Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a Mainz-ot! Otthon jók. Veretlenek! 9-ből 6 meccset nyertek. Míg a Gladbach gyenge idegenben 10-ből 2-t nyert.levproff írta:Melyik legyen szerintetek?
Mainz-Mönchengladbach H 2.12
vagy
Livorno-Juventus V 1.99
5-1 lett a Newcastle-nekszajko írta:Mára ilyenem volt...
St. Pauli - Karlsruhe H (2-1)
Bremen - Hertha H (2-1)
Besiktas - Genclerbirigli H (4-1)
Newcastle - Cardiff H ???
A Newcastle mit játszott? Az angolt nekem se az eredmenyek, se a livescore nem hozza be.
Akkor gratszajko írta:Mára ilyenem volt...
St. Pauli - Karlsruhe H (2-1)
Bremen - Hertha H (2-1)
Besiktas - Genclerbirigli H (4-1)
Newcastle - Cardiff H ???
A Newcastle mit játszott? Az angolt nekem se az eredmenyek, se a livescore nem hozza be.
Köszi így utólag is. Adta az Eurosport2, csak nem volt kedvem beírni már, hogy tárgytalan. Amúgy szépen el is ment... 64-67-re nyert a Rivas.marci. írta:Hivatalos oldalt nézted?Kérnék egy kis segítséget srácok. A Brno vs. Escopol meccs 4-től lesz. Hol tudom követni az állást? eredmenyek.com és livescore kilőve. Női Euroliga meccs.
Ezen én is meglepődtem...Meg is raktam.socio66 írta:A hétvégi kínálatot böngészve láttam,hogy a Bordónak elég nagy szorzója van a Rennes ellen.
Rennes - Bordeaux 2.80 / 2.80 / 2.30
Hivatalos oldalt nézted?Kérnék egy kis segítséget srácok. A Brno vs. Escopol meccs 4-től lesz. Hol tudom követni az állást? eredmenyek.com és livescore kilőve. Női Euroliga meccs.
Barcaman14 írta:Hétvégére két szelvény:
1.FC Köln-Hamburg V 2,05
Tottenham-A.Villa H 2,05
Malaga-Deportivo V 2,55
Zaragoza-Sevilla V 2,00
400ft8.575ft
Freiburg-Schalke V 1,73
*(0-1)MU-Porstmouth H 1,38
Valencia-Valladolid H 1,32
*(0-1)Barca-Getafe H 1,45
Ath.Bilbao-Xerez H 1,45
400ft2.650ft
Nah, mit szóltok?![]()
Volt-volt...Fernando írta: Volt min izgulni neked is1-2 napja velem az Anderlecht játszotta ezt, előnyt leadva a 90. percben szereznek vezetést.