Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amióta a Mclaren ebben a színben tolja mindig is az egyik legszebb,vagy a legszebb aszfalttorpedó volt,ez most sincs másképp.
Nem lennék a helyében. Szegénynek minden nap le kell nyilatkoznia, hogy egyenlő bánásmódban részesül majd.Fernando írta:Én abban azért bízok, hogy nem lesz akkora másodhegedűs csapaton belül Nico, mint anno Barrichello.
a riportot 3, vagy 4 napja olvastam, nem az volt az első dolgom, hogy idejöttem fikázni, csak reagáltam a postodra.ozsimiki írta:nyugodtan. persze csak a határokat betartva,de azzal nincs is gond.
én meg pont azt látom a hszedben,h végre itt az alkalom,h beszélhessek Schumi zűrjeiről megint,yeeeeh![]()
De azt remélem,h okot ad a múlt idézésre az egész évben,mert az azt fogja jelenteni,h egyesek nem bírják elviselni,h jól megy,és sikeres.
mert abban biztos vagyok,h ha végig szentként viselkedik,de egyben sikeres is lesz, akkor se lesznek (most nem személyeskedek) rest egyesek felhozni a dicsőőőőmúltat, hogy hadd kötekedhessenek egy kicsit.
ozsimiki írta:sikeresen nem érted meg direkt a lényeget, nembaj, ha neked jó így.
Schumi vette a lapot,és olyan stílusban válaszolt,amilyenbe kérdezték, bent is van a nyilatkozatában.
teljesen másról írtál megint,mint amit én írtam. úgy állították be Schumit,mintha minden sikerét csalással érte volna el, ez a lényeg. ezért jött olyan válasz,amilyen. teljesen jogosan.
riporter elérte a célját az olyanoknál mint te. örüljön neki:D
meg te is.
az meg vicc,h nem csináltak annyi 'mit is' ? mint ő,csak őt menő utálni a sikerességei után meg pláne, tedd azt, addig nem zavar,míg ilyen átlátszó az egész.
Pincében napozikVito írta: kattNicot lazán kiállíthatnák a madame tussauds-ban
Fernando írta:Én abban azért bízok, hogy nem lesz akkora másodhegedűs csapaton belül Nico, mint anno Barrichello.
Remélem hogy az ilyen tudatlan idióták kellően felszabják az agyát, aztán ezer fokon pörögve jön vissza úgy ahogy Brazíliában abbahagyta.kanty írta:http://sportgeza.hu/forma1/2010/01/26/u ... humachert/
Nem mindenki örül Schumacher visszatérésének. A német válaszai nagyon rendben voltak, érdekes lehett a riporter is...![]()
Ha már az autó nem megy legalább jól nézzen kimindorokke_barca írta:Bemutatták a Mercedes Gp új festését.
http://www.a5.hu/cikkek/2/38282.shtml
Letisztult szépség.
Előre a 8.ikért![]()