Gali írta:Gyerekek!
Hagyjuk már cr9-t. Valószínű csak provokál, és élvezi, hogy vele foglalkozik az egész Eurobarca.
Mindenesetre ezért kár volt ide regisztrálnia!
Én egyedül azt nem bírom elfogadni, hogy hogy lehet valakinek ilyen lelke! Szántszándékkal sérteget másokat! Hogy van pofája valakinek idejönni és belénk kötni? Sajnálom, hogy még mindig itt tart az ország nagyrésze, hogy egymást kell fúrni és szivatni, ahelyett, hogy igen, ez bizony egy szép akció volt, megérdemelt volt a gőzelem az egész meccsn! Rúghattunk volna kétszer annyit is, mint a madrid, csak elrontottuk a végén mindig! De megnyertük és csak ez a lényeg!
Szóval minden kedves nagyszájú madrid drukker magába nézhetne, hogy mielőtt idejön, miért is jön ide! Normális hangnemben írni, vagy aljas, szemét, sunyi módon kötöszködni és szítani az indulatokat!
Ha ilyenek lesztek, magatokra maradtok az életben!
on: nem tudtam megnézni az egész meccset, csak az utolsó fél órát, személy szerint nagyon élveztem!

Szép, passzolós, jó játék, csak a befejezéseknél több olyan eksönt szeretnék látni ezentúl, mint amilyen a Pedroé volt!

Mestermunka, hatalmas tehetség a srác!
A Xavi-Alves-Messi gól meg egy csoda!

Bravo!

Ja és a kedvees madrid szurkolók kedvéért; egyáltalán nem volt les, mert mikor Xavi bepasszolta, akkor Alves még a védők mögött volt, csak fürge srác és pillanatok alatt elérte, mikor meg bepasszolta, az egy tiszta folyosó volt, szóval egyáltalán nem les! Ennyi erővel, a 16-oson belül mindent lesre be lehetne fújni...