Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ja, bocsi én nem láttam, pedig végignéztem az ucsó 3 oldalt és ott nem volt!!!Vito írta:valaki már belinkelte, mondjuk én sem értem, hogy miért pont jobb-védőt kell igazolni?!
Ez nem fog bekovetkezniDe ha idén Larsson nem teljesít
Na te se láttad játszani Messit a 9-0-ás meccsen...Enrique írta:MESSINEK?!?!?Subinho írta:2. Messi Iniestához hasonlóan csere ember lesz... Az ifiben lehet, h király volt, de Riquelme sorsa lesz...![]()
Óóó, Barátom, ha te ezt komolyan gondoltad, nagyon meg fox lepődni idén..
MESSINEK?!?!?Subinho írta:2. Messi Iniestához hasonlóan csere ember lesz... Az ifiben lehet, h király volt, de Riquelme sorsa lesz...
Én is ezt mondom,év végére szerintem kezdő lesz Messi!LG írta:Azért az oreg Larsson még mindig nem áll hadilábon a gollovéssel, és olykor még mindig csodás dolgokra képes, még ha kezdo nem is lex, a padrol szvsz majdnem minden meccsen beugrik. Maxi Lopezt meg én 1átalán nem írnám le, hisz alig kapott még lehetoséget, viszont a Riverbol ugy jott ide, mint az 1ik legtehetségesebb argentin csatár.
Az meg h Messire nem lehet építeni, sztem hulyeség. Ha ugy folytatya ahogy most, akár még idén bekerulhet az állando kezdobe.
Csak évi két és fél millió eurót...Subinho írta:ez OK, hogy a fiatalokat akarja bejáratni és a jövő csapatát építi, de akkor Larsson hogy jön a képbe. ha minden igaz, jövőre be is fejezi, vagy ha nem talán lehúz mégegy évet, de ha megint összeszed egy sérülést, akkor viszlát... saviola viszont fiatal és beférne a hosszútávú tervekbe. és ha nem elég robosztus felépítésű, akkor miért nem használja reikard szélen???
messi még igencsak nincs sztem olyan szinten, h lehessen rá építeni és maxi sem sztem...
szóval elférne ő a csapatban. és egy fillért sem kell adni érte...