Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

És az egész amit leírtál, teljesen igaz, mondjuk én Pedroval megvoltam elégedve, meg abban a szűk 5 percecskében Bojan is jó volt, adott egy (szabályos) gólpasszt Ibrának
  És az egész amit leírtál, teljesen igaz, mondjuk én Pedroval megvoltam elégedve, meg abban a szűk 5 percecskében Bojan is jó volt, adott egy (szabályos) gólpasszt Ibrának 

) és ugye a jó öreg Busquets aki megint érthetetlen és felesleges hibát követett el remélem Henry sorsára jut és messze kerül a kezdőtől.
) és ugye a jó öreg Busquets aki megint érthetetlen és felesleges hibát követett el remélem Henry sorsára jut és messze kerül a kezdőtől.

Az 1. félidőben ha hozzá került a labda mindig kitűnően oldotta meg, aztán a 2. félidőben kicsit eltűnt, de gondoskodott arról, hogy szóba kerüljön meccs után.
 Az 1. félidőben ha hozzá került a labda mindig kitűnően oldotta meg, aztán a 2. félidőben kicsit eltűnt, de gondoskodott arról, hogy szóba kerüljön meccs után.

Mást nem emelnék ki, mindenki játékával elégedett voltam.
 Mást nem emelnék ki, mindenki játékával elégedett voltam. 

Pedig a svéd ma a játékban is kivette a részét, Messi ismét alkotott a szélen is Alvessel, de javarészt középről indult be, sikerrel. Xavi is nagy volt, Pedro pedig...
  Pedig a svéd ma a játékban is kivette a részét, Messi ismét alkotott a szélen is Alvessel, de javarészt középről indult be, sikerrel. Xavi is nagy volt, Pedro pedig...  Mindenkinek kijár a tisztelet a mai meccsért, pár nap alatt jelentős javulás, jó lesz ez ismét
  Mindenkinek kijár a tisztelet a mai meccsért, pár nap alatt jelentős javulás, jó lesz ez ismét