2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hozzáért kézzel miután már rég belerúgott a lasztiba,védő dobta magát egyből, Puhl is megmondtaherlius írta:Szerintem lefújható volt a gólja, bár tény, hogy adtak már meg ilyen gólokat. A hátsó kameraállásból viszont látszott, hogy meglöki a védőt.
Azért azt elég furcsa lenne Pep szemére vetni, hogy Ibra nem hajt eléggé!?LG írta: Ez igaz! Sokan hiányolják, h nem hajt úgy, mint Etoo. Erre azonban aki nézte az Interben a meccset az számított, h nem fog úgy hajtani, mert nem a stílusa. Ha ez nem tetszik, akkor szidjátok Guardiolát, hisz ezzel neki is tisztában kellett lennie.
Ez igaz! Sokan hiányolják, h nem hajt úgy, mint Etoo. Erre azonban aki nézte az Interben a meccset az számított, h nem fog úgy hajtani, mert nem a stílusa. Ha ez nem tetszik, akkor szidjátok Guardiolát, hisz ezzel neki is tisztában kellett lennie.Ibra99 írta:Hello srácok!
Szerintem nem szép dolog hogy ilyen csúnyákat irtok Ibrahimovicsról. Én akárhogy élnézem a tavalyi meccseit végül is az interben is igy játszott. Neki ez a stilusa és ezt el kell fogadni más kérdés az hogy a barcába kevésbé illik ez a stilus, de hogy ő ne lenne jó játékos az hülyeség. Sokat ad a barcának fogadd el. Ő játszik ha tetszik ha nem.
így igaz...erre a képességére már az Interben felfigyeltemEnjoy írta:Srácok, nagyon jó érzésem van Ibrával kapcsolatban.
Hátára veszi a csapatot, s kihúzza a bandát a hullámvölgyből góljaival.
Szerintem két BL. győzelemben is vastagon benne volt a kameruni, de én sem akarok párhuzamot vonni, mert nem sok értelme van. Én szeretem Ibrát, de most nincs a csúcson, mint ahogy az egész csapat tré az utóbbi meccseken.Victor_Valdes írta:Eto is eldöntött például egy BL döntőt is ha jól emlékszempapek89 írta:Sztem meg sok dolgot döntött már el Ibra. Pont, amikor kell. Lehet kevesebb gólt lő, mint Eto'o, viszont Ibra pár meccset már tudott eldönteni egy góllal, vagy pontot menteni. pl El Clasico.Nem a kameruni pártján állok, senkién se állok, csak nyerjünk a többi nem számít
Így valahogy, és ha már megemlítetted, jelen állapotban hármójuk közül Militot látnám legszívesebben a csapatban. Azzal a fickóval óriást fogott az Inter, semmi extra, "csak" gólt lő, régóta kedvencem. Nem tudom, minek köszönhető Ibra gyenge formája: neki, a csapatnak, a középpályánknak, de kezdek megrendülni vele kapcsolatban. Én a legjobb centernek tartom a világon, egyszerűen tökéletes csatár. Egyszer azt nyilatkozta, hogy itt sokkal közelebb van a középpályához és nincs annyira elszigetelve, mint az Interben. Elnézve a meccseken, ezt valahogy nem veszem észre a "labdához érési" statjában.gekkodan írta:Milyen érdekes, hogy amig relatíve mindketten okosan robbantak a szezon elején az új csapatukban, annyira szimultán gyengék mindketten a szezon kritikus részében, a félidő utáni robotolásban. Eto'o pont olyan hulla gyenge volt ma Milanoban, mint Ibra tegnap a németek ellen, a difi az, hogy a svéd elé lepattant másodjára is egy laszti, Eto'o pedig kb ilyen súlyú okos gólpasszt adott Militonak.
Hetek óta figyelem, hogy kb azonos teljesítményt adnak le. Aminek baromira nem örülök, mert szegény Ibrát én sem bántanám, de azért tényleg elég gyenge, amit mostanában művel.
Eto is eldöntött például egy BL döntőt is ha jól emlékszempapek89 írta:Sztem meg sok dolgot döntött már el Ibra. Pont, amikor kell. Lehet kevesebb gólt lő, mint Eto'o, viszont Ibra pár meccset már tudott eldönteni egy góllal, vagy pontot menteni. pl El Clasico
papek89 írta:Sztem meg sok dolgot döntött már el Ibra. Pont, amikor kell. Lehet kevesebb gólt lő, mint Eto'o, viszont Ibra pár meccset már tudott eldönteni egy góllal, vagy pontot menteni. pl El Clasico
ALEXDP írta:szerintem meg tegnap pont azt hozta amihez nagyon ért....
A semmiből belőtte azt a kumma fontos gólt,kumma fontos pillanatban,amikor másnak nem ment....
és lesz ez még sokkalsokkal jobb is