Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
duncan
Jugador del Barça

2010.02.28. 01:26:42

Nem volt egy rossz meccs,több góllal is győzhettünk volna. Viszont jobb helyzetkihasználásra lenne szükség ahhoz,hogy biztosabban hozzuk a meccseket. A reál nem igazán veszít pontokat,így nagyon szoros lesz a bajnokság és a sikerhez pihentebb játékosok kellenek majd. Ez viszont elképzelhetetlen anélkül,hogy legyenek olyan meccseink,amiket eldöntünk szinte már az első félidőben és anélkül,hogy Pep mester többet és hamarabb elkezdjen cserélni. Mert egy ilyen gyorsított tempójú szezont nehezen fog Messi,Xavi,Iniesta (néha Pedro) tengely top formában végigjátszani. Ibra és Henry teljesítménye elég kevés, ahhoz képest pedig amit ők elvben tudnak pedig borzasztóan kevés, Bojan pedig nincs játékban,mert kevés lehetőséget kapott eddig. Így nagyon nehéz lesz helyt állni a ligában,mert az ellenfél nem fog sokat botlani,ezt már most világosan lehet látni. Kellett volna vagy egy csatár vagy egy kp a télen. Így most ha a sérüléseket is hozzávesszük túl kicsi a keret egy bajnokcsapathoz.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.02.28. 01:00:52

gergo9 írta:a jó öreg Busquets aki megint érthetetlen és felesleges hibát követett el remélem Henry sorsára jut és messze kerül a kezdőtől.
Hát hallod ez kedves :lol: :lol: De egyébként van benne valami :? És az egész amit leírtál, teljesen igaz, mondjuk én Pedroval megvoltam elégedve, meg abban a szűk 5 percecskében Bojan is jó volt, adott egy (szabályos) gólpasszt Ibrának :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
gergo9
Director del Fútbol

2010.02.28. 00:56:32

Nah ez a meccs többet ért mint az utolsó 3meccsünk összesen. Volt elképzelése a csapatnak, tartása, motiváltak voltak az uccsó pillanatokban hiányzott a gyilos ösztön de belefér, talán lehet mondani hogy kijöttünk a hullámvölgyből.
Alves,Xavi,Messi emelhető ki pozitív értelemben. Pedro a gólja miatt de tőle elvárnám hogy többet legyen játékban ám azon a poszton felüdülés a játéka.
Negatívat lehetne írni Ibraról akinek a játékéban némi javulást látok az elmúlt meccseken lassan de javul reméljük eléri az őszi szintet(lehet hogy az öszi játéka termékbemutató volt és most illeszkedik bele a játékunkba :D) és ugye a jó öreg Busquets aki megint érthetetlen és felesleges hibát követett el remélem Henry sorsára jut és messze kerül a kezdőtől.
nahjolvan
Barça B

2010.02.28. 00:56:14

szerintem a következő meccsen meg fog törni a jég Ibránál..már most is nagyon közel járt hozzá:) így tovább és jönni fog! visca el barca
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.02.28. 00:38:58

Szerintem jól játszott a Barca, csak a Málaga túlságosan beállt védekezni és így nem tudtak a kapu közelébe jutni a srácok.

Ibrahimovics pedig ha nem is játszott jól, de most is gólt lőtt, az más kérdés, hogy a játékvezető nem adta meg a teljesen szabályos gólját. :wink:
Gali
Capitá del Barça

2010.02.28. 00:38:57

Rubinos Pérez vezette az Osasuna elleni meccsünket is, amikor nem állította ki a hazaiak védőjét, amikor a kapura törő Ibrát buktatta. Tehát két meccs két elmaradt kiállítás és egy meg nem adott szabályos Ibra gól.
Gracias Senor Pérez!!!!!
Ami a mérkőzést illeti, sokkal jobban játszott a Barca, mint Stuttgartban - mondjuk nem volt nehéz - de a befejezéseknél hihetetlen mit bénáztak Messiék. Ezt a meccset 4-5 góllal kellett volna megnyerni. Szerencsére az egyenlítés után sikerült ezzel az álomgóllal begyűjteni a 3 pontot.
A követekző meccseket (Almeria, Valencia, Zaragoza, Osasuna, Mallorca, Bilbao) hozni kell, Busquets helyett Touréval a fedélzeten és akkor jöhet a Real a Bernabeuban....Nincs mese, nyerni kell!!!
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
dioric
Barça B

2010.02.28. 00:35:32

Xavi és Messi az előző meccseken nem alkottak, ma viszont mindketten összeszedték magukat. Nem véletlen, hogy jobban is ment a játék, hiszen Iniestával együtt a fő kulcsemberek. Ezenkívül még Pedro játéka tetszett, mert a gólon kívül még sokszor próbálkozott, nem egyszer igen bátran és trükkösen, más kérdés, hogy igazi helyzet ritkán jött össze belőle.

Hú, ha Xavi sarkazós gólja bemegy... olyasmi lett volna, mint Zlatané, legalábbis hasonló :D
De Iniesta kapufájából se semmi gól lett volna... Csakhogy nincs "volna"... inkább örüljünk a győzelemnek. Most csak az volt a lényeg, hogy javuljon a játékunk és persze hogy győzzünk - mindegy milyen arányban. Vezetünk és ez számít! Szerencsétlenség és bírók ide vagy oda
ser del Barça es el millor que hi ha
ziipp
Capitá del Barça

2010.02.28. 00:24:41

herlius írta:Most kivételesen jogosnak érzem a kritikákat Ibra felé. Direkt figyeltem a mozgását, legalább 4-5 olyan eset volt, amikor egyértelműen nem neki játszották a labdát, de mégis belenyúlt és odalett a helyzet. Látványosan nem érzi, nem érti néha ezt a játékot. Lehet, hogy edzéseken remekül megy neki, de éles helyzetben, maximális fordulatszámon mintha belezavarodna.
Ezek nekem is feltűntek, de nem gondolom, hogy önző szándék vezette volna. Az ívelt fejese - védő mentése utáni reakciója sok mindent elárult. Szerintem görcsösen játszik. Gyakran labdakezelési hibákat követ el, pedig jó technikája van. Tudja, érzi ő is, hogy nagyon keresik a labdákkal, ennek dacára mégsem sikerülnek a megmozdulásai, és így megindul egy öngerjesztő folyamat.

Szerk.: Miért törölted a hozzászólásodat?
nahjolvan
Barça B

2010.02.28. 00:22:45

iniesta kapufája gólt érdemelt volna..asszem forduló gólja lett volna:D összeségében nagyon jól játszott a csapat sztem..főleg első félidőbe!csak az a fránya helyzetkihasználás..izgultam rendesen:)
MR. TROMORT777

2010.02.28. 00:20:33

Én elégedett vagyok, a szép játék már visszatért. Ha ez tudjuk folytatni a gólok is jönni fognak.
Nagyon jót tett h Alves visszatért, ég és föld a külömbség ha más játszik ott.
Xavi újra belelendült, hihetetlen passzokat adott, és most voltak plusszba szép cselek, esernyők is.
Don Pedro elképesztő :!: Az 1. félidőben ha hozzá került a labda mindig kitűnően oldotta meg, aztán a 2. félidőben kicsit eltűnt, de gondoskodott arról, hogy szóba kerüljön meccs után.
Messi is kezd újra belelendülni, csak így tovább.
Busquets most nem lógott ki annyira, de azért mert nem is volt rá szükség.
A következő meccseken remélem messze el fogja kerülni a kezdőt.
bzozo
Jugador d'estrella

2010.02.28. 00:19:27

:D :D a Győzelem a fontos :D :D

zlatan valoban halványan játszik ahhoz képest ahogy kezdte!!!
ezen a meccsen legalább látszódott némi tudása is de sajna nem csak neki nem jöttek össze a dolgok!!

a csapat jol szerepelt és ez a fontos. akrízishelyzeteket meg kell oldani és eleddig ez jó úton van...remélem a folytatásban sem kell szívrohamot kapnunk a 90 percek alatt!! Tudom hogy a csapat most már jó úton van !!!!
:twisted: :twisted: :twisted:

én minden BARCA játékosnak egyformán szurkolok!!! szerintem ez a fontos!!
VISCA EL BARCA
mess2009
Director del Fútbol

2010.02.28. 00:15:55

hát nehéz szülés volt...
valójában nem is tudom pontosan mi a baj még mindég, a befejezésre lelassulunk, és sajnos ennek egyik tettese Ibra. nincs benne gólratörő lendület, ez pedig a 9-es mezben óriási hátrány. akkor is ezt mondom, ha a gólja természetesen szabályos volt, de az hogy megáll a labdával és meditál az nem a korszerű és hatékony játékra utal.
volt persze kapufánk, volt gyönyörű Xavi majdnem gól, de hát ez egyébként is a majdnem gólok mérkőzése volt.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.28. 00:06:04

Időnként nagyon szép megoldásokat mutatott be a csapat, de összességében keserű a szám íze. A kulcspillanatokban rendre rossz döntéseket hoztak a támadók, egy hajmeresztő hiba pedig elég volt, hogy majdnem bukjunk 2 pontot. Ezt komolyabb csapat ellen nem lehet eljátszani. A Malaga kihozta a maximumot a meccsből, bár az is tény, hogy normális esetben az első félidőtől 10 emberrel kellett volna folytassák. Másrészt az is feltűnt, hogy a viszonylag nagy iram ellenére fizikálisan nagyon jól bírta a meccset a Malaga, pedig általában az utolsó 15-20 percre kipukkannak a közepesebb csapatok. Most valahogy mi tűntűnk tompábbnak a meccs vége felé, a hétközi meccset figyelembe véve talán nem is véletlenül. Az érezhető volt, hogy Guardiola hamar el akarja dönteni a meccset, talán ezért is volt a nagyon támadó szellemű kezdő és az első félidő nagy irama. Nem jött be a húzás, a második félidőben pedig majdnem rá is fáztunk erre. A játékosok szíve szerencsére a helyén volt, nagyszerű volt látni azt a gólörömöt Messi góljánál.
miihii
KHAL

2010.02.28. 00:05:18

A legeslegutolsó mozzanatig remekül játszottunk.Csakhogy ez a mozzanat többnyire el lett rontva.Lőttünk passz helyett,passzoltunk lövés helyett,passzoltunk túl hosszan/szélesen/magasan/alacsonyan,túl gyors labda/túl lassú labda,stb...
Ha ezeket ki tudjuk simítani,akkor nem lesz kegyelem senkinek.
Van egy olyan gyanúm,h egy-két meccsen belül vki bele fog futni a késbe.

Nagyjából rendben volt minden,csakis magunknak köszönhettük,h izgulni kellett.Pedrito bemutatta,h mivel kellene színesíteni a játékunkat,ha nem így tömörülnek és nem akar összejönni a tikitaka vége.A második találat meg a régi (tavalyi :lol: ) szép időket idézte.Ebből szeretnék sokat látni ezután.(Csak ne legyen előtte 83 perc akadozás...)

A bírók meg elmehetnek a ..............................ba!
Mocskos realrato! :evil:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Guardiola
Capitá del Barça

2010.02.28. 00:02:47

csababarca írta:2-1 lett a vége.

Egyébként ennyit számított a madridi sajtó hadjárata...
Teljesen esztelenül működnek nálunk a bírók,hibát hibára halmoznak.

Ezt a gólt nincs az az isten aki megérteti velem miért nem adták meg.
Komolyan nálam ez az idei év bírói bakija...
Igen kb. erről beszéltem pár hete, hogy nem ok nélküli a madridi sajtó hadjárat. És úgy látszik valóban működik. Most is az a véleményem, hogy nem tudatosan van ez benne a bírokba de tudatalatt számít.

Ami a mecset illeti Xavi újra a toppon meg is látszik a labdabirtoklásunkon :) Mást nem emelnék ki, mindenki játékával elégedett voltam.
Természetesen van még fennebb de jó irányba mozdultunk az elmult hetekhez képest. Tetszett a mérkőzés.

(Úgylátszik Pep valóban tudta a receptet :) )
bali 15
Director del Fútbol

2010.02.28. 00:02:17

Na egész jó volt.
Már csak Bousquets-el van tele a .... :twisted:
Mikor jön már vissza Toure.?
ziipp
Capitá del Barça

2010.02.28. 00:00:17

Rewolution5 írta:
Fecooo írta:Zlatan és Messi között NAGYON látszik, h egyáltalán nincs összhang... egyszer Messi önző, máskor a svéd szedi le a labdát előle... :?
én nemtudom h észrevettétek-e, de olyan nagyon tuti kiugratást követően Ibra megallitja a labdat, holott sztem tudja h mögötte jön egy társ ... :roll:
Persze, persze. Beépített madridista, mi? Nagyon akar, ezért rámegy az összes labdára, ami felé jön.

Nagyon jó meccs volt ez a mostani. Xavi tanári módon játszott, esernyős csele élményszámba ment, a második gól előtti összjáték pedig vetekszik majd a szezon legszebb gólja címért. Ráadásul végre kifizetődött az akarás, és fordítani tudtunk. Ez megadhatja azt pluszt a csapatnak, amivel célba érhetnek mind a bajnokságban, mind a BL-ben.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.02.27. 23:59:39

Don Pedroooo!!! Mekkora gól..... :shock:
Xavi!!! Mekkora passz..... :shock:

A játékkal nem volt gond, jól játszottunk, csak a helyzetkihasználáson kéne javítani. Ami tavaly befelé pattant, az idén mind kifelé.
Ibra gólja teljesen szabályos volt, nem tudom mit nézett a bíró... :roll:

Visca el BARCA!!!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
LM10
Director del Fútbol

2010.02.27. 23:56:26

1-1-nél bajd besz*rtam. De meglett végül. A játék mindenképp a kilábalást mutatja, jó lesz ez megint. A Stuttgart elleni visszavágóra, és az utána lévő Valencia meccsre újra pörögni fogunk érzem :wink: Sajnálom, hogy nem adták meg Ibra szabályos gólját :cry: Pedig a svéd ma a játékban is kivette a részét, Messi ismét alkotott a szélen is Alvessel, de javarészt középről indult be, sikerrel. Xavi is nagy volt, Pedro pedig... 8) Mindenkinek kijár a tisztelet a mai meccsért, pár nap alatt jelentős javulás, jó lesz ez ismét :D FORCA!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.27. 23:56:02

Ez "micsinál" ez a gyökér bíró? Elvesz egy tök szabályos gólt? Egyébként: szép volt fiúk! Szorosan de meglett. Középpályán el kéne már felejteni picit Busquets-et. Nem mondom, hogy nagyon rossz volt, de Touré-t én valahogy biztonságosabbnak érzem. Támadósor sem volt ma rossz, de akit kiemelnék az XAVI! Ez nem ember.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.02.27. 23:55:19

2-1 lett a vége.

Egyébként ennyit számított a madridi sajtó hadjárata...
Teljesen esztelenül működnek nálunk a bírók,hibát hibára halmoznak.

Ezt a gólt nincs az az isten aki megérteti velem miért nem adták meg.
Komolyan nálam ez az idei év bírói bakija...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.27. 23:54:47

2-1, jól játszottunk, ha a helyzetkihasználásunk valamikor kegyetlenné válna,akkor nem sok kérdés maradna az ilyen meccseken.

2. gól igazi élmény volt, Xavi mester egész meccsen kitűnő volt, ő volt ma a legjobb, utána Messi.

FORCA!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.27. 22:57:55

Fecooo írta:Zlatan és Messi között NAGYON látszik, h egyáltalán nincs összhang... egyszer Messi önző, máskor a svéd szedi le a labdát előle... :?
én nemtudom h észrevettétek-e, de olyan nagyon tuti kiugratást követően Ibra megallitja a labdat, holott sztem tudja h mögötte jön egy társ ... :roll:
Kép
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.02.27. 22:57:14

Nekem tetszik a meccs, csak a gól hiányzik! Reméljük, hogy az is megérkezik a második félidőben! Végre Xavi nem csak alibizik, Messi sem csak 10 percekre tűnik fel a meccsen, és Pedro valamint Ibra sem rossz most! Így tovább, csak találjunk be minél hamarabb!
MR. TROMORT777

2010.02.27. 22:56:47

istyke6 írta:Eddig osztottuk Pedrot, hogy nem vallalja be az 1vs1 et, azt hiszem ezen a meccsen eddig 100% os a sikere, nagyon ugyesen tolj a jobb szelen.

Amugy nagyon furcsa, hogy egyszser Pedro jobb szelen van, 2 percre ra mar Maxwellt faultoljak ott. Egyszer Iniesta bal szelen, utana Ibra... nagyon sokat mozognak az emberkeink. :lol:
Pedro eddig iszonyat jó mezőnyben.

Mindenki össze-vissza futkározik :lol:
Ini is baltámadó, meg ilyenek, de nyugodtan megtehetjük, mert a Málaga nem ellenfél.
Lezárt