2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ez is igaz SwineherdSwineherd írta:Nem kell komolyan venni, még kisgyerek....anagonzalez7 írta:nem lehet vmit csinálni Huck v Kitfisto v hogyis hívjákkal?elég idegedsítő...
És te erre büszke vagy hogy egy reklám a csapatotok?
Zsolti írta:az a lényege ennek az egésznek,hogy a madridnál a foci már régen hátrébb van rangsorolva,mint a lóvé,meg a marketing!
és ez nem jó!a reál már lassn olyan kezd lenni,mint a nagy multik!
Engem mindenesetre nem tudtak megfertözni.Boixos írta:van azért lóvé a margitnál, nem kell félteni őket. gondolom azt a 160egynéhány misit, amivel a butragueno menőzött, nem viccből mondta, igaz, azt a lóvét nem csak játékosokra költik. a reklámjaikból pedig nagyon nagy pénzeket szakítanak, ugyanis a világon a 6-10 éves gyerekek döntő többsége először a madridot ismeri meg, persze a hozzávaló rekvizitumokkal együtt. elég megnézni a madridista közönségének jelentős részét, bár ezt monnyuk később sokan kinövik.
Látom azért hoztad a formát!Kitfisto írta:És te erre büszke vagy hogy egy reklám a csapatotok?
Nem gondoltam de beírtam.Ordog írta:Kitfisto! Elég ostoba vagy, ha azt hiszed, hogy ez lesz a Barca felállása a köv idényben...