1 gép lesz a Ferrari és akkor megy oda. ehelyett 5év kemény melóval EGYÜTTESEN a csúcsra juttatta,és teljesen megérdemelten LEARATTÁK a babérokat, ezzel örökös okot adva a régebbi ügyeinek felemlegetésére :D te tudod mit? jó ez így, így is összejött 7VB, sok munkával.

lehet belőle még több is. :D

innentől én lezártnak tekintem,de attól még 2343434edjére is elkezdhetitek elölről a sablonjaitokat. remélem kitölti a 3évét,és el kell viselnetek:D
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2010.01.28. 16:34:19

Fernando írta:Én abban azért bízok, hogy nem lesz akkora másodhegedűs csapaton belül Nico, mint anno Barrichello.
Nem lennék a helyében. Szegénynek minden nap le kell nyilatkoznia, hogy egyenlő bánásmódban részesül majd.
Vannak már arra utaló jelek, hogy ez már most nem így van, de ráérek még a vitákkal, ráadásra Massa és Button helyzete sem lesz egyszerű szerintem.

A Schumis riport nekem tetszett! Jogos kérdések, nem egy szokásos sggnyalós semmitmondó riport, de hát nem lett belőle semmi extra, mert Schumi hűvös intelligenciája ilyenkor működik csak igazán. Okos gonosz, a legveszélyesebb fajta. :D

Egyébiránt ma leleplezték a Ferkát nagyjából, holnap a Meki jön. Hétfőtől pedig a tesztek...
Vito
Llegenda del Barça

2010.01.28. 16:29:13

ozsimiki írta:nyugodtan. persze csak a határokat betartva,de azzal nincs is gond.

én meg pont azt látom a hszedben,h végre itt az alkalom,h beszélhessek Schumi zűrjeiről megint,yeeeeh :wink:

De azt remélem,h okot ad a múlt idézésre az egész évben,mert az azt fogja jelenteni,h egyesek nem bírják elviselni,h jól megy,és sikeres.

mert abban biztos vagyok,h ha végig szentként viselkedik,de egyben sikeres is lesz, akkor se lesznek (most nem személyeskedek) rest egyesek felhozni a dicsőőőő :lol: múltat, hogy hadd kötekedhessenek egy kicsit.
a riportot 3, vagy 4 napja olvastam, nem az volt az első dolgom, hogy idejöttem fikázni, csak reagáltam a postodra.
tény, hogy Schumi eredményei egyedülállóak, tény, hogy nagyon jó pilóta, hogy világbajnok alkat.
szerintetek ő minden idők legjobbja az eredményei alapján, szerintem pedig ez korántsem ilyen egyértelmű. ő adott arra okot, hogy egy riporter egyáltalán feltehesse neki ezt a kérdést.
Schuminak mindig el kellett nézni a sportszerűtlen manővereit, mindig volt rá magyarázat.
Schumi mindig a tutira ment, ahol ő versenyzett ott mindig volt csapatsorrend, ráadásul rendszerint fatökű, vagy/és gyengébb képességű pilótákat válogattak mellé (egyébként most sem bízta a véletlenre:
regnáló világbajnok német csapat, Ross Brawn, Haug, a FIA élén pedig Todt, csapattársnak pedig egy lány).
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.28. 15:57:02

nyugodtan. persze csak a határokat betartva,de azzal nincs is gond.

én meg pont azt látom a hszedben,h végre itt az alkalom,h beszélhessek Schumi zűrjeiről megint,yeeeeh :wink:

senki,én se írtam olyat,h érinthetetlen,és nem vakít el senkit sem, sose tagadtam le a zűrjeit,de semmi szükség az ilyen riporteri szarságokra. Schumacher azért hozta fel a 7világbajnoki címet,és a futamgyőzelmeket,mert úgy érezte,h az a kedves riporter az egész karrierjére rásütötte,h amit elért azt igenis csalással. ő volt jelen,így jött le neki, és nem csak neki, ha visszaolvasol.

véleményem szerint ennyi erővel az egész mezőny fog okot adni a hasonlóan szimpatikus kérdésekre,pl, győz Alonso,majd az interjúnál kitérnek a jó pár évvel ezelőtti DCvel szemben elkövetett manőverére, van rá szükség? nincs. odatartozik? nem.

ahogy erre se volt semmi.

Schumacher visszatért,nem pedig csalt,hogy az egész beszélgetést olyan szemszög alá helyezzék. ez nem tetszik akik bírják őt, akik meg nem bírják,azoknak meg tetszik,és nem látnak semmi kivetnivalót benne. Te utóbbihoz tartozol.

De azt remélem,h okot ad a múlt idézésre az egész évben,mert az azt fogja jelenteni,h egyesek nem bírják elviselni,h jól megy,és sikeres.

mert abban biztos vagyok,h ha végig szentként viselkedik,de egyben sikeres is lesz, akkor se lesznek (most nem személyeskedek) rest egyesek felhozni a dicsőőőő :lol: múltat, hogy hadd kötekedhessenek egy kicsit.
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2010.01.28. 15:47:47

ozsimiki írta:sikeresen nem érted meg direkt a lényeget, nembaj, ha neked jó így.

Schumi vette a lapot,és olyan stílusban válaszolt,amilyenbe kérdezték, bent is van a nyilatkozatában.

teljesen másról írtál megint,mint amit én írtam. úgy állították be Schumit,mintha minden sikerét csalással érte volna el, ez a lényeg. ezért jött olyan válasz,amilyen. teljesen jogosan.

riporter elérte a célját az olyanoknál mint te. örüljön neki:D

meg te is.

az meg vicc,h nem csináltak annyi 'mit is' ? mint ő,csak őt menő utálni a sikerességei után meg pláne, tedd azt, addig nem zavar,míg ilyen átlátszó az egész.
:shock:
ki állította, hogy Schumi minden sikerét csalással érte el?
sem a cikkben, sem az én postomban nem látok ilyet..

a cikknek miért kéne örülnöm? a véleményem saját magam alakítottam ki sumiilag :wink:
max annyi örömöm van benne, hogy végre kapott face to face az érinthetetlen a bálvány és legalább (ha utólag is) zavarba tudták hozni a pocokságai (bocs: sportszerűtlenségei) miatt.
lesz még ilyen idén, persze csak akkor, ha okot ad rá. véleményem szerint ebben sem lesz hiány..
..mert ugye az is teljesen megszokott, hogy -egy tavalyi eredmények miatt- második számú pilóta kapja az első rajtszámot.

talán nem kellene ennyire vakon imádni az egyedülálló eredményeit és
akkor sokkal érthetőbb lenne a másik oldal.
nem szeretek személyeskedni, de ha már te megtetted :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.28. 14:54:17

sikeresen nem érted meg direkt a lényeget, nembaj, ha neked jó így.

Schumi vette a lapot,és olyan stílusban válaszolt,amilyenbe kérdezték, bent is van a nyilatkozatában.

teljesen másról írtál megint,mint amit én írtam. úgy állították be Schumit,mintha minden sikerét csalással érte volna el, ez a lényeg. ezért jött olyan válasz,amilyen. teljesen jogosan.

riporter elérte a célját az olyanoknál mint te. örüljön neki:D

meg te is.

az meg vicc,h nem csináltak annyi 'mit is' ? mint ő,csak őt menő utálni a sikerességei után meg pláne, tedd azt, addig nem zavar,míg ilyen átlátszó az egész.
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2010.01.28. 14:44:54

a többi versenyző összesen nem csinált annyi és akkora sz.rt, mint Schumi.
elővehetnék Hamiltont, Webbert és Alonsot? elő! megtehetnék és jogosan.
ettől még a mester schumákságai megmaradnak.

a lényeg az Miki, hogy a cikkben említett dolgok nem a riporter kitalációi, hanem létező -hibás, sportszerűtlen- döntések Schumi részéről.
nehogymár egy riporter ne állíthassa falhoz, csak mert nyert 91 futamot, meg 7 vb címet :lol:
amennyire 'kisstílű' volt a kérdező, annyira volt kisstílű a kedvenced is a válaszában :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.28. 14:27:19

Vito! azért ne beszélj már mellé, ha elolvastad az interjút,láthatod,h úgy tette fel a kérdést,h egyértelműen arra utalt "ahogy azokat nyerte" mintha minden futamát,címét vmi szemétséggel nyerte volna, Schumacher is azért válaszolt úgy ahogy meg is illette.

jah és Schumi elismerte a hibáit már rég, szóval jön egy ilyen nímand,és próbálja úgy beállítani mintha minden amit elért csak csalás,meg trükkösködés következménye,akkor nehogy már neki legyen igaza...

szóval neki ezt nem kell elviselni,mivel valótlan. amit el kellett el is viselte,és méltóan vissza is vágott a sok kétkedőnek.

az ilyen shrekkfej riporterek ugyanúgy meg fogják találni hülyeségekkel Buttont,Hamiltont,meg mindenkit majd az év közben, és az meg azoknak nem fog tetszeni akiknek a kedvencéről van szó, majd Neked,meg Mihhiéknek,meg stb. +semmi szükség nincs az ilyen bunkó stílusú megnyilvánulásokra, Alonsot is előveszik minden idény előtt a múltért? vagy Webbert? ezzel próbált kemény legény lenni a tulok, biztos sok Schumi ellenes kedvence lett.
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.28. 14:24:43

Vito írta: katt :D Nicot lazán kiállíthatnák a madame tussauds-ban
Pincében napozik :lol:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Vito
Llegenda del Barça

2010.01.28. 13:59:16

miért mondott volna baromságot??
nem igaz, hogy számos, ismétlem számos olyan eset volt, amikor sportszerűtlenül cselekedett?? de igaz!
ráadásul nem egyszeri eset volt, nem időszakos. -a pályafutását a kezdetektől végigkísérték a kisstílű húzásai.
nincs ebből semmi gond, csak viselje el azt is, ha valaki ezzel nem ért egyet és szóvá is teszi azt. szvsz idén sokkal jobban fogják savazni, mint eddig bármikor.
Fernando írta:Én abban azért bízok, hogy nem lesz akkora másodhegedűs csapaton belül Nico, mint anno Barrichello.
:lol: :lol:
bocs.
akkora lesz, mint mindenki más Schumi mellett.
katt :D Nicot lazán kiállíthatnák a madame tussauds-ban
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.27. 20:19:11

mekkora egy puhatö.ű riporter lehetett, biztos a kedvence nem volt elég semmire sem,aztán így próbált hírnevet szerezni,h majd ő megmondja a frankót :D az amatőr.

néztem a bemutatót, azért még szoknom kell a színösszeállítást :lol: Schumacher elmondta többek között,h alapvető céljuk a világbajnokság megnyerése,mindkét porondon,és azért írt 3 évre alá,hogy erre reális esély is legyen, bár már idén is az esélyesek között szeretnének lenni...ismételte,h a fő cél a 3 év alatt véghezvinni a tervet.

úgy legyen. minél előbb :D
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.27. 17:29:54

Én abban azért bízok, hogy nem lesz akkora másodhegedűs csapaton belül Nico, mint anno Barrichello.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gergo9
Director del Fútbol

2010.01.27. 17:26:08

kanty írta:http://sportgeza.hu/forma1/2010/01/26/u ... humachert/

Nem mindenki örül Schumacher visszatérésének. A német válaszai nagyon rendben voltak, érdekes lehett a riporter is... :roll:
:wink:
Remélem hogy az ilyen tudatlan idióták kellően felszabják az agyát, aztán ezer fokon pörögve jön vissza úgy ahogy Brazíliában abbahagyta.
Mindenesetre kemény hogy mióta visszatért napi 3-4 hír jön róla. Annyi érdeklődés van feléje mint eddig a komplett F1 mezőny felé.
Nade nem hiába a Mester visszatért. :wink: 8)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.27. 17:06:53

Sose szerettem Shcumit, de azért elég nagy baromságokat mondott a riporter. Vagy nem ezt akarta mondani vagy nem így, vagy szimplán hülye. Az utóbbira gondolok. Minden egyes vb címet megérdemelt. A hülyeségnek is van határa. Vamos Fernando! :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kanty
Llegenda del Barça

2010.01.27. 16:59:09

http://sportgeza.hu/forma1/2010/01/26/u ... humachert/

Nem mindenki örül Schumacher visszatérésének. A német válaszai nagyon rendben voltak, érdekes lehett a riporter is... :roll:
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.27. 14:33:54

mindorokke_barca írta:Bemutatták a Mercedes Gp új festését.

http://www.a5.hu/cikkek/2/38282.shtml

Letisztult szépség.

Előre a 8.ikért :D :D
Ha már az autó nem megy legalább jól nézzen ki :P :D Egyébként tetszetős valóban. :wink:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.01.27. 12:48:45

Bemutatták a Mercedes Gp új festését.

http://www.a5.hu/cikkek/2/38282.shtml

Letisztult szépség.

Előre a 8.ikért :D :D
Válasz küldése