Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
Sanama
Llegenda del Barça

2010.02.28. 20:25:49

Engem a 2gól nyugtat meg. Vagyis nem is agól,hanem ahogy gól lőtt a csapat. Na igen... az BARCA játék volt.

Ez már sokat mond,hogy 1-1után pár percel ilyen gólt lőtt a csapat. Lelkileg nagyon ott vannak a srácok, és küzdenek, egy hirtelen jött gól nem dönti őket a padlóra.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.02.28. 20:19:12

Stevenny írta:
Varatrix írta:Alapvetően optimista embernek tartom magam, de felteszem a kérdést.
Csak én nem láttam olyan fene meggyőzőnek ezt a játékot.
Egy Málagát azért nem olyan ördöngös dolog megverni.
Nem csak te látod így! Én is kb! Nem volt ez egy jó meccs!
nekem meg 100%ig megfelelt... végre nem azt láttam, h a két középső védő meg Valdes piszkálgatja el a csatárok elől éppúgy h ne szerezzék meg, hanem meg lehetett játszani a két szélső hátvédet, Sergio, Xavit, Messit is akár... nyerhettünk volna itt 2 számjeggyel is ha időben berámoljuk az elsőt, de izgalmas kis meccs volt, és nyomás alatt is kiválóan teljesítettek a srácok. Nekem az elmúlt meccsek után ez felüdülés volt :!:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Stevenny
Jugador del Barça

2010.02.28. 19:56:09

Varatrix írta:Alapvetően optimista embernek tartom magam, de felteszem a kérdést.
Nem csak te látod így! Én is kb! Nem volt ez egy jó meccs!
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."Kép
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Varatrix
Director del Fútbol

2010.02.28. 19:49:18

Alapvetően optimista embernek tartom magam, de felteszem a kérdést.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.02.28. 19:44:24

Tegnap végre már alakult a csapat játéka. Ha bemennek a ziccerek, ez egy sima derbi. Az jó jel, hogy erőlködés nélkül lőttük a 2. gólt, ez a csapat mentális erejét jelzi. Ha csak ennyi volt a hullámvölgy, akkor kezdhetnek rettegni az ellenfelek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MR. TROMORT777

2010.02.28. 18:59:51

Stevenny írta:Nah, figyelj! De a helyzeteket be kell LŐNI!!!
Igen, de épp hogy csak mászunk ki a gödörből...
Egyesek nagyon el száltak itt a tavalyi év miatt. Nem lehet mindig 6 gólokat rúgni. Inkább örülni kellene annak, hogy a Stuttgart meccshez képest mennyit javultunk.
Tegnap a szerencse is hiányzott, de a lényeg a szép játék és a 3 pont.
Stevenny
Jugador del Barça

2010.02.28. 18:02:56

Nah, figyelj! De a helyzeteket be kell LŐNI!!!
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.02.28. 17:49:18

Stevenny írta:Na, ez a tegnapi meccs nagyon gyenge volt. Önzők voltunk, rossz megoldásokat nyújtottunk, egy pár játékos, mint például Pedro, Ininesta, de főleg Busquets, nagyon pocsék teljesítményt nyújtott. Messinek sem ment a játék. Három játékost lehet megdícsérni: Maxwell, Xavi és Bojan is talán nagyon jó teljesítményt nyújtott. DE lehet említeni Ibrát is, aki szegény alig kapott jó passzokat.

Nem szeretem ezt az értelmetlen dolgot, hogy 1-1-es állásnál hátul passzolgatnak. HülyeséG! Ezerrel kell ilyenkor támadni!
Miva? :shock: Tegnap két meccset játszottunk, vagy mi? :D Ebből, amit leírtál semmi nem állja meg a helyét. :lol: Persze gondolhatod így, de... Nem értem. Bojant emeled ki, mint, kiemelhető játékost... Jó, ha 5 percet pályán volt. Ha abból a rengeteg helyzetből még egyet, kettőt belövünk, tuti máshogy látod a helyzetet... :roll: Tegnap nagyon jó volt a csapat! :idea: Csak, sokszor túljátszottuk a helyzeteket. Ami, 1 éve bement, most még kifelé pattant (Iniesta kapufája, gólvonalról mentés, Messi két 100%-os helyzete, stb...), de ez egy hét múlva, már nem így lesz. Pedro, Iniesta, pocsék teljesítményt nyújtott? :shock: :lol: Nem szereted azt, amikor 1:1-es állásnál hátul passzolgatunk? 3 perc elteltével visszavettük a vezetést...

Hát ez a hozzászólásod, szerintem egy rossz vicc. :idea: :wink:
Stevenny írta:Nah, figyelj! De a helyzeteket be kell LŐNI!!!
Ez, igaz. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.02.28. 18:09:56-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Stevenny
Jugador del Barça

2010.02.28. 17:35:46

Na, ez a tegnapi meccs nagyon gyenge volt. Önzők voltunk, rossz megoldásokat nyújtottunk, egy pár játékos, mint például Pedro, Ininesta, de főleg Busquets, nagyon pocsék teljesítményt nyújtott. Messinek sem ment a játék. Három játékost lehet megdícsérni: Maxwell, Xavi és Bojan is talán nagyon jó teljesítményt nyújtott. DE lehet említeni Ibrát is, aki szegény alig kapott jó passzokat.

Nem szeretem ezt az értelmetlen dolgot, hogy 1-1-es állásnál hátul passzolgatnak. HülyeséG! Ezerrel kell ilyenkor támadni!

Amúgy 3-1 kellett volna legyen, Ibra gólja szabályos volt!

Kicsit korai, de én az Almeria elleni meccsre a következő tizenegyet küldeném ki kezdőként :

-------------------------Valdés------------------------------
Alves-----------Puyol(Milito)--------Marquez------------Maxwell
---------------------Touré-----------------------------------
-------Xavi-----------------------------Iniesta-------------
Messi----------------Ibra------------------------Bojan(Henry) :idea:
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.02.28. 14:43:14

BlauGranaGroc írta: Amennyire szerettem játékosként, most kb annyira nem csípem edzőként.
ezt nem értem... most nem szereted Pepet, vagy amióta elkezdett edzősködni? nem baj, csak olyan fura. persze meglehet róla a véleményed csak eddig senkitől nem hallottam, hogy nem szeretné.
mess2009
Director del Fútbol

2010.02.28. 13:57:33

BlauGranaGroc írta:Annyira unalmas már ez a bírózás. Egy Barcelonanak a liga 10x helyezettje ellen bármilyen bírói tévedések ellenére is simán hoznia kell a meccset hazai pályán. Meg egyébként is teljesen felesleges minden meccs után a bírót szidni, amikor minden épeszű szurkoló tudja, hogy tévedések voltak, vannak, és lesznek is.
2:1 után nem adtak meg egy szabályosnak tűnő gólunkat? Nem mind1? Így is nyertünk. Piros lap sem maradt el, mert az nem volt sárgás megmozdulás a malagaitól ami miatt reklamáltok.
Marha gyerekes és szánalmas amikor egy ekkora csapat szurkolója sír, mert esetleg a sokkal gyengébb csapatot segíti(k) bírói tévedések.

És akkor a meccsről:
Xavi nagyszerűen játszott és ez meg is látszotta csapat játékán is. Érdekes, hogy amióta Zlatan a csatár, azóta mindenki elfeljetette milyen is a jó kiugratás. Senki se tud megfelelő sebességű és hosszúságú passzt adni neki, vajon miért?
A 2. félidőben amikor a malaga egészen messzire feltolta a védekezését és leszűkítette a játékterünket tanácstalanok lettünk, egészen addig amíg el nem kezdtük Alves(éke)t kiugratni a szélen. Ezt követően visszább is húzódtak és ott folytatódott az egész ahol abbamaradt az első félidőben. Egy jobb (szélső)védőkkel rendelkező csapatnak ez jó taktika lehet ellenünk, de itt most megoldottuk. Az ideális számunkra az lett volna ha ekkor a csatárunk kap indításokat és vezetheti 1az1-ben kapura a labdát, de ez érdekes mód felsem merült már a csapattársakban. Szerintem már ők sem nagyon szivesen próbálkoznak a svéd kiugratásának kisérletével, mert 95%-ban halott ötlet. Tegnap Alves egyik próbálkozása után is jól látszott a brazil arcán, hogy mennyire reménytelen.
Kétségtelen kellet volna a meg nem adott gól Ibra önbizalmának(mi hülyeség már, hogy egy ekkora játékosnak ezen múljon a játékhoz valóü hozzáállása), de én jobban sajnáltam, hogy így Bojan neve mellől hiányzik egy újabb gólpassz. Még mindig úgy gondolom, hogy a katalán-szerb, Jeffrennel karöltve simán megoldaná a balszélső kérdését. Egyébként is felesleges igazolni, ha Pep csak meccsenként 1x cserél és azt is csak az utolsó 5 percben teszi. Sok jó játékos ott csücsül érdemtelenül, mecshiányosan a padon. Amennyire szerettem játékosként, most kb annyira nem csípem edzőkent.
amit a meccsről írtál az ok. ez is lehet egy hibaforrás, de a bíróval kapcsolatos kifogásod szerintem alaptalan. a bíró része a játéknak és a tevékenysége ugyanúgy bírálható mint pl. az edzőé! nem mellesleg pedig a megállapítások az Ibra góllal kapcsolatban jogosak, tehát a meccs eredménye az ő hibája miatt nem 3:1 ez ilyen egyszerű!
Rinku
Director del Fútbol

2010.02.28. 11:06:32

Köszönöm az egyetértést! Komolyan, kimászok az ágyból, leülök kicsit netezni, felpillantok ide is, erre azt látom, hogy már megint valami ide nem illő személy Puhl Sándort megszégyenító módon elemzi a meccseinket és kötekedik! Hát halljátok, ahogy írtam, ehhez is pofa kell, hogy ilyet megcsináljon valaki!

Nekem vannak madridos ismerőseim, mégsincs semmi bajom velük, tök jól elvagyunk! Nem fúrjuk, cinkeljük egymást, nézzük a meccseket, egyet tudok érteni azzal, amikor a madrid jól játszik és elfogadom, ha nem megy a szekerünk! Azért, mert valaki más csapatnak szurkol még nem senkiházi, rosszéletű ember, ahogy a focidrukkerek nagyrésze gondolja, csupán azok illenek bele ebbe a kategóriába, akik direkt, aljas módon támadják, sértik az embert és a társait, ahelyett, hogy megnéznék a meccset és nem azt látnák meg, hogy ez egy les volt, miközben szó nincs erről, hanem a támadásokat, az iramot, az akarást és az összjátékot vennék észre! Nagyon sok ziccert belőhettünk volna! Teljesen jogos volt a győzelem, akármennyire fáj is!

Elnézést a moderátoroktól az offért, csak muszáj volt leírnom, hát ha eljut a címzetthez!
Football, bloody hell. /SAF/
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.02.28. 11:01:58

Annyira unalmas már ez a bírózás. Egy Barcelonanak a liga 10x helyezettje ellen bármilyen bírói tévedések ellenére is simán hoznia kell a meccset hazai pályán. Meg egyébként is teljesen felesleges minden meccs után a bírót szidni, amikor minden épeszű szurkoló tudja, hogy tévedések voltak, vannak, és lesznek is.
2:1 után nem adtak meg egy szabályosnak tűnő gólunkat? Nem mind1? Így is nyertünk. Piros lap sem maradt el, mert az nem volt sárgás megmozdulás a malagaitól ami miatt reklamáltok.
Marha gyerekes és szánalmas amikor egy ekkora csapat szurkolója sír, mert esetleg a sokkal gyengébb csapatot segíti(k) bírói tévedések.

És akkor a meccsről:
Xavi nagyszerűen játszott és ez meg is látszotta csapat játékán is. Érdekes, hogy amióta Zlatan a csatár, azóta mindenki elfeljetette milyen is a jó kiugratás. Senki se tud megfelelő sebességű és hosszúságú passzt adni neki, vajon miért?
A 2. félidőben amikor a malaga egészen messzire feltolta a védekezését és leszűkítette a játékterünket tanácstalanok lettünk, egészen addig amíg el nem kezdtük Alves(éke)t kiugratni a szélen. Ezt követően visszább is húzódtak és ott folytatódott az egész ahol abbamaradt az első félidőben. Egy jobb (szélső)védőkkel rendelkező csapatnak ez jó taktika lehet ellenünk, de itt most megoldottuk. Az ideális számunkra az lett volna ha ekkor a csatárunk kap indításokat és vezetheti 1az1-ben kapura a labdát, de ez érdekes mód felsem merült már a csapattársakban. Szerintem már ők sem nagyon szivesen próbálkoznak a svéd kiugratásának kisérletével, mert 95%-ban halott ötlet. Tegnap Alves egyik próbálkozása után is jól látszott a brazil arcán, hogy mennyire reménytelen.
Kétségtelen kellet volna a meg nem adott gól Ibra önbizalmának(mi hülyeség már, hogy egy ekkora játékosnak ezen múljon a játékhoz valóü hozzáállása), de én jobban sajnáltam, hogy így Bojan neve mellől hiányzik egy újabb gólpassz. Még mindig úgy gondolom, hogy a katalán-szerb, Jeffrennel karöltve simán megoldaná a balszélső kérdését. Egyébként is felesleges igazolni, ha Pep csak meccsenként 1x cserél és azt is csak az utolsó 5 percben teszi. Sok jó játékos ott csücsül érdemtelenül, mecshiányosan a padon. Amennyire szerettem játékosként, most kb annyira nem csípem edzőkent.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
MatyiG
Adminisztrátor

2010.02.28. 10:56:44

Rinku írta:
Gali írta:Gyerekek!
Hagyjuk már cr9-t. Valószínű csak provokál, és élvezi, hogy vele foglalkozik az egész Eurobarca.
Mindenesetre ezért kár volt ide regisztrálnia!
Én egyedül azt nem bírom elfogadni, hogy hogy lehet valakinek ilyen lelke! Szántszándékkal sérteget másokat! Hogy van pofája valakinek idejönni és belénk kötni? Sajnálom, hogy még mindig itt tart az ország nagyrésze, hogy egymást kell fúrni és szivatni, ahelyett, hogy igen, ez bizony egy szép akció volt, megérdemelt volt a gőzelem az egész meccsn! Rúghattunk volna kétszer annyit is, mint a madrid, csak elrontottuk a végén mindig! De megnyertük és csak ez a lényeg!

Szóval minden kedves nagyszájú madrid drukker magába nézhetne, hogy mielőtt idejön, miért is jön ide! Normális hangnemben írni, vagy aljas, szemét, sunyi módon kötöszködni és szítani az indulatokat!

Ha ilyenek lesztek, magatokra maradtok az életben!
Na ezt most megmondtad nekik és igazad is van :wink:
Szép hsz :D
Rinku
Director del Fútbol

2010.02.28. 10:54:28

Gali írta:Gyerekek!
Hagyjuk már cr9-t. Valószínű csak provokál, és élvezi, hogy vele foglalkozik az egész Eurobarca.
Én egyedül azt nem bírom elfogadni, hogy hogy lehet valakinek ilyen lelke! Szántszándékkal sérteget másokat! Hogy van pofája valakinek idejönni és belénk kötni? Sajnálom, hogy még mindig itt tart az ország nagyrésze, hogy egymást kell fúrni és szivatni, ahelyett, hogy igen, ez bizony egy szép akció volt, megérdemelt volt a gőzelem az egész meccsn! Rúghattunk volna kétszer annyit is, mint a madrid, csak elrontottuk a végén mindig! De megnyertük és csak ez a lényeg!

Szóval minden kedves nagyszájú madrid drukker magába nézhetne, hogy mielőtt idejön, miért is jön ide! Normális hangnemben írni, vagy aljas, szemét, sunyi módon kötöszködni és szítani az indulatokat!

Ha ilyenek lesztek, magatokra maradtok az életben!

on: nem tudtam megnézni az egész meccset, csak az utolsó fél órát, személy szerint nagyon élveztem! :) Szép, passzolós, jó játék, csak a befejezéseknél több olyan eksönt szeretnék látni ezentúl, mint amilyen a Pedroé volt! :) Mestermunka, hatalmas tehetség a srác! :D

A Xavi-Alves-Messi gól meg egy csoda! :) Bravo! :wink: Ja és a kedvees madrid szurkolók kedvéért; egyáltalán nem volt les, mert mikor Xavi bepasszolta, akkor Alves még a védők mögött volt, csak fürge srác és pillanatok alatt elérte, mikor meg bepasszolta, az egy tiszta folyosó volt, szóval egyáltalán nem les! Ennyi erővel, a 16-oson belül mindent lesre be lehetne fújni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.02.28. 10:57:31-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.28. 10:30:53

A tegnapi játékkal maximálisan elégedett vagyok! :D Alapvetően a meccs jó részében folyamatos játékos láthattunk és nem tanácstalan passzolgatást a saját térfelünkön. Megmutatta a csapat hogy nem felejtett el focizni, csak éppen nem akart! Az első lépést megtettük a hullámvölgy kilábalásából, ha még a helyzeteinket is berúgjuk gálákban gazdag tavasz vár ránk :D Bár ezt még korai kijelenteni, de bízzunk Pepben és a csapatban! Csak így tovább!

Ja és amúgy egyénileg is több játékosunknál látható a javulás!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gali
Capitá del Barça

2010.02.28. 10:02:33

Gyerekek!
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.02.28. 09:32:24

Fernando írta:
katalunya írta:de azér ez kemény ez a 78 %-os labdatartás(forrás: nso)... :shock: azé még mindig adjuk... :lol: :lol: :lol:
Annyi nem valószínű, hogy volt azért. :lol: Max 70. :D
Első félidőben 78 volt, aztán a másodikban 72. :)

@all: Busquetsről le lehet szállni, marhára idegesít, hogy azért szapulják a gyereket, mert Touré nem játszik... Nem melleseg az elefántcsontparti sincs élete formájában... (Amúgy sem Busquets tehet róla, hogy ő játszik sokat, Touré meg keveset...)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
mess2009
Director del Fútbol

2010.02.28. 09:05:14

Fernando írta:
barcafan0911 írta:Le a kalappal Pep elött, úgy látszik formába hozza a csapatot. Bár olyan szintre nem fogunk jutni mint a tavalyi team, mivel van két állandó gyenge láncszemünk. Úgy érzem hogy Ibra és Pedro csak visszafogják a csapatot, sajnos a klub büszkesége miatt Ibrával még egy ideig számolnunk kell ( mondjuk én szívesebben látnám Bojant a kezdőben, mert így csak el lesz csépelve a tehetsége), de szerencsére nyáron a bal oldalt megoldhatjuk.
Hiába szerez Pedro gólt néhány meccsen, az nincs egálban azzal a nagy semmivel amit a pályán mutat.
1. Nem hiszem, hogy 100%-ig Pep érdeme. Inkább az játszik nagyrészt közre, hogy Xavi nagyon nagy meccset játszott, és hogy lehet számolni Alves-zsel, mert hiányzott a jobbszélről nagyon.
2. Ibra? Pedro? Hát most erre sokat nem tudok úgy írni, hogy ne cáfolnám ezt meg. Nem is értem. Pedro? Mi bajod vele? Szívét lelkét kiteszi a pályán, technikás, mostanában 1 az 1-ben mindig elveri a védőjét, remekül ad be, és nagy és fontos gólokat lő. Jelenleg ő a legmegfelelőbb arra a posztra. Ibra? Fél éve van nálunk azalatt 15-20 gólt rúgott. Néha valóban elakad benne a támadás, de szerintem simán elviselhető, és ezen lehet javítani. Néhányan mintha egy párhuzamos dimenzióbol jöttek volna...
egyetértek, hogy Ibrát és Pedrot együtt elmarasztalni enyhén szólva nem reális.
ami azonban Ibrát illeti a kritikák sanos jogosak, vele kapcsolatban valami nagyon nincs rendben....
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.28. 08:38:44

katalunya írta:de azér ez kemény ez a 78 %-os labdatartás(forrás: nso)... :shock: azé még mindig adjuk... :lol: :lol: :lol:
Annyi nem valószínű, hogy volt azért. :lol: Max 70. :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
katalunya
Jugador d'estrella

2010.02.28. 08:37:38

de azér ez kemény ez a 78 %-os labdatartás(forrás: nso)... :shock: azé még mindig adjuk... :lol: :lol: :lol:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
The10
Barça B

2010.02.28. 08:35:22

A Malaga elleni meccsen megvillantottak valamit a fiúk a tudásukból. Végre láthattunk néhány igazi, Barcás akciót, jól játszottuk meg a széleket (Alves), voltak átlövések (Ini, Pedro), pengés megoldások (Xavi, Messi), és tetszett néhány labdavesztés utáni visszatámadás.
Xavi és Pedro nagyot játszottak, de szerintem Busquets és Ibra most is kilógtak a csapatból. Busquets hiába technikás, nem elég higgadt és fizikailag nem elég erős a posztjához, Ibra pedig nem érzi a gyors, rövidpasszos támadójátékot. Nem elég fordulékony, ráadásul a kapu előtt mostanában rendre rossz megoldást választ.
Legközelebb a 80%-os labdabirtoklás mellé tessék 80%-os helyzetkihasználást is produkálni és nem lesz gond! :lol:
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.28. 08:32:03

barcafan0911 írta:Le a kalappal Pep elött, úgy látszik formába hozza a csapatot. Bár olyan szintre nem fogunk jutni mint a tavalyi team, mivel van két állandó gyenge láncszemünk. Úgy érzem hogy Ibra és Pedro csak visszafogják a csapatot, sajnos a klub büszkesége miatt Ibrával még egy ideig számolnunk kell ( mondjuk én szívesebben látnám Bojant a kezdőben, mert így csak el lesz csépelve a tehetsége), de szerencsére nyáron a bal oldalt megoldhatjuk.
Hiába szerez Pedro gólt néhány meccsen, az nincs egálban azzal a nagy semmivel amit a pályán mutat.
1. Nem hiszem, hogy 100%-ig Pep érdeme. Inkább az játszik nagyrészt közre, hogy Xavi nagyon nagy meccset játszott, és hogy lehet számolni Alves-zsel, mert hiányzott a jobbszélről nagyon.
2. Ibra? Pedro? Hát most erre sokat nem tudok úgy írni, hogy ne cáfolnám ezt meg. Nem is értem. Pedro? Mi bajod vele? Szívét lelkét kiteszi a pályán, technikás, mostanában 1 az 1-ben mindig elveri a védőjét, remekül ad be, és nagy és fontos gólokat lő. Jelenleg ő a legmegfelelőbb arra a posztra. Ibra? Fél éve van nálunk azalatt 15-20 gólt rúgott. Néha valóban elakad benne a támadás, de szerintem simán elviselhető, és ezen lehet javítani. Néhányan mintha egy párhuzamos dimenzióbol jöttek volna...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.02.28. 07:55:11

Le a kalappal Pep elött, úgy látszik formába hozza a csapatot. Bár olyan szintre nem fogunk jutni mint a tavalyi team, mivel van két állandó gyenge láncszemünk. Úgy érzem hogy Ibra és Pedro csak visszafogják a csapatot, sajnos a klub büszkesége miatt Ibrával még egy ideig számolnunk kell ( mondjuk én szívesebben látnám Bojant a kezdőben, mert így csak el lesz csépelve a tehetsége), de szerencsére nyáron a bal oldalt megoldhatjuk.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Léfe
Entrenador del Barça

2010.02.28. 07:41:41

Sajnos már én is ugy látom, hogy Ibra nem volt jó választás. Nem a képességeivel van baj, hanem ez a stilus nem neki való. Elöző csapataiban volt helye-tere most beszorul a védők sürüjébe. Mozgékonyabb, gyorsabb és fordulékonyabb játékos kellene. Villa jobb lett volna, hiszen a válogatottból ismeri a stilusunkat. Sajnálom, hogy annyi helyzet kiaradt, mert most jobban játszottunk. De 1:1 után nem biztam a 3 pontban. Sajnos a második félidőben most is elől és középen kevés volt a mozgás a totál képeken látszott. És gyosabb játék kell. Van még egy dolog, rengeteg az ivelgetés hátulról és oldalról is, ez nem a mi stilusunk, de legalább hatékony lenne - nem az. A gyöztes gol végre igazi Barca gól volt.
Fecó
Lezárt