Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már "fifában" is rúgtam vele gólt!
Van stílusa
öööö, debrcabarcabaarca írta:Ha 7 ponttal vagyunk lemaradva az elsőtől, és még egy csapat megelőzött minket, akkor hogy vagyunk másodikak?
Nem harmadikak vagyunk?
Kösz, saját gyártmány.Jó az aláírásképed
Menedzser módban feljuttatod a Barca B-t és akkor lehet Barcelona 1-2 helyezéspalesz77 írta:És hányadik helyen kell végeznünk, hogy osztályt lehessen lépni? Remélem sikerül a fiúknak, akkor már asszem a Fifában is benne lenne a csapat![]()
Na, nem ez a fő érv, de szép teljesítmény lenne szerintem...
![]()
És hányadik helyen kell végeznünk, hogy osztályt lehessen lépni? Remélem sikerül a fiúknak, akkor már asszem a Fifában is benne lenne a csapatMichaaBee írta:Már csak 7 ponttal vagyunk lemaradva a Sant Andreutól, annyi a szépséghibája a dolognak, hogy az Ontinyent beelőzött és csak másodikak vagyunk.![]()
![]()
Én is nézem mostanában az eredményeiket! elég szomorú mert a listavezető Sant Andreu is kikapott 3-2-re úgy hogy nem tudtuk kihasználni a botlást.salas9 írta:Sajnos a fiatalok hazai pályán kaptak ki a Sporting Mahonés csapatától.
FC Barcelona - Sporting Mahonés 1-2.
A pályán nincs, hogy ott van e egyébként....a híreben azt írták a Barcaval edzett.Leomessi14 írta: Bojan nem jatszik?Mintha azt olvastam volna ,hogy ma egyutt edzett a karettel...
Bojan nem jatszik?Mintha azt olvastam volna ,hogy ma egyutt edzett a karettel...BlauGranaGroc írta:Jeffren most játszik az u21-ben Liechtenstein ellen. Spanyolok vezetnek Parejo góljával.
Kicsit meglepődtem, hogy még Diego Capel is itt játszik, azt hittem már idősebb.
Csatárra semmi szükség szerintem jelenleg. Itt van a fiatal generáció közül 3: Bojan, Jeffren, Pedro. Szerintem untig elég.menczel írta:Hogy lehet h Nolito meg a másik srác ontja a gólokat és még sincsenek soha felhívva? Vagy ők tipikusan 3as osztályú játékosok és eleve ugy szerződtek oda, h gerincet adnak a barca B-nek, de mivel nem olyan fiatalok ezért nem kerülnek majd fel?
A másik amit nem értek h Gai miért nem villog. Amekkora tehetségnek tartják ahhoz képest alig hallani róla.
Aki járatos a témában, szivesen venném a válaszát.
Rendben akk nem szóltam semmitRivaldo11 írta:![]()
Igen.
Fernando: Nem csak pár meccs alapján mondom, láttam őt a spanyolok utánpótlás csapatában is, meg elég sok vidi is van róla-bár ez utóbbi csalóka. Bár aki bekerülve a nagyok közé, lazán vállal dob passzt a szélre, az önmagában nem semmi.
A lényeg: Bátor a srác, megörzi saját énjét bármikor-ez csak az igazán tehetségesekre jellemző.