gekkodan írta:Milyen érdekes, hogy amig relatíve mindketten okosan robbantak a szezon elején az új csapatukban, annyira szimultán gyengék mindketten a szezon kritikus részében, a félidő utáni robotolásban. Eto'o pont olyan hulla gyenge volt ma Milanoban, mint Ibra tegnap a németek ellen, a difi az, hogy a svéd elé lepattant másodjára is egy laszti, Eto'o pedig kb ilyen súlyú okos gólpasszt adott Militonak.
Hetek óta figyelem, hogy kb azonos teljesítményt adnak le. Aminek baromira nem örülök, mert szegény Ibrát én sem bántanám, de azért tényleg elég gyenge, amit mostanában művel.
Így valahogy, és ha már megemlítetted, jelen állapotban hármójuk közül Militot látnám legszívesebben a csapatban. Azzal a fickóval óriást fogott az Inter, semmi extra, "csak" gólt lő, régóta kedvencem. Nem tudom, minek köszönhető Ibra gyenge formája: neki, a csapatnak, a középpályánknak, de kezdek megrendülni vele kapcsolatban. Én a legjobb centernek tartom a világon, egyszerűen tökéletes csatár. Egyszer azt nyilatkozta, hogy itt sokkal közelebb van a középpályához és nincs annyira elszigetelve, mint az Interben. Elnézve a meccseken, ezt valahogy nem veszem észre a "labdához érési" statjában.