Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
Pedig jo gyerek ez az Alvés. Ha le akarnánk igazolni, kb. menyire fájhatna
Mert ha drága akkor nem kell, de ha olcson megxerezhetnénk.

-
- Llegenda del Barça
azért dinho, motta, edmilson, deco, silvinho, belletti, sztem nem tesznek rosszat a csapat moráljának. sőt, a van és a gio sem.
ezzel együtt igaz, ha vmit meg lehet oldani saját emberrel, felesleges idehozni mást.

ezzel együtt igaz, ha vmit meg lehet oldani saját emberrel, felesleges idehozni mást.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Aztán a végén tényleg brazil válogatott lennénk...
Nem mintha bajom lenne a brazilokkal, Isten ments, csak nem tesz sztem jót a csapatmorálnak ha egy nemzetből túl sokan vannak a keretben.

Nem mintha bajom lenne a brazilokkal, Isten ments, csak nem tesz sztem jót a csapatmorálnak ha egy nemzetből túl sokan vannak a keretben.

- laci18
- Jugador d'estrella
Szerinte jöhetne Alves de csak akkor ha védő és nem középpályás. Igaz hogy védőnk is van elég de szerintem Gabri már nem nagy szám és akkor alves és belletti versenyezhetne az első két számu helyért.
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Ja, bocsi én nem láttam, pedig végignéztem az ucsó 3 oldalt és ott nem volt!!!Vito írta:valaki már belinkelte, mondjuk én sem értem, hogy miért pont jobb-védőt kell igazolni?!

- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
http://www.sportforum.hu/foci.asp?newsid=80968
Ezt olvastátok?Előszóban annyit, hogy a srác nem kp., hanem védő! (sportfórum
)
Szerintem nagyon jó a srác és jobban védekezik mint Belletti, de viszont hasonlóan támad is! Egyszer adott Helguérának egy gólpaszt és fejjel be is vette a saját kapujukat!!!
De miért nem a bal oldalra néznek zsugást? 
Ezt olvastátok?Előszóban annyit, hogy a srác nem kp., hanem védő! (sportfórum

Szerintem nagyon jó a srác és jobban védekezik mint Belletti, de viszont hasonlóan támad is! Egyszer adott Helguérának egy gólpaszt és fejjel be is vette a saját kapujukat!!!

-
- Barça C
Szerintem a Barca simán megnyeri a bajnokságot!!
HAJRÁ BARCA!!!!

HAJRÁ BARCA!!!!

-
- Barça C
hajrá barca
Ez nem fog bekovetkezniDe ha idén Larsson nem teljesít

Meg szezonban is, amikor Messi lehetoséget kapott, mindig jol játszott
Szvsz idén beépul a kezdobe, jovore már alapember lex, késobb a legnagyobb zsugásunk 

-
- Director del Fútbol
Na te se láttad játszani Messit a 9-0-ás meccsen...Enrique írta:MESSINEK?!?!?Subinho írta:2. Messi Iniestához hasonlóan csere ember lesz... Az ifiben lehet, h király volt, de Riquelme sorsa lesz...![]()
Óóó, Barátom, ha te ezt komolyan gondoltad, nagyon meg fox lepődni idén..
Vannak olyan játékosok,akik néha elkapnak egy jó napot,és aztán semmi,de épp ez az,hogy rajta látszott,hogy óriási az önbizalma,és ezt a szintet csak emelni fogja később!

Messi sokkal nagyobb tehetség mint a Román..
hol volt ő 17 évesen?
hol volt ő 17 évesen?
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
MESSINEK?!?!?Subinho írta:2. Messi Iniestához hasonlóan csere ember lesz... Az ifiben lehet, h király volt, de Riquelme sorsa lesz...

Óóó, Barátom, ha te ezt komolyan gondoltad, nagyon meg fox lepődni idén..
- Subinho
- Director del Fútbol
1. Saviola beleegyezne a fizetéscsökkentésbe, csak új szerződést kéne elé tenni
2. Messi Iniestához hasonlóan csere ember lesz... Az ifiben lehet, h király volt, de Riquelme sorsa lesz...
3. Maxi a Riverből a legnagyobb tehetségként érkezett??????? Hááát, nem nagyon hallottam a nevét korábban és múltkor néztem Libertadores összefoglalót a sport1-en régebbi meccsekről és beszéltek Maxiról. Tavaly a nagy tehetség Maxi a szezonban 7 gólt lőtt. Az tényleg sok...
Annyit sztem Saviola is lőne...
2. Messi Iniestához hasonlóan csere ember lesz... Az ifiben lehet, h király volt, de Riquelme sorsa lesz...
3. Maxi a Riverből a legnagyobb tehetségként érkezett??????? Hááát, nem nagyon hallottam a nevét korábban és múltkor néztem Libertadores összefoglalót a sport1-en régebbi meccsekről és beszéltek Maxiról. Tavaly a nagy tehetség Maxi a szezonban 7 gólt lőtt. Az tényleg sok...

-
- Director del Fútbol
Én is ezt mondom,év végére szerintem kezdő lesz Messi!LG írta:Azért az oreg Larsson még mindig nem áll hadilábon a gollovéssel, és olykor még mindig csodás dolgokra képes, még ha kezdo nem is lex, a padrol szvsz majdnem minden meccsen beugrik. Maxi Lopezt meg én 1átalán nem írnám le, hisz alig kapott még lehetoséget, viszont a Riverbol ugy jott ide, mint az 1ik legtehetségesebb argentin csatár.
Az meg h Messire nem lehet építeni, sztem hulyeség. Ha ugy folytatya ahogy most, akár még idén bekerulhet az állando kezdobe.

Azért az oreg Larsson még mindig nem áll hadilábon a gollovéssel, és olykor még mindig csodás dolgokra képes, még ha kezdo nem is lex, a padrol szvsz majdnem minden meccsen beugrik. Maxi Lopezt meg én 1átalán nem írnám le, hisz alig kapott még lehetoséget, viszont a Riverbol ugy jott ide, mint az 1ik legtehetségesebb argentin csatár.
Az meg h Messire nem lehet építeni, sztem hulyeség. Ha ugy folytatya ahogy most, akár még idén bekerulhet az állando kezdobe.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Csak évi két és fél millió eurót...Subinho írta:ez OK, hogy a fiatalokat akarja bejáratni és a jövő csapatát építi, de akkor Larsson hogy jön a képbe. ha minden igaz, jövőre be is fejezi, vagy ha nem talán lehúz mégegy évet, de ha megint összeszed egy sérülést, akkor viszlát... saviola viszont fiatal és beférne a hosszútávú tervekbe. és ha nem elég robosztus felépítésű, akkor miért nem használja reikard szélen???
messi még igencsak nincs sztem olyan szinten, h lehessen rá építeni és maxi sem sztem...
szóval elférne ő a csapatban. és egy fillért sem kell adni érte...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Subinho
- Director del Fútbol
ez OK, hogy a fiatalokat akarja bejáratni és a jövő csapatát építi, de akkor Larsson hogy jön a képbe. ha minden igaz, jövőre be is fejezi, vagy ha nem talán lehúz mégegy évet, de ha megint összeszed egy sérülést, akkor viszlát... saviola viszont fiatal és beférne a hosszútávú tervekbe. és ha nem elég robosztus felépítésű, akkor miért nem használja reikard szélen???
messi még igencsak nincs sztem olyan szinten, h lehessen rá építeni és maxi sem sztem...