Élő közvetítések 09/10
-
- Director del Fútbol
0 küzdés van a srácokban, így senkit sem lehet megverni nem pedig 1 brusztolós csapatot. Van 1 olyan érzésem hogy Ibrát nem fogom hiányolni jövő 7en.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
sziasztok bocsi lemaradtam miért állították ki Ibrát?
Vetekszik az Overmars 30 évesen 40 misi meg Patrik Anderson, vagy éppen Petit és a többi értelmetlen igazolással!De védje mindenki Ibrát, 1 pozitvúma télleg van h leküöldték, mivel egyből piros 2 meccses eltiultás, szval hátha 2 meccs alatt kiszorítják a kezdőből és visszaküldi valaki a B csaapathoz talán ott belefér a 0 futás mert én vagyok az atyaúristendanko94 írta:Nyáron: Ibra+60milla -> Eto'o ez lesz az évszázad üzlete!
Ezt bírom, mikor az év elején Ibra rúgdosta a gólokat mindenki istenítette, hogy ő kellett ide és hasonlók, most meg, hogy nem játszik jól (mert senki sem lehet mindig csúcsformában) mindenki b*szogatja, hogy minek kellett ő ide, ekkora pazarlás és hasonlók.
Nem azért, de kezdem visszasírni eto'o-t. 

- MatyiG
- Adminisztrátor
Ha így folytatjuk akkor ebben az évben semmit nem fogunk nyerni.
Főleg ha a reál is ilyen jól fog játszani.
Ibrának valami csodát kellene tennie hogy itt maradjon jövőre, semmi jó jövőt nem jósolok neki.
Főleg ha a reál is ilyen jól fog játszani.
Ibrának valami csodát kellene tennie hogy itt maradjon jövőre, semmi jó jövőt nem jósolok neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.03.06. 21:34:32-kor.
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Messiaskii írta:na ez a mozzanat hűen tükrözi ibrahimovic idei teljesítményét .. köszönjük ibra hogy elestünk miattad ismét 3 ponttól ó je
Miért is csak a svéd hibája hogy nem lesz meg a 3 pont??????????
Bizom benne, hogy egyenlítünk. Sok csodát csináltunk már. 'anytime Barca'
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ez ezzel elment.
Nincs mese,komoly gondok vannak,nagyobbak mint tavaly ilyenkor.
Ezt aki nem látja nagyon elfogult.Nullák vagyunk hetek óta.A madrid meg gálázik.
Ez tavaly pont fordítva történt.Az is mutatja a bajt hogy Pep felküldeti magát a lelátóra,egy olyan eset reklamálásáért,ami abszolút nem volt semmi.
Most behozni Bojant,Henryt,támadni veszettül lesz ami lesz.
Nincs mese,komoly gondok vannak,nagyobbak mint tavaly ilyenkor.
Ezt aki nem látja nagyon elfogult.Nullák vagyunk hetek óta.A madrid meg gálázik.
Ez tavaly pont fordítva történt.Az is mutatja a bajt hogy Pep felküldeti magát a lelátóra,egy olyan eset reklamálásáért,ami abszolút nem volt semmi.
Most behozni Bojant,Henryt,támadni veszettül lesz ami lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
na ma asszem vége a dalnak.... még az x sem lesz meg.
(jah és nem csak ibra volt nulla eddig remélem h ezt majd a meccs végén többen is belátják h kinek kellett volna vmit csinálni...)
(jah és nem csak ibra volt nulla eddig remélem h ezt majd a meccs végén többen is belátják h kinek kellett volna vmit csinálni...)
ibra te szerencsétlen, egész meccsen többet volt szabálytalan mint a két csapat összesen, nem is értem szünetben miért nem hoztuk le, amúgy is egy kalap [auto_cenzúra] volt.......Puyol is pff...
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Zavarjuk már le Ibrahimovicot a pályáról. Szabályosan még nem fejezett be egy támadást. Kabaré, amit művelünk. Kaptunk két gólt, két támadásból, bocsánat háromból.
Na, Ibrahimovic. Nem így gondoltam. Gratula, idióta svéd.
Na, Ibrahimovic. Nem így gondoltam. Gratula, idióta svéd.
hihetetlen! Járatjuk a labdát de minek?????Nem labdatartásra játszák a meccset! Szerintem távolabbról is lehet próbálkozni!
Dani alves nem indul be mélységből...Xavi keveset kockáztat....messi nem jó helyen mozog...
Nem értem miért kell megbolygatni azt ami jól megy!
Dani alves nem indul be mélységből...Xavi keveset kockáztat....messi nem jó helyen mozog...
Nem értem miért kell megbolygatni azt ami jól megy!
Lehet ennél rosszab?
De legalább a Valencia ellen lesz egy rendes középcsatárunk.
Bojan
Vagy akár Henry

De legalább a Valencia ellen lesz egy rendes középcsatárunk.

Vagy akár Henry
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Jelenleg a mai meccsről a véleményem: Hajrá Sevilla 

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Gratulálok Ibra! Ennek a meccsnek lőttek...
Ibrahimovic azt hiszem megkoronázta ez évi teljesitményét.
Meccsek óta nem értem, mivel érdemli ki a kezdő tagságot.
Egy ilyen fontos meccsen képtelen helyzetbe kerültünk, ami még sokba kerülhet nekünk.
Meccsek óta nem értem, mivel érdemli ki a kezdő tagságot.
Egy ilyen fontos meccsen képtelen helyzetbe kerültünk, ami még sokba kerülhet nekünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2010.03.06. 21:31:56-kor.
- Messiaskii
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
na ez a mozzanat hűen tükrözi ibrahimovic idei teljesítményét .. köszönjük ibra hogy elestünk miattad ismét 3 ponttól ó je 

-
- Jugador d'estrella
Erre mi szükség volt?
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Visca el Barça!