Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát hallod ez kedvesgergo9 írta:a jó öreg Busquets aki megint érthetetlen és felesleges hibát követett el remélem Henry sorsára jut és messze kerül a kezdőtől.
Ezek nekem is feltűntek, de nem gondolom, hogy önző szándék vezette volna. Az ívelt fejese - védő mentése utáni reakciója sok mindent elárult. Szerintem görcsösen játszik. Gyakran labdakezelési hibákat követ el, pedig jó technikája van. Tudja, érzi ő is, hogy nagyon keresik a labdákkal, ennek dacára mégsem sikerülnek a megmozdulásai, és így megindul egy öngerjesztő folyamat.herlius írta:Most kivételesen jogosnak érzem a kritikákat Ibra felé. Direkt figyeltem a mozgását, legalább 4-5 olyan eset volt, amikor egyértelműen nem neki játszották a labdát, de mégis belenyúlt és odalett a helyzet. Látványosan nem érzi, nem érti néha ezt a játékot. Lehet, hogy edzéseken remekül megy neki, de éles helyzetben, maximális fordulatszámon mintha belezavarodna.
Igen kb. erről beszéltem pár hete, hogy nem ok nélküli a madridi sajtó hadjárat. És úgy látszik valóban működik. Most is az a véleményem, hogy nem tudatosan van ez benne a bírokba de tudatalatt számít.csababarca írta:2-1 lett a vége.
Egyébként ennyit számított a madridi sajtó hadjárata...
Teljesen esztelenül működnek nálunk a bírók,hibát hibára halmoznak.
Ezt a gólt nincs az az isten aki megérteti velem miért nem adták meg.
Komolyan nálam ez az idei év bírói bakija...
Persze, persze. Beépített madridista, mi? Nagyon akar, ezért rámegy az összes labdára, ami felé jön.Rewolution5 írta:én nemtudom h észrevettétek-e, de olyan nagyon tuti kiugratást követően Ibra megallitja a labdat, holott sztem tudja h mögötte jön egy társ ...Fecooo írta:Zlatan és Messi között NAGYON látszik, h egyáltalán nincs összhang... egyszer Messi önző, máskor a svéd szedi le a labdát előle...
én nemtudom h észrevettétek-e, de olyan nagyon tuti kiugratást követően Ibra megallitja a labdat, holott sztem tudja h mögötte jön egy társ ...Fecooo írta:Zlatan és Messi között NAGYON látszik, h egyáltalán nincs összhang... egyszer Messi önző, máskor a svéd szedi le a labdát előle...
Fecooo írta:Zlatan és Messi között NAGYON látszik, h egyáltalán nincs összhang... egyszer Messi önző, máskor a svéd szedi le a labdát előle...
Pedro eddig iszonyat jó mezőnyben.istyke6 írta:Eddig osztottuk Pedrot, hogy nem vallalja be az 1vs1 et, azt hiszem ezen a meccsen eddig 100% os a sikere, nagyon ugyesen tolj a jobb szelen.
Amugy nagyon furcsa, hogy egyszser Pedro jobb szelen van, 2 percre ra mar Maxwellt faultoljak ott. Egyszer Iniesta bal szelen, utana Ibra... nagyon sokat mozognak az emberkeink.